Підлі зрадники зібрались тільки через 36 днів!

Палестина
Друкарня

Прес-реліз

Через 36 днів — після жорсткої і злочинної війни єврейського утворення проти сектора Газа та її жителів, після 36 днів стійкості героїв Гази — арабські і мусульманські правителі вирішили зібрали «екстрений саміт» в Ер-Ріяді! Під час цього саміту танки єврейського утворення оточували медичний комплекс «Аль-Шифа», щоб атакувати перебуваючих там поранених і хворих. Немовляти помирали в інкубаторах через нестачу кисню, а єврейська військова машина продовжувала крушити і знищувати нашу улюблену Газу.

За довгі роки люди вже звикли вислуховувати засудження і порицання з боку правителів, але цей саміт був незвичайним, він був повний нахабності по відношенню до такої значущої події, він був повний слабкості, ганьби і розчарування. Учасники саміту по черзі описували події, як це роблять журналісти, в своїй промові вони не упускали можливості виразити жалкування через порушення «міжнародного права», вони виражали співчуття щодо загибелі «цивільних осіб» з обох боків, — вони провели рівність між жителями Благословенної землі і єврейськими окупантами! Їх слова були просякнуті зрадництвом, боягузтвом і відданістю Америці, у той час як війна і геноцид поглинають Благословенну землю, вони говорять про «гуманітарну допомогу» і вимагають, щоб міжнародна спільнота виконала свій обов’язок і зупинила різанину! Правителі мусульман принизились до такої міри, що вимагали цього від Америки, нібито вони не знають, що Америка і світова спільнота підтримують єврейське утворення фінансами і зброєю. Також Захід є безпосереднім учасником цієї різанини. Нібито вони не знають, що світова спільнота під керівництвом Заходу забезпечує єврейське утворення повітряним, морським і сухопутним мостом, тим самим допомагаючи у знищенні Гази та її народу!

Слова правителів мусульман були просякнуті зрадництвом і змовою, вони бажають, щоб потік чистої крові стікав у відро американського рішення по врегулюванню конфлікту. Вони говорять мовою Блінкена про рішення «двох держав», використовуючи різанину для прискорення прийняття цього «рішення». Їх нахабність дозволила їм говорити про відновлення, у той час як євреї руйнують і сіють хаос, про пожертви, у той час як вони самі жебракують, про вибори, у той час як проливається кров … Своїми словами вони нібито дозволяють єврейському утворенню продовжувати, говорячи: «Це усе, що ми можемо зробити». Які ж огидні їх дії!

Це максимум, що могли запропонувати «лідери» двохмільярдної Умми, хоча у їх підкоренні є мільйони солдатів і тисячі танків і літаків! «Арабсько-ісламський саміт» позбавлений честі і гідності, його учасники свідчили проти самих себе, вони у черговий раз підтвердили, що є нікчемними головами цієї Умми. Ці правителі є найбільшим випробуванням для Умми — більшим, аніж те, що спіткало сектор Газа, незважаючи на усю жорстокість. Їх послання на цьому саміті полягає в тому, що вони не несуть ніякої користі для Умми перед лицем її ворога, незважаючи на наявне озброєння. Якщо Умма бажає позбутись від несправедливості, то її перший шлях на цьому шляху — позбутись від тих, хто сковує її енергію і кидає її у вогонь ворога!

Ісламська Умма — краща община, виведена серед людей, община віри, хоробрості і величі — не заслуговує, щоб нею правили боягузливі зрадники! У Ісламської Умми є багато героїв, як ті, що були в Газі, у неї є ідеологія, багатство, люди, спорядження і т.д. Неприйнятно, щоб на чолі Умми стояли нинішні правителі! Умма не потребує десятків таких зрадників, які не змогли перешкодити окупантам у вбивстві десятків тисяч! Умма потребує одного богобоязливого чоловіка, халіфа мусульман! Умма потребує однієї армії, через яку Всевишній Аллах утвердить Свою релігію і дасть перемогу над невіруючими!

Щодо правителів-змовників, які зайняті збереженням своїх тронів, які взяли іудеїв і християн в свої союзники, то, з дозволу Аллаха, їх кінець неминучий, а їх жалкуванню не буде кінця.

وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ * فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця уражені недугою, поспішають серед них і говорять: «Ми боїмось, що нас спіткає лихо». Але, можливо, Аллах явиться з перемогою чи Своїм повелінням, і тоді вони будуть жалкувати про те, що приховували в собі» (5:51,52).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Субота, 28 Рабі ус-сані 1443 р.х.
11/11/2023 р.
№ B N/S 08/1443

Головне меню