Шаріат та Халіфат забезпечать захист і процвітання дітей Індонезії

Індонезія
Друкарня

Заява мусульманок Хізб ут-Тахрір Індонезія

Не дивлячись на те, що щорічно ми відзначаємо Національний День захисту дітей (HAN), у нашій країні постійно існує чимало проблем, пов’язаних із дітьми. Хоч як не дивно, їх кількість продовжує значно збільшуватися, і стає все важче їх вирішити за допомогою наявної системи. Незабаром після того, як справу відносно сексуального насилля над дітьми було проголошено національним лихом, індонезійські діти почали зіштовхуватися з реальною загрозою педофілії в регіоні. Дану реальність явно створює суспільство, де діти мешкають у гірших умовах, ніж раніше. Суспільство руйнується за допомогою повсюдного вживання спиртних напоїв та наркотиків, розповсюдження сексуальних домагань, процвітання порнографії та перелюбства через створювані перешкоди для закриття локалізацій проституції.

Замість того, щоб сприяти створенню дбайливого суспільства, яке захищатиме дітей від різноманітних небезпек, нинішня система фактично продовжує створювати хаос. Демократична система, яка впроваджує цінності свобод, створила безліч форм ліберальної поведінки та політики, які ведуть до руйнування. Збитки ліберальної економіки перешкоджають індонезійським дітям досягти процвітання. З цієї причини жінки вимушені працювати за кордоном і нехтувати вихованням своїх дітей. А також це веде до втрати прав дитини на отримання освіти, як з боку держави, так і з боку її батьків.
 

Окрім цього, діти наражаються на домагання через те, що система освіти не здатна виховати віруючих особистостей зважаючи на шквал порнографії з боку ЗМІ. Так невже ви гадаєте, що дана система зможе забезпечити повний захист для дітей?

Засуджуючи святкування Національного Дню захисту дітей 2014 і нездатність системи зробити свій внесок у рішенні проблем нашого покоління, мусульманки Хізб ут-Тахрір в Індонезії заявляють:

1. Вектор Національного Дню захисту дітей повинен бути спрямований на всебічне визначення запланованих результатів відносно степеню розвитку покоління, але не повинен перетворюватися у щорічну церемонію для порожнього проголошення відносно реалізації прав дітей і їх процвітання. І якщо цілі з досягнення розвитку покоління усе ж не були досягнуті за допомогою існуючих стратегічних кроків, то тоді необхідно змінювати усі використані фактори, хоча для цього необхідно змінити всю систему загалом.

2. Настав час усвідомити, що підтримка суспільства у справі захисту дітей, як того вимагає сама ідея святкування Національного Дню захисту дітей 2014, може бути досягнута тільки у тому випадку, якщо Індонезія буде всебічно виконувати ісламський шаріат в обличчі Ісламської держави Халіфат. Національний рух проти статевого злочину у відношенні дітей (GN-AKSA), покращення умов виховання в родинах, формування характеру дітей за допомогою зміцнення національних цінностей, ініціатива «Міста, доброзичливі до дітей» (KLA)  тільки посилять існування ліберальних цінностей і створять багато інших проблем, якщо не викоренять демократичну систему.

3. Халіфат є єдиною системою, здатною стати захисником Умми від різноманітних загроз, а також опікуном, який виконує основні потреби Умми, допоки вона не досягне процвітання.

Халіфат ніколи не погодиться з матеріальним зиском і не дозволить руйнівним принципам і подібній поведінці розповсюджуватися в Уммі. Халіфат забезпечить усе можливе для її процвітання, не обтяжуючи матерів працею для пошуку засобів до снування. Оскільки Халіфат не розглядає свої громадян, включаючи жінок і дітей, у якості засобів для збагачення економіки, а вважає себе відповідальним у слугуванні Уммі і забезпеченні її потреб.

Таким чином, ті, хто хоче забезпечити повагу, процвітання і краще майбутнє для покоління, вони повинні відповісти на заклик Аллаха і боротися за виконання законів шаріату за допомогою встановлення Ісламської держави Халіфат. Аллах ﷻ каже:

إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ ۗ

«…Воістину, Аллах не змінює положення людей, поки вони не змінять самих себе…». [Ар-Ра’д : 11]
 

Представник мусульманок Хізб ут-Тахрір в Індонезії
Іффах Айнур Рочмах
24 Рамадан 1435 р.х.
22/07/2014
№ 69/PN/07/14

Головне меню