Зрадництво і боягузливе мовчання правителів надихнули це потворне утворення на вбивство муджахідів в мусульманських містах

Палестина
Друкарня

Прес-реліз

Сьогодні ввечері в ході віроломної операції в південному передмісті Бейруту єврейське утворення за допомогою дрону вбило шейха Салеха аль-Арурі разом з деякими його товаришами. Ми просимо Всевишнього Аллаха змилостивитись над ними, пробачити їм їх гріхи і воскресити разом з шахідами.

Це огидне утворення простягає свої руки, щоб впиватись вбивствами і руйнуваннями не тільки на Благословенній Землі, але й в столиці Лівану. Потворне утворення, яке скоїло це вбивство, зриває маски з режимів та їх правителів так, що вже нічого не залишилось від оманливої «честі» і уявного «суверенітету». Ці маріонетки мовчать, коли сіоністи нападають на народ Палестини і переслідують муджахідів, більше того, вони мовчки спостерігають, як мусульман, які знайшли притулок на їх землі, вбивають у їх присутності. Вони як підлі боягузи терплять зазіхання на свої столиці і терплять приниження від своїх ворогів, які прямо ображають їх гідність. Подібні злочини трапляються не уперше, і кожного разу малодушні правителі заявляють лише про те, що вони залишають за собою право на відповідь.

Ці правителі зрадили народ Палестини, спостерігаючи, як його знищують на Благословенній землі. Число мучеників і поранених перевищило позначку в вісімдесят тисяч. Вони змовились проти муджахідів Палестини і зрадили їх, але і цієї ганьби і приниження їм було недосить, і справа дійшла до того, що муджахідів почали вбивати в самому серці їх столиць.

Ось єврейське утворення розширяє кордони війни і своїх злочинів, його руки дотягнулись до сусідніх столиць, щоб переслідувати щирих муджахідів і тих, хто пов’язаний з ними. Його тиранія дійшла до безумства, тому що немає того, хто відрубає йому руки чи зламає хребет, вирвавши з корінням цей шкідливий бур’ян. Сіоністи сіють хаос, поки ці боягузи-правителі залишаються на своїх тронах, а той, хто думає, що нечестя і зло єврейського утворення тільки штучними кордонами, глибоко помиляється і не розуміє усієї природи його нечестя. Той, хто вірить правителям, які говорять, що не слід втручатись у війну в Палестині, щоб вона не розширилась іще більше, нехай подивиться на те, як євреї вторгаються до їх столиць і вбивають мусульман у їх власних домах.

О, мусульмани, особливо володарі сили, офіцери і солдати!

Цей ворог нехтує вами через приниженість і зрадництво ваших правителів. Вороги вбивають ваших синів, чоловіків і бійців народу Палестини, коли вони перебувають під вашою опікою, в вашій присутності і в ваших же столицях! Також вони вбивають їх в Палестині і на земле Гази вже майже 90 днів, а число їх мучеників і поранених наближається до ста тисяч!

А що робите ви? Хіба ці мученики і ця кров не мають прав на вас?! Хіба їх життя не є недоторканим, а зазіхання на нього не вимагає від вас помсти?! Хіба ця кров не є критичною точкою, після якої гнів повинен перетворитись в дію, яка спалює усю нечисть на своєму шляху? Хіба порушення безпеки столиць не є зазіханням на гідність, проти чого повинні бути мобілізовані армії?! Ви думаєте, що зухвалість цього утворення проти вас припиниться, поки ваші правителі сприяють їм проти вас?!

О, мусульмани, і ті, хто керують арміями!

Кошмар, який відбувається, вже не залишає вам право на мовчання! Адже вороги Аллаха і ваші вороги проливають невинну кров мусульман вже на вашій землі, яка волає про допомогу вдень і вночі! Страждання Ісламської Умми зобов’язують вас вийти, щоб підтримати цю релігію, ваших братів і ваші народи. Позбавлення від цих лих — тільки в скиненні нечестивих правителів, які ввергли вас в приниження і слабкість!

Надайте допомогу свідомим і щирим ватажкам із Хізб ут-Тахрір, які перебувають серед вас, щоб встановити Халіфат за методом пророцтва, об’явити джихад і виступити на шляху до перемоги у відповідь на заклик Аллаха:

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مَا لَكُمۡ إِذَا قِيلَ لَكُمُ ٱنفِرُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ ٱثَّاقَلۡتُمۡ إِلَى ٱلۡأَرۡضِۚ أَرَضِيتُم بِٱلۡحَيَوٰةِ ٱلدُّنۡيَا مِنَ ٱلۡأٓخِرَةِۚ فَمَا مَتَٰعُ ٱلۡحَيَوٰةِ ٱلدُّنۡيَا فِي ٱلۡأٓخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ ٣٨

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині
20 Джумада ас-сані 1445 р.х.
02.01.2024 р.

Головне меню