Напад єврейського утворення на Газу, Палестина

Індонезія
Друкарня

Єврейська держава знову атакувала Газу в Палестині.

Як повідомлялося, у четвер 10 липня 2014 євреї здійснили близько 90 нальотів на Газу за допомогою своїх реактивних винищувачів та артилерії, кількість жертв продовжує зростати досі. Число мучеників досягло 90, і більше 600 людей поранено, більшість з них жінки та діти. Їх кількість збільшиться, якщо єврейська держава не зупинить свою агресію. Досі ісламський світ не показав будь-якої ефективної спроби, щоб зупинити цю агресію і єдине, що він зробив, були осуд та засудження, а потів відправлення туди продовольства, ліків та лікарів. Це не є легкою задачею, оскільки доставка даної допомоги може бути заборонена з боку євреїв у будь-який момент, як вони це вже робили під час минулих нападів.

Незважаючи на цей напад, тривожне здивування й крайній сором мав місце з позиції Махмуда Аббаса, президента Палестинської автономії, коли він надав розгляд даного питання єврейському утворенню замість того, щоб виказати жорстокість у відношенні нього. У ході конференції в Тель-Авіві він сказав: «Я, як президент Палестини, відданий ідеї про рішення подвійної держави, а також підтриманню відносин та миру з нашим сусідом Ізраїлем. Це спонукало мене відповісти на запрошення Папи Франциска та президента Шимона Переса виступити спільним закликом заради настання миру. Ми також знаємо, що ви, народе Ізраїлю, хочете миру настільки сильно, як цього хочемо ми».

Несправедливість євреїв у відношенні народу Палестини очевидна, і вона посилюється час від часу, скориставшись слабкістю Палестинської автономії та арабських держав. Це є спробою змусити замовкнути їх народи і встановити за допомогою Америки відносини з сіоністами для того, щоб встановити стабільність у регіоні.

У зв’язку з цим, Хізб ут-Тахрір видав заяву, яка засуджує напад єврейського утворення на Сектор Газа і співучасть США та інших західних країн у даній несправедливості. Хізб ут-Тахрір організував демонстрації у Джакарті та інших місцях Індонезії, і у виголошених промовах зверталася увага на наступне:

1. Правителі ісламських країн повинні вжити істинні дії  для припинення тиранії з боку єврейського утворення, відправивши свої армії у Газу. Якщо кожний з них відправить туди 500 солдатів, то, принаймні, це складе 25000 військових від 50 ісламських країн, включаючи Індонезію, яка пов’язана з організацією Ісламської конференції. Даний шлях є єдиним виходом для захисту народу Палестини і припинення нападів єврейського утворення на них.

2. Президент Сусило Бамбанг Юдойоно повинен ініціювати та зіграти важливу роль у відправці мусульманських армій у Газу як можна швидше. Як президент найбільшої мусульманської країни, роль Сусило стане ефективною у спонуканні інших мусульманських країн зіграти свою важливу роль у порятунку народу Гази, враховуючи те, що визволення Палестини від рук євреїв може бути досягнуте лише за допомогою мобілізації армій та вигнання сіоністів з благословенної землі Палестини та Священної аль-Акси, а також повернення їх мусульманам.

3. Мовчанка або просте засудження та денонсація не значать нічого, окрім того, що дані правителі дозволили скоєння бійні у відношенні народу Гази, і в той самий час сприяли несправедливості єврейського утворення до палестинського народу. Немає жодних сумнівів у тому, що це є кричущою зневагою Ісламської нації загалом і народу Газу зокрема.

4. Члени Ісламської Умми повинні виступити у солідарності з народом Гази будь-яким доступним способом. Вони повинні старанно працювати для виконання шаріатського закону і встановлення Халіфату. Саме Халіфат об’єднає 1.6 мільярдів мусульман і в повному масштабі захистить їх у кожній країні, включаючи Палестину. Саме Халіфат зупинить несправедливість іудеїв, і вона не повториться знову подібно до того, як це відбувається сьогодні. А ця священна земля повернеться з рук деспотичних іудеїв до своїх законних хазяїв. З волі Аллаха ﷻ.

((يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ))

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя… [Аль-Анфаль: 24]
 

Мухаммад Ісмаїл Йусанто
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Індонезії
14 Рамадан 1435 р.х.
12/07/2014

Головне меню