Присутність американських сил – зрада по відношенню до Умми

Пакистан
Друкарня

Надання представникам американських сил дозволу на присутність у 12-му корпусу штабу,а також на присутність агентів ЦРУ у м. Куетта - є зрадою по відношенню до Умми та сильним ударом по суверенітету Пакистану. Правителі підтвердили свою явну підступність, допустивши ворогів до найбільш чуттєвого інституту Пакистану – його армії.

Метою присутності американських сил у штабі є маніпулювання армією Пакистану та використання її проти власного народу. ЦРУ було наділено абсолютними повноваженнями для праці у м. Куетта. Внаслідок чого місто охопить полум’я військових операцій, подібне до того, яке почалося у долині СВАТ та розповсюдилося на весь регіон племен. Пакистан вже стикнувся з наслідками присутності ЦРУ та Blackwater у вигляді вибухів та атак смертників по мечетях, ринках та армійських конвоях.

Заперечення правителями такого розвитку подій є нахабною брехнею та спробою ввести Умму в оману. Через страх перед Америкою правителі Пакистану беруть участь у цій війні Америки під гаслом «Спочатку Пакистан», зіштовхнувши Пакистан у багнюку громадянської війни.

Згідно заявленому, метою американської війни є викорінення тероризму, але під прикриттям боротьби з тероризмом і так званого стратегічного партнерства, американська присутність в Пакистані підсилилась у багатьох сферах, таких як збільшення впливу американського посольства та числа «дипломатів», розташування американських військ та надання віз агентам ЦРУ.

Існує єдиний шлях захистити Пакистан від руйнівної американської війни – це термінове відсторонення Пакистану від участі у війні та припинення будь-якої підтримки Америці. Якщо б Пакистан діяв згідно з вимогами Ісламу, за якими мусульманин ніколи не кидає напризволяще свого брата мусульманина, який потребує допомоги, то сотні тисяч мусульман Пакистану та Афганістану не стали б паливом у цій війні.

Хізб-ут-Тахрір питає у щирих офіцерів пакистанської армії: Невже ви чекаєте, коли армія і сам Пакистан будуть принижені до рівня американської колонії, подібно до Іраку, і лише тоді ви знайдете в собі рішучість до дій?

Хізб-ут-Тахрір звертається до вас з тим, що для викорінення зрадництва ви повинні підтримати та сприяти в допомозі Хізб-ут-Тарір у справі встановлення Халіфату, таким чином, щоб ці підступні правителі отримали розплату за своє зрадництво та земля Пакистану була очищена від американського бруду.

Шахзад Шейх
Заступник представника
Хізб-ут-Тахрір у Пакистані         
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню