У результаті законів, вигаданих людьми, в’язниця стала місцем появи злочинців!

Афганістан
Друкарня

У четвер 28 серпня, у районі Пагман кілька родин поверталися додому з весільної церемонії, у цей час їх зупинили кілька озброєних чоловіків, одягнутих у поліцейську форму.

Вони захопили і чоловіків, і жінок і відвели у віддалене від дороги місце, де піддали жінок груповому зґвалтуванню на очах у їх чоловіків. Поліція стверджувала, що заарештувала сімох з них і повідомила про те, що згідно з зізнаннями заарештованих злочинців, їх було вісім осіб, але один з них втік і досі не знайдений. Окрім скоєння зґвалтування, вони забрали у жінок золоті прикраси і гроші.

Начальник поліції, генерал Захір Захір заявив: «Кілька осіб серед затриманих злочинців раніше притягалися за скоєння тяжких злочинів».

Це не єдиний трагічний інцидент, який приніс страждання афганському народу, подібні трагедії відбуваються щоденно, але винні не отримують реального покарання, частіше за все вони виходять на волю одразу після судового засідання у результаті підкупу Верховного Суду в особливо великих розмірах або ж у результаті отриманого від впливової людини телефонного дзвінку. Нажаль, ці установи, від яких народ очікує прояву справедливості, стали місцем хабарництва, а в’язниці – місцем виховання професійних злочинців.

Для усієї Ісламської Умми стало очевидним те, що раболіпні правителі, демократія та вигадані людиною закони є основною причиною процвітання порочності та лих. Проте, Умма усвідомила їх істинний, шахрайський характер і почала працювати над зміненням реальності.

Хізб ут-Тахрір невпинно прагне привести Умму та її ресурси до правильного керівництва з тим, щоб відновити ісламський образ життя за допомогою встановлення Праведного Халіфату. Лише Іслам і його правляча система Халіфат покладуть кінець подібним кричущим та жахаючим злочинам, а також викорінять порочність, іноземне втручання, вбивства та пограбування з боку впливових злочинних еліт. У відношенні професійних злочинців Халіфат застосує показові покарання, щоб очистити суспільство від подібних ганебних та жахаючих злочинів та злочинців, на відміну від нинішньої трьох ступеневої судової системи, яка сприяє скоєнню злочинів, беручи хабарі і виконуючи закон, приписаний тільки для слабких та бідних.

 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Афганістані
13 Зуль-када 1435 р.х.
08/09/2014
Ref.: Afg.1435/13

Головне меню