Намагаючись догодити Америці, тирани Пакистану не знають меж у переслідуванні Хізб-ут-Тахрір

Пакистан
Друкарня

Усього лише за кілька хвилин до опівночі о середі 27 липня 2011 року доктор Абдуль- Къаюм, член Хізб-ут-Тахрір, відомий провідний стоматолог міста Рахім Яр Хана у провінції Південний Пенджаб був викрадений урядовими головорізами.

Він віз свою маленьку доньку до пекарні, щоб купити їжу напередодні весілля свого старшого сина, коли чотирьохколісний транспортний засіб агентів заблокував дорогу перед ним. Чотири озброєних чоловіка у масках викрали його з машини. Він виразив свою стурбованість тим, що його донька,залишившись сама у машині, буде у небезпеці, вони ж заявили, що це не має жодного значення та залишили її одну. Дочка Ісламу 11 років  залишилася у машині одна посеред порожньої вулиці темною ніччю без якого-небудь захисника, окрім Аллаха ﷻ . Місцезнаходження доктора Абдуль-К’аюма  залишається невідомим. Ці бандити, згідно із сказаним, намагаються виявити у родині  доктора інших членів Хізбу, чиєю єдиною провиною є розповсюдження заклику слова Аллаха ﷻ правителям-тиранам.

 

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

 «І ненавиділи їх тільки за те,що вони повірили в Аллаха Великого,Достохвального» (Сура «Башти» (85),8) 

Це остання мізерна дія продажних правителів,які перейшли усі кордони у прагненні задовольнити своїх американських панів. Вони не турбуються ані про честь,істину,справедливість,мусульман або Іслам. Остання ескалація з Хізб-ут-Тахрір,що включає у себе вторгнення до будинків та викрадення його членів,почалася після візиту голови об’єднаних штабів США Майка Маллена,а також після масштабних демонстрацій проведених Хізбом 17 квітня 2011р. проти американської присутності у Пакистані.

Продажні правителі повинні знати,що їх пани,невірні американці,ніколи не розуміли мусульман і тому вони розпалюють вогонь,який винищує мусульман у всьому ісламському світі, не зумівши підкорити мусульман. Ця Умма приклоняється тільки перед Аллахомﷻ і ніколи не підкориться тиранії,навпаки повстане проти неї і сьогодні вона у чеканні встановлення Халіфату. Мусульмани знають,що вони ніколи не залишаться самими,тому що вони під покровительством Господа світів, Аль-К’аві і Аль-Джаббар у якості помічника. Таким чином ці безперспективні спроби правителів та їх панів американців приведуть до відчаю,коли Халіфат застосує по відношенню до них справедливу кару,згідно з тим,чого вони заслуговують. Кожний долар,кожний цент, що вони витратили для цих справ,кожне підняття ними зброї та кожний рух їх м’язів у цьому напрямку стане причиною сильних страждань для них як у цьому світі, так і в іншому.

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ (الأنفال:

 “Поистине, те, которые не веровали, тратят свое имущество, чтобы отвратить от пути Аллаха, и они издержат его. Потом это окажется для них огорчением, потом они будут побеждены! ”(Сура «Добыча» (8), 36)


«Воістину,ті,які не повірили,витрачають своє майно,щоб відсторонити від шляху Аллаха,але їм нічого не вдасться. Потім це обернеться проти них і вони будуть переможені !»

Навід Бутт
Офіційний пердставник
Хізб-ут-Тахрір у Пакистані.

Головне меню