Рула Гані схвалила заборону Францією носіння нікабу в громадських місцях і тим самим розкрила свої істинні наміри!

Афганістан
Друкарня

Дружина новообраного президента Афганістану Ашрафа Гані Рула Гані у своєму нещодавньому інтерв’ю агентству «Франс-Пресс» (AFP) заявила, що підтримує рішення французької влади про заборону на носіння нікабу в громадських місцях, прийняту у 2011 році.

Вона навіть порівняла нікаб із занавіскою, сказавши наступне: «Що стосується закону про заборону на носіння нікабу та паранджі, то я цілком солідарна з урядом Франції, оскільки нікаб – ніщо інше як «занавіска», яка обмежує межі зору й ускладнює рух, тим самим завдаючи незручностей жінкам». Вона також сказала, що сподівається на те, що до кінця п’ятирічного терміну президентства свого чоловіка, чоловіки в Афганістані будуть більш схильні визнавати жінку такою, яка вона є.

Як ви думаєте, чому вона, будучи сама християнкою, вважає за необхідне відповідати на подібні питання? У дійсності вона хотіла розкрити свої істинні наміри і роздуми відносно афганських жінок, які планує здійснити у майбутньому.

Її точка зору очевидна. І вона підтверджує той факт, що демократія і диктатура – це дві сторони однієї медалі. В обох випадках влада нав’язує свої бажання людям, диктуючи, що дозволено для них, а що – ні!

Якщо «перша леді» Афганістану дійсно турбується про зручність пересування мусульманок, то нехай проявить хоробрість і виступить проти імперіалістичної та колонізаторської політики Франції, яку вона веде в Африці.

Але відповідь на це питання – негативна. Президент Гані та його дружина ніколи не наважаться перешкодити цьому і встати на захист мусульман. Навпаки, вони поспішають виконати накази своїх американських та європейських хазяїв.

 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Афганістан
10 Мухаррам 1436 гр.х.
03/11/2014
Ref.: Afg.1436/02

Головне меню