Хізб ут-Тахрір Вілаят Афганистан Привітання Ісламської Умми з Ід аль-Адха

Афганістан
Друкарня

З землі, захопленої військами США та НАТО від імені хлопців Хізб ут-Тахрір та моджахедського народу Афганістану, ми вітаємо усіх носіїв заклику, які керуються методологією Пророка Мухаммада (с.а.в.) та Ісламську Умму у цілому зі священним святом.

Мир вам та милість Аллаха та Його благодать.

Нехай Аллах прийме ваші молитви, пожертвування та Хадж. 

Мусульмани Афганістану знемагають від жорсткого колоніалізму, корупції, вбивств, зубожіння та лиха. Кожна обіцянка тиранічних та зрадницьких режимів виявляється брехнею і, отож, довіра людей до правителів зникла. Мусульмани на заході та на сході повстали проти вторгнення хрестоносців. Чи то на півночі, чи то на півдні, вони ведуть боротьбу за відновлення держави Халіфат. На цих землях були випробувані усі системи: комунізм, демократія або капіталізм. Але сьогодні, з допомогою Аллаха, та завдяки щирим членам партії, заклик Хізб ут-Тахрір досяг кожної частини країни. Маси, включаючи впливових осіб, погоджуються та підтримують заклик до встановлення держави Халіфат. 

Умма чекає цих змін, незважаючи на те, що деякі ісламісти відмовились від метода Мухаммада (с.а.в.) та визнали шлях Макіавеллі. Умма прокинулася та виступила проти правителів-маріонеток, особливо, у сирійській революції. Це породило нову надію в Уммі, що стало кошмарним сном для невірних. Це стало світлом для усієї Умми, завдяки наявності заклику до втілення Ісламу шляхом відновлення держави Халіфат. Пригноблений народ Афганістану є частиною цієї глобальної боротьби за Халіфат та перебуває в очікуванні втілення благої обіцянки Пророка (с.а.в.). Отож, Іслам буде втілений всеохоплююче над Уммою шляхом відновлення держави Халіфат та розповсюдження Ісламу у світі шляхом давату та джихаду.
 
Мир вам та милість Аллаха та Його благодать.  

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір в Афганістані
Середа, 15 Зульхиджа 1433
31 Жовтня 2012

Головне меню