Америка, яку благають і якій догоджають боягузливі маріонеткові режими, є покровителем вбивств до і після вето

Палестина
Друкарня

Прес-реліз

В п’ятницю Сполучені Штати Америки засовували своє вето під час голосування в Раді Безпеки ООН проти проекту резолюції ОАЕ, який закликає до негайного припинення вогню в секторі Газа. Тринадцять країн проголосували за резолюцію, на яку Америка наклала вето, а Британія утрималась при голосуванні.

Наклавши вето на припинення вогню, Америка не показала нічого нового, а швидше, у черговий раз підтвердила, що єврейське утворення зі своїми огидними злочинами є одним із американських гріхів. Пролиття невинної крові з боку цього злочинного утворення здійснюється за допомогою американської зброї, американських грошей і американського прикриття. Вето — це рішення Америки продовжити злочин і геноцид. Америка заплямовує свої руки кров’ю мусульман, куди б вона не пішла.

Якщо Америка мовчить, то її мовчання — несправедливість, якщо вона говорить, то її мова — невір’я, а якщо вона рухається, то тільки для знищення усього живого і неживого. Злочини, які вона коїть, будь то власними руками або руками свого союзника і протеже — єврейського утворення, — зазвичай є прелюдією до подальших смертоносних проектів і підготовкою до зловмисних планів. Її політичні плани і дипломатичні кроки не менш небезпечні, аніж само кровопролиття. Усе це виходить із однієї ніші. Немає ніякої різниці між підтримкою єврейського утворення зброєю і бомбами, які скидаються на голови палестинців, і між вето, які відкидає припинення вогню, як і немає різниці між зловмисним рішенням «дві держави», яке закликано закрити палестинську проблему, і між гарантією з боку єврейського утворення на створення так званої «Палестинської держави», позбавленої зброї, компонентів незалежності і гідності.

Це та Америка, на яку роблять ставку жалюгідні правителі арабів і мусульман і наказам якої вони підкоряються. І такою є природа міжнародних інститутів, таких як Рада Безпеки та Організація Об’єднаних Націй. Америка або використовує їх в своїх інтересах, приймаючи через них рішення на користь пролиття крові, як це було раніше у питанні Іраку та Афганістану, або вона примушує мовчати про кровопролиття, анулюючи їх рішення за допомогою вето, як це відбулось у відношенні проекту резолюції про припинення вогню. Або в цих інститутах приймаються колоніальні рішення і утверджуються західні проекти, узаконюючи і прикриваючи злочини міжнародним законом і правами людини. Люди ж обманюються, думаючи, що вони є тими інструментами і платформами, які дозволяють відстояти свої права, у той час як насправді вони є інструментами Заходу для відняття цих прав.

Такою є реальність невірних: вони — друзі один одному. Той, хто служить їм, стає одним із них і рухається разом з ними, стає співучасником їх злочинів, будь то через бездіяльність і мовчання, або через співучасть і змову, як це роблять арабські і мусульманські правителі, або через просунення і підтримку американських проектів, як вчиняють ці правителі, просуваючи рішення про створення двох держав. Аллах говорить:

۞يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ ٱلۡيَهُودَ وَٱلنَّصَٰرَىٰٓ أَوۡلِيَآءَۘ بَعۡضُهُمۡ أَوۡلِيَآءُ بَعۡضٖۚ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمۡ فَإِنَّهُۥ مِنۡهُمۡۗ إِنَّ ٱللَّهَ لَا يَهۡدِي ٱلۡقَوۡمَ ٱلظَّٰلِمِينَ

«О, ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (5:51).

Щоб зупинити геноцид і запобігти пролиттю невинної крові, не вимагається резолюція, представлена боягузливими правителями-агентами в американській Раді Безпеки ООН. Вони ніби просять вбивцю допомогти своїй жертві. Насправді це потребує рішення і дій самих мусульман, особливо тих, хто може це зробити. Вони повинні скинути зрадницькі режими, разом з якими зникне єврейське утворення і американська гегемонія, а також буде відрубана усіляка рука, яка протягнулась до країн мусульман. Інакше колообіг злочинів Америки проти мусульман буде тривати і навіть посилюватись.

Знищити американський вплив і дитинча Америки можливо. Всевишній Аллах говорить:

وَتِلۡكَ ٱلۡقُرَىٰٓ أَهۡلَكۡنَٰهُمۡ لَمَّا ظَلَمُواْ وَجَعَلۡنَا لِمَهۡلِكِهِم مَّوۡعِدٗا

«Ми згубили ці міста, коли вони почали вчиняти несправедливо, і встановили для їх загибелі строк» (18:59).

Більше того, це обов’язок і борг мусульман. Аллах велів мусульманам бути вільними, а не рабами інших людей. Аллах обіцяв їм допомогу, якщо вони допоможуть Аллаху:

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ وَيُثَبِّتۡ أَقۡدَامَكُمۡ

«О, ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і утвердить ваші стопи» (47:7).

Ісход — в руках Аллаха:

وَٱللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰٓ أَمۡرِهِۦ وَلَٰكِنَّ أَكۡثَرَ ٱلنَّاسِ لَا يَعۡلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині
Субота, 25 Джумада аль-уля 1445 р.х.
09/12/2023 р.
№ B N/S 10/1445

Головне меню