Різанина в «Аш-Шіфа» — свідчення боягузтва правителів і злочинності ворогів!

Вид з висоти повітря на пошкоджену територію навколо лікарні Аль-Шіфа в місті Газа, Газа, 1 квітня 2024 року. (Omar El Qattaa / Anadolu via Getty Images)

Палестина
Друкарня

Прес-реліз

На світанку в понеділок 1 квітня єврейські сили після двотижневого перебування покинули медичний комплекс «Аш-Шіфа» і його околиці. Внаслідок цієї агресії були вбиті, поранені і заарештовані сотні палестинців. Очевидці повідомляли, що масштаб руйнувань дуже великий, будівлі медичного комплексу спалені і приведені у непридатність. Знайдені сотні спалених тіл мучеників на території лікарні і на прилеглих вулицях.

Євреї продовжують своє криваве безчинство проти наших братів і сестер в секторі Газа на очах і навіть за співучастю усього світу, зокрема — Америки, Європи і країн демократичного світу, так сказати, захисників свободи і прав людини. А в двох кроках від Гази за наказом продажних правителів мусульманських країн армії Умми заперті в казармах Туреччини, Єгипту, Йорданії, Хіджазу та інших мусульманських країн! Кращі із них вдовольняються підрахунком мучеників і поранених, і в цей же час кидають рятівний круг єврейському утворенню, забезпечуючи його необхідними продуктами харчування, одягом і зброєю. Вони беруть участь в блокаді сектора Газа, морять його голодом до смерті, щоб примусити палестинський народ здатись і підкоритись волі окупантів!

Сьогодні ми живемо в благословенні дні місяця Рамадан — місяця перемог, джихаду і завоювань, але правителі мусульман та їх спецслужби підсилюють заходи безпеки, щоб придушити запал народу і не дати Уммі та її арміям вирушити на підтримку Палестини, мечеті аль-Акса і Гази! Так вчиняють правителі Йорданії, Єгипту та інших мусульманських країн.

Масові вбивства в секторі Газа тривають на тлі зусиль євреїв і американців по розгрому Гази, її народу і муджахідів. Цей геноцид триватиме, поки вони будуть упевнені у зрадництві і пособництві арабських і мусульманських правителів.

Євреї не змогли б продовжувати свою руйнівну війну у Газі, якщо б не змова з правителями мусульман, зокрема — з правителями сусідніх країн. Єдине, що допоможе Газі та її народу — це повстання Умми та її армій проти маріонеткових режимів, після чого послідує звільнення Гази і аль-Акси.

О, армії Ісламської Умми! Всевишній Аллах сказав:

انْفِرُواْ خِفَافاً وَثِقَالاً وَجَاهِدُواْ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللهِ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ

«Виступайте у похід, легко вам це буде чи обтяжливо, і бийтесь на шляху Аллаха своїм майном і своїми душами. Так буде краще для вас, якщо б ви тільки знали» (9:41).

Информационный офис Хизб ут-Тахрир Палестина
Понеділок, 22 Рамадану 1445 р.х.
01/04/2024 

B N/S 12/1445 

 

Головне меню