Рішення ісламського саміту у Стамбулі. Наполягання на відмові від Палестини та від її проблеми під брехливими заявами про допомогу їй

Палестина
Друкарня

У середу 13.12.2017 завершився надзвичайний саміт у Туреччині, скликаний Організацією Ісламської співпраці з подачі президента Туреччини Ердогана з метою проведення огляду подій, що сталися у результаті рішення президента США Трампа визнати аль-Кудс столицею сіоністського утворення.

У завершальній заяві саміт підкреслив, що своїм рішення Трамп свідомо підриває мирні зусилля та сприяє проявам екстремізму та тероризму. Присутні запевнили у своєму намірі дотримуватись миру та справедливості на підґрунті ідеї створення двох держав, визнавати і надалі Східний Єрусалим столицею Палестини згідно міжнародним домовленостям та мирної арабської ініціативи 2002 р., висунутої Надзвичайним ісламським самітом у Мецці у 2005 р. у якості стратегічного вибору.

Ось так правителі мусульман продовжують борсатися у своєму нечесті, продовжують зрікатися від святинь мусульман без усілякого сорому, незважаючи на те, що Трамп їм усі вліпив гучного ляпаса, який голова Палестинської автономії назвав ляпасом сторіччя. Трамп не залишив їм навіть фігового листка, яким би вони змогли прикрити срамоту перед своїми народами. Проте незважаючи на усі ляпаси невірних,які летять у їх обличчя один за іншим, наші правителі проводжують і надалі запевняти,що не змінять свого зрадницького курсу у благо Америки і західних держав у цілому і будуть і надалі слухатись міжнародних законів і здавати свої позиції.

Такою заявою правителі мусульман нібито суперничають з Трампом у тому, хто із них більше порушить права мусульман. Їх роль іще більш небезпечна для Палестини, тому що вони заявляють, що стоять на стороні аль-Кудсу та Палестини, тоді як насправді вони прагнуть зректися від цієї проблеми і ввести Умму в оману з приводу того,яке рішення дійсно стало корінним у цій проблемі.

Що ж тоді означає їх прихильність міжнародним резолюціям, виданим Радою Безпеки ООН у відношенні Палестини, арабській мирній ініціативі та Палестинській державі у межах 1967 р., якщо поруч з цим не визнаються окупованими решта 78% земель Палестини, Єрусалим розділяється на Східний та Західний, а євреї стверджуються у центрі земель Ісламської Умми нібито отруйний кинджал, що припиняє усі спроби мусульман прийти до розвитку та повернути свою велич? Своєю заявою Трамп хоче передати Єрусалим у власність євреям, а правителі мусульман своїми заявами, запевняннями до прихильності мирним ініціативам та ідеї створення двох держав бажають передати євреям ¾ Палестини, у т.ч. і т.з. «Західний Єрусалим»!

Дійсно, правителі мусульман по вуха погрузли у зрадництвах і вже без усілякого сорому заявляють про свою капітуляцію, незважаючи на те, що Умма має армії, здатні звільнити усю Палестину за одну обідню годину. Замість цього вони запевняють, що будуть воювати проти тероризму та екстремізму, хоча усі вже знають, що під цими ярликами мається на увазі Іслам. Вони бажають жорстокої війни проти Ісламу та мирного, правового протистояння окупації!!!

Стало ясно, що правителі мусульман будуть зрікатися від проблем Умми та їх святинь до кінця своїх днів, до останнього подиху. Вони роблять усе, що у їх силах, аби тільки ввести Умму в оману, щоб вона не дізналась істинного рішення своїх проблем. Вони всіляко відволікають людей від їх проблем та продовжують владу колонізатора над нашими землями... У палестинської проблеми є одне єдине законне рішення — повне звільнення від впливу євреїв. Але це можливо лише з мобілізацією армії, яка змете фортеці колонізаторів та очистить мечеть аль-Акса. Щирі солдати та офіцери армій повинні якомога швидше звільнити мусульман та позбавити їх від злочинної окупації, а також звільнити Умму від ущербних правителів.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ ۚ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ ۚ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині
Четвер, 26 Рабі уль-авваль 1435 р.х.
14.12.2017 р.
№: B/S — 03/1439 

Головне меню