Могутність притаманна Аллаху, Його Посланцю та віруючим

Кувейт
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَٰكِنَّ الْمُنَافِقِينَ

    «Могутність притаманна Аллаху, Його Посланцю та віруючим» (63:8)

«Учора у Брюсселі Джозеф Мансо, заступник представника Сполучених Штатів при Організації Північноатлантичної угоди (НАТО) зазначив, що у Сполучених Штатів позитивна точка зору у відношенні створення центру НАТО у Кувейті та зацікавленість розвивати відношення з партнерами організації по всьому світу» (газета аль-Ватан: 20.09.2012р.)

 

Він додав: «Співпраця з Кувейтом та іншими країнами затоки дуже важлива».
 
Це сталося у той час, коли у регіонах відбуваються так звані революції арабської весни і що вона принесли зі змін, у якому Умма тягнеться до того, щоб привести ці зміни до появи світла Халіфату.

Америка розраховує на усі можливі випадки, які можуть виникнути у регіоні. Вона має дислоковані військові сили у Кувейті після їх виводу із Іраку і зараз працює над створенням центру НАТО, у якому розташуються військові сили союзу НАТО, з метою готовності до будь-яких ймовірностей. Це вказує на їх очікування відновлення держави Халіфат, і їх протистояння цьому шляхом тих союзів та військових центрів.

О, мусульмани!

Воістину, головування кяфіра над країнами мусульман це огидно, дуже огидно! Всевишній каже:

اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

 «Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).

І щоб країни мусульман були базами, з яких країни невір’я вирушають для удару по країнам мусульман, це злочин, дуже великий злочин! Всевишній каже:

وَلَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ

 «Допомагайте один одному у благочесті та богобоязливості, але не допомагайте один одному у гріху та ворожнечі» (5:2).  

І щоб наша земля була базою для перешкоджання відновлення держави Халіфат у регіоні, це найбільший злочин! Всевишній каже:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُ

 «О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого та ворога вашого своїм опікунам та помічником» (60:1).

Умма сьогодні нетерпляче чекає відновлення Халіфату та палко бажає правління тим, що низвів Аллах, і припинення слідуванню невірним державам, і забезпечення її безпеки безпекою мусульман. І ані під жодним приводом не можна брати участь з країнами невір’я у провалі відновлення Халіфату і відродження Умми, і ані під жодними виправданнями неможна допомагати їм наносити удари по країнам мусульман.
 
О, мусульмани!

Воістину, вся велич у Аллаха, і хто побажає величі у когось, окрім Аллаха, то Він принизить його. Іслам це велич, це істина і він підвищує людей із приниженої ступені до ступені величі. І необхідно негайно скасувати і не визнавати укладені угоди з Америкою, відмовитися від участі у створення центру НАТО, і відмовитися надавати послуги іноземним військам, і працювати зі щирими діячами для встановлення Халіфату, у якому є ваша велич, неприступність і вдоволення вашого Господа. Всевишній каже:

مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاءَ كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا ۖ وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ ۖ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ

 «Ті, які взяли собі покровителів та помічників , окрім Аллаха, подібні до павука, який виткав собі житло. Воістину, найбільш нетривке житло - це житло павука. Якщо б вони тільки знали» (29:41).

Аллах говорить:

الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَيَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

 «Які беруть своїми помічниками та друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть отримати могутність з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху» (4:139).

Хізб ут-Тахрір                            
Кувейт    
14 Зу аль-Каада 1433 р.х.
29/09/2012

 

Головне меню