Порочні правителі ніколи не зможуть загасити світло Ісламу!

Афганістан
Друкарня

10 та 12 грудня 2013 р. двоє членів Хізб ут-Тахрір, Рохуллах, який працює у департаменті сільського господарства провінції Парван та Абдул Рафіі, студент університету, були заарештовані спецслужбами у провінції Капіса.

Це не перший випадок, коли спецслужби Каріси арештовують членів та підтримуючих Хізб ут-Тахрір, навпаки, вони арештовують наших членів, кидаючи їх до в’язниць на протягом тривалого часу. Нижче іде список заарештованих членів партії:

1. Карі Джаміль «Камі», викладач Педагогічного коледжу. Був затриманий у вересні 2012 р. та звільнений у жовтні 2013 р.  

2. Мохсін Хан, викладач Педагогічного коледжу. Був затриманий у жовтні 2012 р. та звільнений у листопаді 2013 р.  
3. Устаб Сафіуллах, вчитель медресе. Був затриманий  у жовтні 2012 р. , по спливанні 13 місяців досі перебуває під вартою.

Окрім цього, є підтримуючі Хізб ут-Тахрір, такі як Муджахід, Мухаммад Іса, Максуд Іса та Іхсануллах, які були заарештовані та кинуті у в’язницю тільки за те, що закликали до Ісламу, викриваючи лицемірство правителів та злобні плани хрестоносців. Вони опинились за ґратами на підґрунті вироків у межах вигаданих людиною законів, які виступають проти правління Аллаха ﷻ.   

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан категоричним чином засуджує подібні ганебні та боягузливі дії спецслужб та бажає прояснити наступні моменти для несправедливих правителів, їх рупорів із числа ЗМІ, а також у цілому для благородної Ісламської Умми:

1. Члени та підтримуючі Хізб ут-Тахрір, перелічені вище, є тими, хто відповів на заклик Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ подібно тому, як про це сказано у наступних словах Аллаха ﷻ:

(اَلَذِینَ اسْتَجَابُواْ لِلّهِ وَالرَّسُولِ)
«які відповіли Аллаху та Посланцю» (3:172).


(قَالُوْا رَبُنَاْ الله ثُم اسْتَقَامُوْا)

«які сказали: «Наш Господь – Аллах, а потім були стійкими» (41:30).

Вони працюють заради встановлення Халіфату, слідуючи методу Мухаммада ﷺ у встановленні релігії Аллаха ﷻ в оточенні Умми за допомогою політичної та ідеологічної боротьби. Розуміння цього робить їх сумлінними та активними навіть у темних в’язницях, у яких вони проводять свої дні та ночі.

2. Подібно тому, як окупанти встановили порочних маріонеткових правителів у центрі, Кабулі, вони також гарантували те, щоб провінції керувались аналогічними брехливими та підступними правителями, чия відданість призначена не своєму Господу Аллаху  ﷻ, а хазяям – колонізаторам. Саме це є причиною того, що порочність та некомпетентність правителів є предметом широкого обговорення. У кожному будинку, на кожній вулиці та будь-якому ринку люди обізнані про їх крайню  порочність. Члени та підтримуючі Хізб ут-Тахрір розкривають для народу Афганістану цю реальність, так само як говорять про порочність демократії, капіталізму, демократичних виборів, ринкової економіки, громадянських законів, прав людини та іншого. Саме у цьому відчувають небезпеку підступні правителі та порочна правляча еліта Капіси. Тому вони вдаються до подібної ганебної практики арештів та тортур щирих синів Умми.   

3. Арешт щирих носіїв заклику та тримання їх у в’язниці з боку порочної правлячої еліти Капіси та спецслужб  однозначно протирічить Ісламу. Вони будуть запитані за це у цьому світі, а також отримують суворе покарання у світі іншому. Адже Аллах ﷻ говорить у Корані:

(إِنَّ الَّذِینَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ یتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِیقِ)

«Тим, які піддали спокусі віруючих чоловіків та жінок і не покаялись, уготовані муки у пеклі, муки від обпалюючого Вогню». (85:10).

Хізб ут-Тахрір активно працює в усіх куточках світу і закликає Умму приєднатися до нього у відновленні Халіфату за методом Мухаммада ﷺ. Для здійснення цієї великої мети, яка є питанням життя та смерті, ми продовжимо свою боротьбу, слідуючи по стопах нашого улюбленого Пророка ﷺ. Підступні правителі повинні витягти урок із досвіду своїх колег в інших країнах, які зазнали поразки у приборканні заклику до Халіфату та рішучості членів Хізб ут-Тахрір. Ми продовжимо нашу боротьбу заради Халіфату, доки не досягнемо мети. Ніхто у світі не може збити нас з цього шляху. 60-річна історія Хізб ут-Тахрір є ясним підтвердженням цьому.    


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
14 Сафар 1435 р.х.
17/12/2013
№: Afg.1435/03

Головне меню