Обама повинен бути доставлений у мусульманські землі у якості полоненого, а не переможника

Афганістан
Друкарня

Барак Обама, головнокомандувач американської окупації проти Ісламської Умми, прибув на авіабазу у Баграмі, що на півночі Кабулу, у неділю увечері, 25 травня 2014.

Даний візит до Афганістану є візитом головнокомандувача країни, яка знаходиться у стані війни з Ісламською Уммою в усіх частинах мусульманських земель, а також візитом того, чиї руки заплямовані кров’ю наших братів і сестер.

Саме через відсутність Ісламського Халіфату і присутність порочних маріонеткових правителів, подібні агресори відвідують свої бази у мусульманських землях без усілякого на те попередження і дозволу.
Обама сказав своїм солдатам окупації, що: «Я тут від імені 300 мільйонів американців, щоб подякувати вам за вашу службу».

І це відбувається у той час, коли у двох мільярдів мусульман немає щирого правителя, який від їх імені відповість на агресію та окупацію, пригноблення і порочність, завдані куфарським лідером країни з 300-мільйонним населенням.

О Умма політики, самопожертви і джихаду!

Працюйте разом із Хізб ут-Тахрір задля відновлення Халіфату, дійте задля викоренення системи куфру, порочності та лих, які звалилися на вас через дані системи. Дійте для повернення Халіфату, який у випадку свого встановлення виконає Іслам, а також гарантує географічну та політичну єдність Ісламської Умми.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя…». [Аль-Анфаль: 24]
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
27 Раджаб 1435 р.х.
26/05/2014
Ref.: Afg.1435/10

Головне меню