Під американським диктатом почалась ескалація до "Mohmad Agency"

Пакистан
Друкарня

Підготування до операції у північному Вазиристані іде повним ходом!

Вибухи смертників та штучна криза у забезпеченні газом та електрикою – перевірена часом тактика правителів-запроданців для початку військової операції.

Минув лише тиждень після візиту командуючого хрестоносцями Майка Маллена,а його вказівки вже виконуються. Правителі-запроданці розпочали застосовувати перевірену часом універсальну стратегію для початку військової операції. У  Mohmad agency відбулося масове вбивство людей, в наслідок чого утворилась слушна атмосфера для початку військової операції у північному Вазиристані. Штучно утворене вимикання електрики через перевантаження спостерігається по всій території Пакистану, починаючи з 26 грудня. Вимикання світла відбувається не дивлячись на те,що встановилась мінусова температура, хоча споживання електрики незначне. І все це не дивлячись на те, що потреба в електриці може бути легко покрита за рахунок теплоелектростанцій. Рівень води у Dams достатній, враховуючи сильні зливи та повені, які сталися у цьому році.

 

Окрім цього, має місце вимикання газу. Уряд не забезпечує газом ані промисловість, ані приватних споживачів, також газу позбавлений сектор CNG. Питання на мільйон долларів: Куди подівся газ?  

Завдяки цій штучно утвореній кризі, уряд зайняв людей проблемою виживання, щоб відволікти їх увагу від великого гріха  - військової операції у регіоні племе. Втягнення Умми до політичної драми виходу з уряду партнерів по коаліції також є частиною цього сценарія подібно до «енергетичної кризи».

З іншого боку були розпочаті атаки з геликоптерів та зіткнення у різноманітних місцях регіону племен, що призвело до вбивства 40 жителів та 10 військових. Для виправдання цих злочинів смертниками була здійснена серія вибухів.

Хізб-ут-Тахрір завжди попереджає Умму про те, що до таких вибухів причетні США та правителі-запроданці як ланка, яка влаштовує привід для проведення військових операцій. Через це вони завжди вибирають громадські місця, місця поклоніння, мечеті, школи та ісламські університети для вибухів, викликаючи максимальну обуреність.

Реальність того, що відбувається, є прозорою немов скло. ЗМІ та щирі офіцери в озбороєних силах повинні розуміти суть того, що приховується під «офіційною версією» та виступити проти цих оперцій.

Ми звертаємось до щирих офіцерів озброєних сил Пакистану, щоб ті виступили та надали допомогу (нусра) Хізб-ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату. Ви будете з Халідом, аль-Фатіхом, Мухаммадом бин Къасісом та Салахуддіном Аюбі в озброєних силах Пакистану, проти яких не наважаться виступати ані Петреус, ані Маллен, ані Даннет, ані Гейтс, ані МакКрістал, и вони залишать усі окуповані ісламські зелі, подібно до сполоханих боягузливих зайців.

Імран Юсуфзай

Помічник представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Головне меню