Хізб ут-Тахрір Афганістан вітає Ісламську Умму з Ід аль-Адха

Афганістан
Друкарня

Ми вітаємо з Благословенним святом Ісламську Умму і носіїв заклику, які слідують методології Пророка Мухаммада ﷺ, від ім’я братів Хізб ут-Тахрір та афганської нації муджахідів, у чиї землі вдерлися США та сили НАТО.

Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятуху!

Хай Аллах ﷻ прийме ваш заклик, Джихад, молитви, жертвоприношення та Хадж. У цьому році ми знову святкуємо Ід аль-Адха у той час, коли невірні продовжують вбивати наших братів і сестер в Іраку та Сирії. Віроломні мусульманські правителі у черговий раз приєдналися до очолюваного Америкою «ескадрону смерті», а також без краплі сорому підтримують напад Заходу на Іслам і мусульман.

З іншого боку, процес пробудження Умми стрімко збільшується, а також можна побачити явні зміни в Уммі по всьому світу. Її любов до Ісламу і Халіфату незаперечна як серед арабів, так і серед тих мусульман, які живуть у інших частинах світу. Мусульманська молодь приєднується до рядів щирих носіїв заклику заради встановлення релігії Аллаха, Халіфату. Відчай правителів чітко простежується у їх боягузливих діях, які вони чинять у відношенні братів Хізб ут-Тахрір, кидаючи їх у в’язниці, піддаючи тортурам і вбиваючи їх. У мусульманському світі поняття «Світська демократія» стало лайкою, а народ почав не лише відкидати, але і ненавидіти цю порочну систему.

Умма зможе відзначати свято так, як це робив наш Пророк ﷺ і його благородні сподвижники (р.а.), лише тоді, коли буде встановлений Праведний Халіфат, а Умма почуватиме себе захищеною у його затінку. Вона зможе повернути свій втрачений статус, який був дарований нам Аллахом ﷻ, а також набуде істинну мету свого існування, яке полягає у тому, щоб вивести людство з темряви демократії, капіталізму, націоналізму, ООН, МВФ тощо до світла Ісламу. І це здійсненне лише зі встановленням Праведного Халіфату.

Безсумнівно, наближається Халіфат і це є тільки питанням часу. Я прошу Аллаха ﷻ про те, щоб Він облагодіяв нас появою Праведного Халіфату і тим, щоб ми святкували наступне свято як єдина Умма під щирим керівництвом Халіфа.

О краща з общин! Відгукніться на заклик Хізб ут-Тахрір і приєднуйтеся до його рядів, щоб повернути минулу славу, на яку ми заслуговуємо. Настав час посилити наші старання, щоб визволити Умму і людство загалом від репресій та тиранії влади, яка породила демократію і капіталізм.

Безсумнівно, подібна можливість встановлення першої Ісламської держави в Медині була у нашого улюбленого Пророка ﷺ і його благородних сподвижників (р.а.). І сьогодні, у черговий раз, Аллах ﷻ надав нам велику можливість для встановлення Його релігії за допомогою відновлення Праведного Халіфату за методом пророкування.


Прес-служба Хізб ут-Тахрір Афганістан
09 Зуль-хіджа 1435 р.х.
03/10/2014
Ref.: Afg.1435/17

Головне меню