17 квітня – демонстрації по усій країні !!! Виженіть геть Америку, скиньте правителів-запроданців – поверніть Халіфа

Пакистан
Друкарня

Буревій змін розповсюдився по Уммі. Мусульманська молодь вийшла на вулиці проти тиранів та правителів-запроданців. Палаци цих правителів-зрадників дрижать від звуків крокуючих людей. Народ прийняв рішення скинути кайдани рабства.

В усьому ісламському світі чути відлуння гасла: الشعب يريد اسقاط النظام «Народ прагне усунення системи», яке кидає цих правителів-запроданців у мряку безсонних ночей. Колоніалісти чудово розуміють, що якщо цей заклик набуде правильного напрямку, ніхто тоді не зможе зупинити вигнання колоніальної гегемонії  з ісламського світу.

Західні колоніальні держави або робили рабами мусульман через диктаторів та тиранів або експлуатували їх за допомогою демократичних правителів. Мусульмани Пакистану насмакувалися досхочу цих обох форм правління. Мусульмани розуміють, що у цій політичній азартній грі обидва скакуни належать колоніалістам та ставка на будь-кого з них буде їм вигідною. Саме тому мусульмани Пакистану бажають всезагального та всеобсяжного змінення. Зміна, яка не буде полягати у простій перестановці діючих осіб, а буде полягати у докорінному зміненні системи. Саме ця зміна стане поразкою колоніалістів. 

О, мусульмани!

Ви є частиною великої Умми, яка зустрічала кожну з труднощів з відвагою та стійкістю.Умма, яка одержала перемогу над монголо-татарами та хрестоносцями. Умма, как була об´явлена Аллахом кращою Уммою , виведеною серед людей, та Аллах зробив вас свідками перед усіма іншими націями. Те, як ви відгукнулися на допомогу своїм братам під час землетрусу та нещодавніх повінів, доводить, що ви досі маєте багатство Хайра та праведність. Навіть ваші злісні вороги були вражені цим.  

О, брати в Ісламі!

Ці правителі-запроданці завжди спонукають вас відмовитися від самоповаги та впевненості. Вони помилково заявляють, що народ зіпсований і як наслідок він заслуговує на таких корумпованих правителів як вони. Вони кажуть так, щоб захистити себе від критики.  

О,брати!

Зовсім ні! Якщо б ви були такими як вони, то ви б також як ці корумповані правителі-запроданці підтримували   Америку в Афганістані. Ви б також як вони спали  спокійно, після того як продали Афію Сиддикі американцям. Якщо б ви були зіпсованими так само як і вони, то побажали  передачі Реймонда Девіса американцям.  

О, дорогі брати в Ісламі!


Навпаки, ви люто ставали на захист честі Пророка (с.а.в.), у той час як ці правителі-запроданці пишалися тим, що обіймалися з богохульниками. Ви хочете звільнити Кашмір шляхом джихаду, щоб припинити утискання, у той час як ці правителі хочуть розповсюдження індійської культури у Пакистані. Ви вважаєте Америку своїм ворогом, у той час як правителі відкрито заявляють про свою дружбу з нею. Ви пристрасно бажаєте втілення Ісламу, у той час як ці правителі пишаються втіленням куфру. Що є спільного поміж ними та вами? Абсолютно геть нічого!! Вони є захисниками американських та європейських інтересів, а ви є завзятими прихильниками Аллаха та Його Посланця (с.а.в.).

Саме через цю причину ви не заслуговуєте на таких правителів. Ви щиро бажаєте над собою такого правителя, який буде любити Посланця (с.а.в.) та примусить замовчати богохульників та провчить їх уроками джихаду. Ви бажаєте мати справедливого правителя, який покарає цих правителів-запроданців згідно того, на що вони заслужили. Ви бажаєте такого правителя, який попрямує за Умаром (р.а.) та буде патрулювати вулиці вночі та буде вважати слугування людям своїм першочерговим обов´язком.

О, мусульмани!

Воістину, ви перебуваєте у пошуках Праведного Халіфату, прихід якого був предсказаний ніким іншим аніж Посланцем Аллаха (с.а.в.) та час його встановлення наблизився.

Пророк Мухаммад ﷺ сказав:

ثم تكون خلافة على منهاج النبوة

«Потім буде Халіфат за методом пророцтва …»

О, мусульмани!

Саме Халіфат задовольнить основні потреби кожного громадянина шляхом втілення економічної системи Ісламу. Халіфат звільнить мечеть Аль-Акъса, Палестину, Кашмір, Афганістан, Чечню, Ірак та багато інших окупованих земель за допомогою організованого джихаду. Халіфат забезпечить вільне та швидке правосуддя для населення шляхом втілення судової системи Ісламу. Халіфат припинить постачання Америки та вижене її з регіону. Лише Халіфат зітре штучні кордони, які розділяють мусульман та знов зробить ісламську Умму найсильнішою нацією у світі. І насправді лише Халіфат понесе Іслам до усього світу шляхом Дав´ату та Джихаду.

О,мусульмани!

Підведіться-но та станьте частиною цієї боротьби.

О мусульмани!

Ви роками шукали щире керівництво, яке звыльнило б вас від кайдан рабства у руках Америки та її системи. Хвала Аллаху, в особі Хізб-ут-Тахрір це керівництво працює в усьому ісламському світі. Сьогодні Хізб-ут-Тахрір є найбільшою ісламською політичною партією, яка працює більше ніж у 40-ка країнах під керівництвом одного аміра – Шейха Ата ібн Халіл Абу Рашта. Хлопці Хізб-ут-Тахрір пишуть новую історію жертвування собою в усьому ісламському світі. Навіть сьогодні більше ніж 10 000 членів Хізб-ут-Тахрір томляться у різноманітних в´язницях Центральної Азії  та арабського світу. Хізб-ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату працює згідно до метода Пророка (с.а.в), який полягає у підготовці Умми до життя під егідою Ісламу з одночасним упевнюванням тих,хто має силу, здійснити матеріальну допомогу задля втілення Ісламу. Хвала Аллаху, сьогодні Умма пристрасно бажає втілення над собою Ісламу.   

О, армія Пакистану!

Підведись-но та скинь цих правителів-запроданців, які, вбиваючи мусульман, комфортно сидять собі під захистом твоєї зброї. Підведись-но та заслужи честь бути Ансаром (помічником) Сунни.  

Хізб-ут-Тахрір о неділі 17 квітня 2011 року буде проводити по усій країні демонстрації під гаслом «Виженіть геть Америку, скиньте правителів-запроданців – поверніть Халіфат». Метою цих демонстрацій є нагадати армії Пакистану про їх обов´язок та впевнити її встановити Халіфат шляхом усунення діючої системи. Обов´язком кожного мусульманина є не лише взяти участь у цих демонстраціях, але і донести це послання до усіх своїх родичів та друзів в армії Пакистану. Не далекий той день, коли ця порочна система зруйнується вщент від одного міцного струсу, а невір´я зникне та світ осяється світлом Ісламу.   

وَقُلْ جَاءَ الحَقُّ وَزَهَقَ البَاطِلُ إِنَّ البَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا

 «Скажи: Прийшла істина та зникла брехня, воістину, брехня зникає» (аль-Ісра, 81) 


Навід Бут
Офиційний представник
Хізб ут-Тахрір у Пакистані

Головне меню