Умма ніколи не погодиться з операцією у Північному Вазиристані !!! Після ігнорування ЗМІ та виснаження правителів Джо Байден втік до дому

Пакистан
Друкарня

Віце-президент США Джо Байден поквапився піти додому після невеличкої стислої конференції, не надавши ЗМІ можливості поставити питання.

На додаток до цього, щоб відволікти увагу ЗМІ у Бану, було підірвано мечеть, що було зображено з боку ЗМІ немов би як атака смертика на поліцейський відділок.

Тим часом, правителі Пакистану продовжують робити свої рабські та залежні заяви щодо того, що лише Пакистан встановлює термін початку операції у Північному Вазиристані, ніби-то у минулому усі ключові рішення приймалися самим Пакистаном.

Вікілікс виявив те, яким чином правителі та лідери опозиції скиглять та скаржаться немов діти до свого господина – США.

Після цього викриття їх заяви щодо незалежної позиції не сприймаються серйозними. Перед правителями-агентами зараз постала проблема: Чим можна виправдати нову операцію у Північному Вазиристані?  

Уряд вже розіграв такі карти як бійка у мечеті Parade-Ground, вибухи в Ісламському університеті та   Mina Bazar у Пешеварі, а також напад на GHQ у Равалпінді і т.д.

Хіба ще залишились фокуси у шляпі уряда-чарівника? Проблема полягає у тому, що народ Пакистану, на відміну від американської публіки, не є наївним у політичному плані та не може бути легко введеним в оману.

З іншого боку, взимку уряд створив штучно кризу струму, що є додатковим доказом їх зради. Щоб іще більше ускладнити життя населення, уряд одночасно ініціював і газову кризу, щоб люди не мали часу замислитися над тим, що відбувається у країні.

У цьому жахливому стані агенти Заходу показують нам, що будучи американськими маріонетками, вони задоволені своєю долею.

Вони стверджують, що втративши 50 мільйардів доларів, 3 000 життів та відсторонившись від політики в Афганістані та Кашмірі, ми повинні радіти тому, що стали на заваді приходу до влади в Афганістані проіндійського уряду.

Хіба це є «великим досягненням»?  У цій ситуації назвати їх продажними політиканами буде компліментом. Ми попереджаємо правителів, що люди ніколи не дозволять здійснитися операції у Північному Вазиристані. Вони ніколи не дозволять мусульманину вбивати мусульманина. Прийшов час для щирих мусульман у лавах пакистанської армії виступити з правою ініціативою та добити пригніченого, пораненого та голодного хижака-США. Халіфат не лише викорінить присутність США у регіоні, але і врятує увесь світ від зла Сполучених Штатів.
 

Навід Бут
Офіційний представник  
Хізб-ут-Тахрір Пакистані

Головне меню