Бридка спроба спалення Корану

Пакистан
Друкарня

О, армія Пакистану! Чи є хоча б одна наша святиня, яку ще не паплюжили невірні?

В Америці проклятий пастор заявив о святкуванні «Дня спалення Корану». Цей пастор ніколи не зважився би на цей бридкий злочин, як би не мав на це захисту та мовчазної підтримки американського уряду. Це та сама Америка, яка спричинила тиск на готель, що призвело до відміни влаштованої Хізб-ут-Тахрір конференції цього року в Чикаго в канун річниці розпаду Халіфату. Де була свобода слова тоді?

 

Фактично, метою постійних нападів на Святині мусульман з боку Заходу є придушення вразливості мусульман таким чином, щоб ми звикли бачити напади на наш світогляд і Іслам так само, як і звикли бачити жорстокість по відношенню до мусульман. Вони хочуть знищити почуття гідності в мусульманах так, щоб коли будуть паплюжитись їх святині, у них це не викликало б роздратування. Вони хочуть, щоб мусульмани вшановували їх брехливу концепцію свободи слова більше ніж вони почитають свої власні святині, і щоб мусульмани відмовились від усього заради захисту цієї концепції невірних. Ніколи! Ніякими засобами ці кефіри не зможуть досягнути своєї мети. Не дивлячись на те, що правителі мусульман подібні до небіжчиків,  Умма і досі жива, і в ній є мільйони щирих мусульман, які готові пожертвувати своїм життям так, як це зробив бра  Амір Чіма, захищаючи святині Ісламу.

Сьогодні цей кефір пастор набрався сміливості запланувати цей потворний вчинок через те, що він знає: правителі мусульман сьогодні ніколи не дадуть відповідь суворими діями, бо усі вони є агентами Заходу, контролюючими армії мусульман та їх ресурси. З метою контролю1.5 млрд. мусульман імперіалісти кинули за грати мусульман у більше ніж 50 в’язницях, та призначили Зардарі, Карзая, короля Абдуллаха, і Башар аль-Асада в якості наглядачів. Ці наглядачі використовують мусульманську поліцію та армію для вбивства мусульман та запобігання повстанню Умми проти імперіалістичних сил.  

Що може викликати більшу іронію, ніж те, що найсильніша армія ісламської Умми кидає бомби на своїх братів мусульман з метою захисту американців, замість того, щоб помститися за богохульство по відношенню до Корану та Пророка (с.а.в)! Все це відбувається через те, що мусульмани зараз немов раби в політичному плані. І лише політична зміна завершить це політичне рабство. Цією політичною зміною є встановлення Праведного Халіфату, заснованого на методі Пророка (с.а.в), який помститься належним чином тім, хто посягає на святині Ісламу.

О, армія Пакистану! Чи є хоча б одна святиня, яку ще не паплюжили невірні? Як довго ви ще будете проливати кров невинних мусульман, захищаючи кефірів, замість того, щоб захищати Іслам і мусульман? Підведіться та допоможіть Хізб-ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату. Дозвольте нагадати вам, що захист світогляду мусульман можливий лише через Джихад від егідою Халіфату, усі інші засоби – це лише омана.

Навід Бутт

Офіційний представник Хізб-ут-Тахрір в Пакистані

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню