Декларація Рамадану 1432 хіджрій. «Халіфат: лідуюча держава близько»

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

На протязі Рамадану Хізб-ут-Тахрір/Вілаят Пакистану влаштовував збори у Пакистані. Двома головними питаннями були « Халіфат – лідуюча держава» та «Зараз прийшов  час Халіфату». На цих зборах  розповсюджувалася декларація наступного змісту:

 

1.Теперішні правителі зреклися мусульман

Не дивлячись на те, що мусульмани мають величезні ресурси, найголовнішим із яких є віра в Аллаха ﷻ та Його Посланця ﷺ, ісламська Умма на своїй землі є жертвою загарбницьких колоніалістичних планів. Умма зіткнулася із вркай сильним спустошеннями та стражданнями у вигляді економічного пригноблення, позбавлення життя, нападів на її релігію та окупації її земель. Зрадники у військовому та політичному керівництві обернули блага на руйнування з причини втілення диктатури та демократії , двох сторін однієї медалі колоніалізму, заради незначної особистої користі. Аллах ﷻ каже :

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَةَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ
جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَهَا وَبِئْسَ الْقَرَارُ

« Невже ти не бачив тих, які проміняли милість Аллаха на невір’я та поселили свій народ у помешканні загибелі – у Пеклі, у якій вони будуть горіти? І погане це перебування!» (14:28-29)

2.. Держава Халіфат буде намагатися стати лідуючою державою для всього людства.

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلاَّ رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ

«Мы послали тебя лише як милость для миров».  (21:107)

На світовій арені Халіфат був лідуючою державою на протязі сторіч без будь- якого гідного суперника. Халіфат об’єднав нескінченні ресурси мусульман в одній державі, яка охоплювала три континенти. Халіфат перезавантажив світову політику так, що вона стала ґрунтуватися на справедливості, добрі, та Халіфату заздрили нації. Звістка про справедливість мусульман випереджала відкриття нових земель, так що люди вступали у релігію Аллаха (с.в.с.) юрбою. І коли вороги окупували землі мусульман, навіть у такій переважній кількості як монголо-татари та хрестоносці, мусульмани ніколи не мирилися з їх агресією та врешті-решт завжди припиняли їх окупацію. Халіфат запевнить світ у тому, що Іслам – милість не лише для мусульман, але й для пригноблених народів у всьому світі, незалежно від їх рас, кольорів чи вірувань. Аллах ﷻ сказав:

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلاَّ رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ

«Ми послали тебе тільки як милість для світів». (21:107)

3.Очевидні ознаки того, що Халіфат наближається.

Халіфат сьогодні є вимогою всієї Умми, включаючи мусульман у Пакистані. Мусульмани вже були свідками втілення корумпованої та огидної демократії та диктатури, і сьогодні бажають втілення Ісламу у вигляді держави Халіфат. Більше того, Посланець Аллаха ﷺ казав про відновлення Халіфату після деспотичного правління. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

ثُمَّ تَكُونُ مُلْكًا جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

 

«Потім прийде тиранія, яка прийде з волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати її та прибере. Потім прийде Халіфат за методом пророкування»

Аллах ﷻ пообіцяв віруючим, що вони стануть правителями на землі. Аллах ﷻ каже:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ

«Пообіцяв Аллах тим із вас, які увірували та творили добрі справи, що Він залишить їх намісниками на землі, як залишив тих, що були до них» (24:55)

4.Спроби тиранів запобігти Халіфату зазнають поразки

Теперішні правителі та їх пани-колонізатори  загарбники, відчуваючи близькість ісламської держави, збільшили переслідування тих,  хто закликає до Халіфату,  викрадаючи їх та катуючи. Це не зменшить рішучість мусульман, тому що заклик до добра завжди стикається із жорстокістю тиранів. З цим зіткнулися Пророки (а.с.) у минулому, так само як з цим зіткнувся Печать пророків Мухаммад ﷺ та його послідовники (р.а.) та ті, хто попрямував за ним у добрі. Тирани повинні знати,  що вони зазнають поразки,  подібно до того як зазнавали її  на протязі сторіч, не дивлячись на  їх колишні, теперішні та майбутні хитрощі. Аллах ﷻ каже:

سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

 « І дізнаються гнобителі, яким поворотом вони огорнуться!» (26:227) 

5.. Мусульмани  спонукають щирих у рядах військових сил надати Нусрат (допомогу)  у встановленні Халіфату.

Умма встала заради Ісламу від Сирії до Пакистану та Індонезії, докладає зусиль та жертвує. Умма не відноситься до своїх шахідів як до втрати, навпаки, вона вважає їх найщасливішими з щасливих. А у цей час вороги кяфіри коять змови вдень та вночі, обговорюючи свої дії із зрадниками з керівництва Пакистану, замислюючи проти мусульман та Ісламу. Тому настав час для щирих з рядів військових сил встати та повернути колишню історію – життя під захистом Ісламу. Маючи засоби для змінення влади та припинення влади тиранів за лічені години, вони зобов’язані надати Нусрат задля встановлення Халіфату, надавши підтримку релігії Аллаха, прохаючи його по допомогу.

يا أيها الذين ءامنوا إِنْ تَنْصُروا اللّـهَ يَنْصُرْكم ويثبِّتْ أقْدامَكم

 « О ви, які увірували! Якщо допоможете Аллаху, Він допоможе вам та зміцнить ваші стопи». (47:7) 


Хізб ут-Тахрір/ Вілаят Пакистан    
21 Рамадан 1432 Хіджрій
21 Серпня 2011 Мілядій

Головне меню