Демократичні вибори: Приниження для тих, хто намагається узгодити Іслам з демократією через посередництво ООН

Афганістан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

На протязі останніх десяти років Хізб ут-Тахрір вілаят Афганістан нагадує мусульманам і воїнам Афганістану про те, що участь у демократичних виборах є великим гріхом, зокрема участь у парламентських та президентських виборах (2009 та 2010 рр.).

Хізб ут-Тахрір вважає, що «Аль-Амр біль-Маруф уан-Нахі ваніль-Мункар», а саме утримання від засуджуваного і слідування дозволеному, є одним з основних обов’язків, який Аллах ﷻ наказав здійснювати в усіх мусульманських землях.

Як усім відомо, демократія була загальноприйнята у Стародавній Греції близько 2500 років тому. Демократія є політичною системою, яка виходить з капіталістичної ідеології. У той час як доктрина капіталізму знаходиться в абсолютній суперечності з Ісламом, оскільки вона заснована на поміркованому рішенні між церквою та революційними мислителями й філософами Європи, отже, вона була ініційована людиною. Більше того, інші принципи капіталізму, такі як свобода слова, свобода думки та інші демократичні свободи суперечать основам Ісламу, оскільки термін «свобода» у західній культурі означає положення, коли народ вирішує свої проблеми у відповідності із законодавством, створеним ним самим.

Тоді як Іслам ніколи не розглядає людину «вільною», а скоріше розглядає її у якості раба та слуги Аллаха ﷻ, який в усьому підкорився волі та владі свого Господа і прийняв Його у якості єдиного Законодавця. Тому Іслам наказує мусульманам влаштовувати своє життя у повній відповідності з постановами Аллаха ﷻ. Демократія є системою, яка надає людині право самій визначати межі дозволеного за допомогою національних зборів та інших організацій. Це означає, що демократія прагне поставити людину на місце Бога за допомогою надання їй права у написанні законів, у результаті чого втрачається присутність та роль Аллаха ﷻ в суспільному житті. Аллах ﷻ каже:

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإسْلامَ دِينًا

«…Сьогодні Я заради вас вдосконалив вашу релігію, довів до кінця Мою милість до вас і схвалив для вас у якості релігії Іслам…». [Аль-Маїда: 3]

І знов, майже через 15 років, на протязі яких відбулося багато виборів, західні маріонетки під час першого і другого туру виборів спробували ввести в оману народ за допомогою формування громадської думки в Афганістані, що начебто приблизно 5-7 мільйонів людей в Афганістані голосували за демократію і вірили в неї. Для подальшого роз’яснення, ми хочемо звернути увагу на наступні моменти:

За більш глибокого дослідження підсумків останніх виборів, а також кількості виборчих бюлетенів та кількості виборців, можна із легкістю виявити, що вищезгадане число навіть близько не відповідає реальності. Наприклад, з 7 мільйонів жителів Кабулу проголосувало тільки кілька сотень тисяч людей. Більше того, усі підраховані голоси за обох кандидатів ґрунтувалися на етнічній дискримінації, а не на демократії. Це означає, що за кожного кандидата проголосували люди однієї мовної та родової приналежності. І це ясно доводить, що західні маріонетки, які стверджують, що афганські мусульмани вірять у демократію, вкрай помиляються. Це абсолютно не так, тому що виборці віддавали свої голоси заради етнічної приналежності та сектантства. Отже, демократія розпалює політичну та етнічну дискримінацію серед мусульман в Афганістані. Однак, Аллах ﷻ явно заборонив нам це, як каже Пророк ﷺ:

«وَمَنْ قَاتَلَ تَحْتَ رَايَةٍ عِمِّيَّةٍ يَغْضَبُ لِعَصَبَةٍ، أَوْ يَدْعُو إِلَى عَصَبَةٍ، أَوْ يَنْصُرُ عَصَبَةً، فَقُتِلَ، فَقِتْلَةٌ جَاهِلِيَّةٌ»

«Хто бився під неясним (сліпим) стягом і гнівався за своє плем’я, або закликав до націоналізму, або допомоги своєму плем’ю і був вбитий, той був вбитий вбивством часів невігластва!» (Передав Муслім).

Один з кандидатів, який визнав людину у якості військового злочинця, під час виборів обрав його своїм першим віце-президентом. Подібні дії з боку правителів та політиків довели афганським мусульманам, що їх основною метою є тільки збереження своєї політичної влади та особистих інтересів, оскільки в капіталізмі саме інтереси, і ніщо інше, визначають добро і зло.

Пророк ﷺ сказав:

«سَيَأْتِي عَلَى النَّاسِ سَنَوَاتٌ خَدَّاعَات، يُصَدَّقُ فِيهَا الْكَاذِب، وَيُكَذَّبُ فِيهَا الصَّادِقُ، وَيُؤْتَمَنُ فِيهَا الْخَائِنُ، وَيُخَوَّنُ فِيهَا الأَمِينُ، وَيَنْطِقُ فِيهَا الرُّوَيْبِضَةُ، قِيلَ : وَمَا الرُّوَيْبِضَةُ ؟ قَالَ :الرَّجُلُ التَّافِهُ يتكلم فِي أَمْرِ الْعَامَّةِ»

«Воістину, настануть для людей такі часи, коли будуть вірити брехунам і перестануть вірити правдивим; коли будуть довіряти зрадникам і підозрювати у зраді тих, хто заслуговує на довір’я; і коли слово буде за рувайбіда». Його спитали: «А хто такий рувайбіда?» Він відповів: «Невігласна (нікчемна) людина, яка говоритиме про всезагальні справи!» (Передав Хакім).

Після кількох невдалих спроб покласти кінець даній кризі, вони попрохали ООН та держсекретаря США Джона Керрі вирішити цю головоломку. Вони ймовірно забули, що ООН є політичним інструментом США і була причетна до масових вбивств мусульман у Мьянмі, до окупації Афганістану та Іраку, масових вбивств у Сирії, сьогоднішньої кризи у Палестині, розділення Судану із застосуванням зброї масового ураження проти мусульман і того подібного. Тому, подавши дане питання на розгляд в ООН, ці правителі у черговий раз підтвердили свою неспроможність у вирішенні проблем людей у відповідності з ісламськими правилами. Адже Аллах ﷻ суворо заборонив мусульманам прохати інших про допомогу і втручати будь-кого у свої справи, оскільки Він ﷻ каже:

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلالا بَعِيدًا

«Хіба ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували у ниспослане тобі і в ниспослане до тебе, але хочуть звертатися на суд до тагуту, хоча їм наказано не вірувати у нього? Сатана бажає ввести їх в глибоку оману». [Ан-Ніса: 60]

Вони хочуть звернутися за судом до тагута, тобто до США і ООН, хоча на справді їм наказано не вірити йому. Безсумнівно, шайтан хоче ввести їх в оману.

О мусульмани Афганістану!

У світлі вищезгаданого для всіх тепер очевидно, що так званий виборчий процес не знаходиться в руках афганців, оскільки останнє слово знаходиться за Америкою. Наприклад, за кілька днів до оголошення попередніх результатів, сенатор Джон Маккейн та Карл Левін приїхали в Афганістан, щоб змусити обидва боки приборкати кризу. 6 липня 2014, всього за день до проголошення попередніх результатів, Карл Левін сказав у Кабулі, що попередні результати будуть точно проголошені, і обидва кандидати погодяться з ними.

О звитяжні мусульмани Афганістану!

Ви повинні взяти до уваги той факт, що ви ніколи не будете переможцями, слідуючи нинішній системі і подібним правителям, ані в цьому житті, ані в житті наступному. Єдиним способом досягнення успіху і перемоги є міцна прибічність Ісламу і встановлення Халіфату, держави, якою будуть правити відповідальні та щирі правителі. Ісламські правителі завжди будуть підкорятися Аллаху ﷻ, що означає, що основою їх дій будуть критерії харам і халяль, а не збереження своїх політичних та особистих інтересів. Давайте об’єднаємося усі разом і будемо невпинно працювати для відродження Праведного Халіфату.


Хізб ут-ТахрірВілаят Афганістан
21 Рамадан 1435                                                                                             
2014/07/19        

Головне меню