Домовленість BSA відкриває шлях агресорам для вбивства мусульман в Афганістані

Афганістан
Друкарня

13 жовтня 2014, у столиці провінції Пактія, жорстокими і безжальними силами США і НАТО були здійснені авіа удари, у результаті яких загинуло 7 невинних мусульман Афганістану.

Цей трагічний інцидент стався через два тижні після підписання домовленості BSA. До того ж, інцидент викриває істинне обличчя тих, хто підписав дану Двобічну домовленість про безпеку, охрестивши її «домовленістю національних інтересів», яка начебто принесе мир і стабільність в Афганістан. Кричуще варварство підтверджує факт того, що дана домовленість ніяк не двобічна, а скоріше однобічна, оскільки гарантує безпеку виключно хрестоносцям, а не мусульманам Афганістану. Вони можуть вільно пересуватися територією країни, навіть якщо вбиватимуть невинних мусульман.

Уся показовість знов «обраного» уряду у створенні громадської думки і введенні мусульман в оману обіцянками про майбутні «зміни» і виправлення створеної ситуації потьмяніла на тлі жахливого інциденту, який стався у Пактії. Досі від президента Афганістану не надійшло ніякої відповіді відносно того, що сталося.

Те, що сталося, викликало сильне обурення серед народу Пактії, тому були доставлені тіла сімох мучеників, що загинули у результаті авіа удару. Атаку було здійснено у той момент, коли вони збирали дрова для щоденного використання.

За словами державного посадовця, який посилається на очевидні факти, усі загиблі, включаючи 12-річного хлопчика, були громадськими особами. У той час як НАТО ганебно заявляє про те, що «вісім озброєних бійців супротивника було вбито дякуючи влучним вистрілам». Безсумнівно, вони вважають мусульман Афганістану своїми ворогами, тому позбавлення їх життя є звичайною справою для цих злочинців.

Насправді, очікування якогось блага з боку американських пішаків, правлячих нами, а також прийняття їх брехливих заяв відносно домовленості BSA, підписаної ними з Америкою та хрестоносцями, подібні до повторюваного укусу змії, яка жалить в одне і те саме місце.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Афганістан
20 Зуль-хіджа 1435 р.х.
14/10/2014
Ref.: Afg.1435/18

Головне меню