Населення Гази перебуває під ударами, а правителі співають про мирне співіснування! Так нехай же Умма прийде до руху заради їх скинення і об’явлення джихаду

Палестина
Друкарня

Прес-реліз

إِنَّ هَٰؤُلَاءِ مُتَبَّرٌ مَا هُمْ فِيهِ وَبَاطِلٌ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«У цих людей загублено буде те, що вони сповідують, і марним буде те, що вони роблять» (7:139)

Сьогодні в Каїрі відбулась зустріч заради припинення ескалації конфлікту в секторі Газа. У цей же час по Газі продовжували наноситись найпотужніші ракетні удари, обрушуючи дома на її жителів, а діти і жінки ставали жертвами жахливих бомбардувань, які не припиняються вже як 14 днів. А зрадники-правителі продовжують свої заклики до мирному врегулюванню, займаються засудженням і вбивством цивільних з обох боків і проводять знак рівності між агресором і постраждалою стороною! Пролунав заклик до втручання міжнародних сил захисту, звернений до тих, хто підтримує сіоністське утворення і його агресію, як і висловлена незгода з примусовим переміщенням жителів Гази, вважаючи це загрозою для американського політичного рішення про створення двох держав. І ніхто із засідаючих не наважився підняти голос з погрозами на адресу єврейського утворення, хоча б для картинки. Звідки їм так вчинити, адже вони — друзі один одному і покровителі!

Те, що відбувається сьогодні в секторі Газа, не має потреби в проведенні зустрічей. Організація таких зустрічей під час війни і здійснення агресії сама по собі є змовою і зрадництвом. Допомога Газі полягає в тому, щоб сказати брудній сіоністській сутності: «Нашу відповідь ми побачите на власні очі, а не почуєте її». Проте зрадники-правителі, які позбавлені сорому і ревнощів, відповіли лише лицемірством. Вони не можуть себе поводити інакше, окрім як служити своїм хазяям, які і привели їх до влади над Ісламською Уммою.

Шановні мусульмани! Ані для кого не секрет, що правителі-зрадники є нашою головною проблемою. Саме вони оберігають сіоністське утворення з миті його появи. Саме вони утримують армії від надання допомоги своїм братам в Газі і Палестині, незважаючи на те, що наші військові переповнені почуттям показати євреям їх місце за скоєні злочини. Військові горять бажанням очистити аль-Аксу і позбавити її благословенні околиці від сіоністів.

Також усім зрозуміло, що допомога жителям Гази не полягає у забезпеченні їх саванами (!), продуктами харчування і побуту, наметами. Адже необхідно зупинити їх знищення, вбивства, помститись їх ворогам і звільнити ці землі від окупації. Усього цього можливо добитись, тільки протиставивши ворожим арміям наші армії — залізо б’є залізо, — і з об’явленням джихаду на шляху Аллаха:

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

«Бийтесь з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей» (9:14).

Шановні мусульмани! Допомога Газі залежить від вас самих, і ви на неї здатні. Так прийдіть же до руху, щоб затряслись трони тиранів. Скиньте з влади правителів-зрадників — те саме дерево Гаркад, за яким ховаються сіоністи. Позбавтесь від них і встановіть одного халіфа, який буде правити править вами згідно Корану і Сунни Пророка ﷺ. Цей халіф оживить достоїнство аль-Муътасіма, силу Харуна ар-Рашида, рішучість Салахуддіна. Цей халіф виступить на чолі армії заради звільнення Палестини, відплати кривдникам-окупантам і вигнання тих, хто за ними стоїть із числа колонізаторів наших земель. Мусульмани! Виступіть з такою ініціативою, тому що це ті дні, клянемося Аллахом, коли пишеться історія. Висувайтесь на допомогу вашій релігії і місцю перенесення Пророка ﷺ. Висувайтесь на допомогу пролитої невинної крові і заради священних земель! Аллах — разом з вами, і Він не залишить без винагороди ваші діяння.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О, ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем (може завадити людині добитись того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Благословенна земля Палестини
Суббота, 6 Раби ус-сани 1445 г.х. 
21.10.2023 г.

Головне меню