Намагаючись задовольнити Америку в її хрестовому поході проти Ісламу, продажні правителі викрали доктора Абдуль-К’аюма, члена Хізб-ут-Тахрір

Пакистан
Друкарня

Доктор Абдуль-Къаюм відомий та поважний хірург-стоматолог, працював у Рахім Яр Хані на протязі останніх 30 років. За цей час його слугування суспільству охопило тисячі пацієнтів, до яких він ставився з добротою та співчуттям.

Він посвятив цей час та свої зусилля для надання медичної допомоги бідним та керував будуванням материнського шпиталю у Рахім Яр Хані. Його виключні здібності зробили його відомим у регіоні, так, що люди приїздили здалека, щоб потрапити на прийом саме до нього. Він батько 5 дітей, яких він виховав у межах  ісламських цінностей.

 

Доктор Абдуль-Къаюм будучи членом Хізб-ут-Тахрір, працює без втоми вдень та вночі, задля розповсюдження заклику Ісламу та встановлення  його держави –Халіфату.

За декілька хвилин до опівночі о середі 27 липня 2011 р. доктор Абдуль-Къаюм, член Хізб-ут-Тахрір, відомий стоматолог м. Рахім Яр Хана у провінції Південний Пенджаб був викрадений державними головорізами.  Він віз свою маленьку доньку до пекарні, щоб купити їжу до весілля свого старшого сина, коли чотирьохколісний транспортний засіб агентів заблокував дорогу перед ним. Четверо озброєних осіб у масках викрали його з авто. Він занепокоївся, що його донька залишиться одна у небезпеці, вони ж заявили що це не важливо та залишили її саму. Дочка Ісламу 11 років залишилася у машині одна посеред порожньої вулиці вночі без якого-небудь захисника, окрім Аллаха ﷻ. Місцезнаходження доктора Абдуль Къаюма залишається невідомим.

Отвратительное похищение произошло после эскалации преследования Хизба со стороны правительства. На данный момент доктор АбдульКъаюм четвертый из членов Хизба чье местонахождение не известно после их похищения режимом. Имена других трех: Имран Юсуфзаи, бухгалтер и заместитель официального представителя Хизб ут-Тахрир в Пакистане, Осама Ханиф, инжерен связи и Хаян Хан – программист.

Огидливе викрадення відбулося після ескалації переслідування Хізбу з боку держави. На даний час доктор Абдуль-Къаюм є четвертим з членів Хізбу, чиє місцезнаходження не відоме після викрадення їх режимом. Імена трьох інших: Імран Юсуфзаі, бухгалтер та заступник офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані;Осама Ханіф,інженер зв’язку та Хаян Хан– програміст.

О мусульмани Пакистану!

Подібно до інших дій правителів-агентів,ці викрадення відбуваються з веління з боку їх панів американців,які наказують їм та забороняють їм, навіть до останньої людини,останньої зустрічі,, останнього рішення та долара. Ця ескалація у відношенні Хізбу почалася після візиту голови об’єднаних штабів США адмірала Майка Маллена. Маллен був посланий до Пакистану одразу після широкомасштабних мітингів, що були проведені Хізбом у квітні із закликом до Халіфату та проявлення більшої злості у рядах озброєних сил після атаки американських військових на Абботобад.

Продажні правителі із військового керівництва, їх оплачені раби із так званого політичного керівництва, а також їх головорізи,що пройшли підготовку у Блек Вотер та використовувані ЦРУ, усі вони проголосили війну Ісламу  та мусульманам. Їх єдиною справою є перешкодити підйому Ісламу шляхом встановлення Халіфату у світі. Вони не розуміють до цього часу, що Аллах ﷻ буде захищати свою релігію та надасть їй перемогу над ними.

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

 «Бо Аллах чинить Свою справу; встановив Аллах для кожної речі міру» (65:3) 

Більше того,вони наражають на себе гнів Аллаха та підштовхують Його знищити їх, захистивши за віруючих, щирих поборників Халіфату. Аллах ﷻ сказав у хадисі Кудсі

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِنَّ اللَّهَ قَالَ مَنْ عَادَى لِي وَلِيًّا فَقَدْ آذَنْتُهُ بِالْحَرْبِ ...) صحيح البخاري

Посланець Аллахаﷺ сказав: «Аллах сказав: «Хто зробить шкоду моєму другові,я проголошу війну проти нього…»

Нехай продажні правителі, їх соратники та їх хазяї-американці знають,що мусульмани не заспокояться до того часу, доки їм не повернуть доктора Абдуль-Къаюма, у доброму здоров’ї, тому що для мусульман Пакистану він є променем світла Істини у пітьмі невір’я на протязі десятиріччя. А також нехай вони знають, що суд Халіфату не залишить їх без покарання за їх мізерну війну проти Ісламу. Вони будуть зібрані та буде проведено публічне розслідування  їх справ,коли не буде приховано нічого від Правдивішого.

Хізб-ут-Тахрір / Вілаят Пакистан  
30 липня 2011 Мілядій
29 Ша’бан 1432 Хіджрій

Головне меню