Правителі-зрадники, як довго ще ви будете вилизувати чоботи Америці?

Пакистан
Друкарня

Вбивство 3 громадян серед білого дня американськими найманцями у Лахорі подібне до атакування беспілотників.

Уряд до цього дозволив Blackwater здійснювати вибухи та викрадати громадян відкрито, але учорашній інцидент каже про те, що правителі-запроданці дозволили американцям влаштовувати бійню серед білого дня. Важко знайти когось, хто міг би перевершити у зраді «головного зрадника» (Головний міністр) Пенджаба, який  зробив усе від себе залежне, щоб врятувати вбивцю-американця від поліції. 

 

Поліція митєво об´явила вбитих хлопців членами банди грабіжників. Жоден не намагався навіть спитати: якщо вони насправді намагалися грабувати, то чому сліди від куль у них на спині, а не попереду? Жоден також не поцікавився тим: чому вбивця стріляв через переднє скло, а не через бокове, що є природнім, коли намагаєшься чинити опір пограбуванню? Жоден не спитався: чому американець після вбивства знімав на камеру та фотографував своїх жертв?

Це вбивство нагадало Ірак, в якому Blackwater вбивав кого забажається з абсолютною непокараністю. Питання у тому: Що іще здійснили у Пакистані? Хіба можлива іще більша зрада, аніж ця? Зрада правлячої у Пакистані партії, так само як «дружньої опозиції» було викрито у повному обсязі. Також була викрита невірна демократична система, яка захищає цих найманих правителів шляхом сприятливого законодавства. Ці правителі хочуть врятувати вбивцю під приводом дотримання Женевської конвенції, у той час як у нього була туристична віза, а не дипломатична, отож, він не має дипломатичного імунітету.

О, мусульмани!

Хіба вбивства трьох не достатньо, щоб ви почали діяти? Підведіться-но та наповніть вулиці своїми благословенними ступнями та примусьте озброєні сили Пакистану, справжніх володарів сили Пакистану, приєднатися до вас та знищити цих правителів.

О, армія Пакистану!

Виконайте свій обов´язок замість бездії у своїх бараках, спостерігаючи за геноцидом мусульман. Схопіть правителів за їх коміри, розбийте їх об землю та дайте Нусрат (допомога) Хізб-ут-Тахрір у встановленні Халіфату. Це є єдиним шляхом вигнання Америки з регіону, в іншому випадку приниження ніколи не покине наші землі.

Навід Бут

Офіційний представник

Хізб-ут-Тахрір у Пакистані

e- Mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню