Ганебна урядова тактика по утриманню членів Хізб-ут-Тахрір у в’язницях

Пакистан
Друкарня

Сьогодні у черговий раз вищий суд Ісламабаду відклав на 7 днів розгляд справи про викрадення трьох членів Хізб-ут-Тахрір. Заступник офіційного представника Хізб-ут-Тахрір Імран Юсуфзаї та члени Хізбу Хаян Хан та Усама Ханіф незаконно утримуються  урядовими агентами на протязі декількох днів.

Це характерно для систем невір’я, коли хтось закликає до негайного правосуддя то стикається з відкладанням розгляду справи. Це надихає гнобителя пригноблювати далі, а пригнобленого вчить терпіти гноблення,замість того, щоб шукати справедливості. Ми осуджуємо цю тактику відкладання розгляду справи та вимагаємо від суду наступного: якщо вони змогли забезпечити звільнення найманого вбивці Раймонда Девіса з рук уряду та вислали його з країни, то чому ж вони не можуть визволити своїх громадян мусульман з кайданів агентів несправедливих правителів. Вкрай зрозуміло те,що ці правителі та їх система підтримують західних колоніалістів, перетворюючи життя мусульман на жах.

 

На додаток до цього, уряд став нервувати після того, як побачив суспільний гнів у Рахім Яр Хані у зв’язку з викраденням доктора Абдуль-К’аюма. На початку районний офіцер поліції міста визнав, що доктор Абдуль-К’аюм знаходиться у руках агентів , але коли делегація впливових осіб зустрілася з ним, вин спростував свої заяви. Після цього, коли сім’я доктора Абдуль-К’аюма дала прес-конференцію та розповіла про деталі викрадення десяткам журналістів, агенти уряду зателефонували сім’ї доктора та намагалися упевнити їх, що агенти уряду тут ні до чого, і що доктор був викрадений з метою викупу. Уряд убув вимушений розіграти таку виставу, після того як зіткнувся із тиском народу та впливових людей. Ці агенти не пояснили, чому викрадачі не забрали 11 річну дочку доктора Абдуль-К’аюма, яка була поряд із ним у машині,вони могли б у разі її викрадення вимагати більший викуп.

Правителі та їх хазяїн Америка занепокоєні популярністю Хізб-ут-Тахрір у народі у цілому та серед тримачів сили зокрема. Так сильно,що вони опустилися до боягузливих дій як замахи та катування. Ці дії подібні до відчайдушних зусиль К’урайша, який намагався вбити Пророка ﷺ, щоб завадити розповсюдженню Ісламу та встановленню ісламської держави. Хізб-ут-Тахрір також знаходиться на останній стадії встановлення Халіфату і скоро Умма дізнається добру звістку по волі Аллаха. У цей день страху та ганьби для правителів тиранів та їх слуг, Аллах наповнить серця віруючих спокійністю та радістю від цієї великої перемоги.

Навід Бутт

Офіційний представник

Хізб ут-Тахрір в Пакистані.

Август 19, 2011

19 Рамадан 1432 Хиджрiй

Головне меню