Wikileaks наступний задокументований доказ запроданства правителів!

Пакистан
Друкарня

Веб-сайт Wikileaks зворушив увесь світ публікацією депеш американських дипломатів. Ані Хіларі Клінтон, ані Холбрук не поставили під сумнів справжність оприлюдненого, а також не назвали їх брехнею або безпідставними.

Хоча ми і не виключаємо, що дані матеріали були оприлюднені з відому американської адміністрації. Документи  Wikileaks консолідували громадську думку Пакистану навколо ідеї о присутності порочного альянсу поміж правителями - запроданцями Пакистану та Америки. Ці документи довели те, що Америка є колоніальною державою-тираном, яка практикує силу, залякування та інші недозволені методи для обертання у рабство всього світу. Окрім цього,приховані факти запроданства правителів-агентів стали відкриті для громадськості.  

 

Оприлюднення цих документів довело, що репутація правителів Пакистану, сьомої у світі ядерної держави, гірше за репутацію правителів бананових республік. Хізб-ут-Тахрір до цього вже викривав віроломство цих правителів під час мітингів на підтримку Халіфату, які відбулися 5 листопада цього року. Ці документи також є ляпасом усім секуляристським елементам та офіційним представникам урядів, які характеризували «теорією змови» будь-яке згадування у новинах про присутність американських військ у Пакистані,підтримки урядом атак літаків – безпілотників, а також про наявність в Америки доступу до ядерної програми Пакистану.

Ознайомившись з цими документами, стає зрозуміло, наскільки сильно Америка втручається в справи Пакистану. Виходячи з цих фактів, правителі Пакистану діють згідно до порад американського посла навіть у найнезначніших питаннях. Таким чином, Зардарі сказав, що буде діяти в усьому згідно з рекомендаціями Америки. Також і Наваз Шаріф запевнив американців, що він проамериканський. У документах сказано,що командуючий 11 корпусом звернувся з проханням запросити американських командос для контролювання операції у Вазірістані. Більше того, головнокомандуючий пакистанської армії попрохав американців обходитися з ними по-доброму, щоб не склалося враження, нібито армія Пакистану найнята американцями.

Америка, лідер по відстоюванню свободи слова, примусила кампанію Amazon.com закрити сайт Wikileaks. Окрім цього, Майк Хакабі, кандидат від Республіканської партії, під час президентських виборів висунув вимогу стратити засновника Wikileaks. Америка заявила про те, що відвідування сайту, читання та копіювання його змісту є злочином. І це враховуючи те, що Америка є поборницею «свободи слова», яка брала активну участь у богохульстві по відношенню до Ісламу та визнала злочином вбивство богохульників.

Ці уряди відмовились закрити сайти, які оприлюднювали богохульство. Куди ділися їх утопічні гасла про «свободу слова» та «лібералізм»? Викриття Wikileaks повинні спонукати інтелігенцію та політологів до того, щоб ті передивилися свої гасла про демократію як найкращу систему правління та не покладали свої марні сподівання на демократичні політичні партії. Диктатура та демократія є двома сторонами однієї тієї ж самої монети, якими Америка користується лише собі на благо.

О, щирі люди в армії Пакистану!

Як довго ви збираєтесь ще терпіти цих правителів-запроданців? Хіба вам потрібні іще більші докази їх зради? Підведіться та викорініть цих безсоромних правителів та надайте нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату. Воістину, цей вчинок приведе до вашого успіху в обох життях: цьому та наступному.

Навід Бут

Офіційний представник Хізб-ут-Тахрір у Пакистані

Головне меню