США у Мардані знову націлилися на армію Пакистану!!!

Пакистан
Друкарня

Вибухами бомб Америка здійснює тиск для початку операції у Північному Вазиристані та вивільнення Реймонда Девіса

«Реймонд Девіс» у Мардані знов націлився на армію Пакистану. Це все та ж сама стара стратегія, згідно за якою США стикає мусульман з мусульманами, підтримуючи вогнище помсти як поміж представниками племен, так і в армії. Америка насолоджується цією війною Фітни (розбрату), у той час як обидва боки стікають кров´ю мусульман. Нещодавно були відновлені СІМ-карти Девіса, за допомогою яких він зв´язувався з військовими.  

 

Отож, було доведено, що Америка, використовуючи терористів для вибуху міст Пакистану та його армії з одного боку, з іншого боку здійснює жорсткі військові операції проти мусульман у регіоні племен, що примушує мільйони мусульман кидати свої домівки, а тисячі гинуть, сотні осель та магазинів перетворюються у руїни через артилерію та військові літки. Реймонд Девіс та подібні до нього американські найманці є ключовими гравцями у цій війні Америки проти террору у Пакистані, саме тому вищі особи з американської адміністрації задіяні в утворенні максимального тиску для його звільнення.

Зараз почали казати навіть щодо припинення американської допомоги Пакистану. Ця, здавалось би  неприємність, насправді була б благом для мусульман Пакистану та його армії, бо Пакистан не був би зобов´язаний підтримувати Америку у її війні. З припиненням допомоги виникло б і виправдання для надання підтримки Америці у Пакистані. А Америка буде вимушена покинути регіон, що суттєво змінить долю мусульман.

Ми вимагаємо від тих, то має силу, щоб вони не вивільняли найманців,таких як Реймонд Девіс, які є істинним джерелом хаосу та терроризму у Пакистані та не проводили військові операції у Північному Вазиристані під диктатом Америки.Навпаки, вони повинні здійснити Нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір у встановленні Халіфату, щоб вигнати США з регіону. Масові демонстрації у Тунісі та Єгипті довели, що простої мобілізації неозброєних громадянських осіб для здійснення змін недостатньо доти, доки ті, хто мають силу, тобто армія, не надасть Нусрат (матеріальної підтримки). Це є єдиним практичним та шаріатським методом у здійсненні змін, і Хізб-ут-Тахрір твердо тримається за цей метод(шлях).

Навід Бут

Офіційний представник

Хізб ут-Тахрір у Пакистані.

Головне меню