Правителі-запроданці намагаються зачистити озброєні сили Пакистану з метою захисту американського панування

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

11 лютого 2012 р. багато пакистанських газет та телевізійних каналів розповсюдили новину про розгляд у військовому суді позову по відношенню до одного з найталановитіших офіцерів пакистанського війська бригадира Алі Хана, а також чотирьох інших офіцерів. Згідно з повідомленим, бригадир Алі Хан був затриманий після того, як почав вимагати закликати до відповідальності військове керівництво за вторгнення Америки до Пакистану і атаку на Абботобад у травні 2011 р, яка відбулася згодом.

 

У новинах також повідомлялося про те, що будучи вихідцем із звичайної родини, цей офіцер був золотим медалістом з 32-річною бездоганною кар’єрою. Армійські офіцери, які служили з бригадиром Алі Ханом, пізніше заявили, що він тиснув на військове керівництво з вимогою розірвати союз з Америкою в її хрестовому поході проти мусульман в регіоні племен та Афганістані. Положення загострилося іще у минулому, коли він відкрито кинув виклик тодішньому начальнику штабу війська генералу Мушаррафу у престижному коледжі по підготовці військових кадрів у м.Кветта, запитавши чому Мушарраф не розкриває подробиці союзницької угоди з Америкою. Пізніше він став вимагати чітко визначити «кордони» угоди з Америкою. Не маючи нічого у своє виправдання, генерал Мушарраф всього через декілька тижнів, будучи головуючим у комітеті з просунення по службі, перешкодив отриманню Алі Ханом звання генерал-майора, таким чином, що на момент ініціювання проти нього виробництва у військовому трибуналі він був найстаршим бригадиром пакистанської армії.

Хізб-ут-Тахрір, у зв’язку з розглядом позову у військовому суді проти бригадира Алі Хана, хоче звернути увагу на наступні моменти

Перше: Після американського вторгнення в Абботобад у травні 2011 р. була скликана нарада корпусних командирів, на якому, згідно із заявою ISPR №PR108/2011-ISPR від 5 травня 2011 р. було заявлено, що: «Керівництво штабу армії запевняє, що повторення подібного інциденту, який порушує суверенітет Пакистану, буде основою для перегляду рівня співробітництва з Америкою у військовій та розвідувальній сфері». Не дивлячись на це, 26 листопада 2011 р. американські сили разом із силами НАТО здійснили подібну акцію, порушивши повітряний простір Пакистану і вбивши два десятки солдат-мусульман. Що стосується обіцянки переглянути відносини, то згідно з новиною від 7 лютого 2012 р., теперішній голова штабу армії генерал Ашфак Первез Каяні обмежився лише об’явою про тимчасове припинення тилового забезпечення через Пакистан сил НАТО та Америки в Афганістані. Але 9 лютого було повідомлено, що посол США Кемєрон Мантер підтвердив інформацію про те, що повітряний простір Пакистану продовжує використовуватися для тилового забезпечення західних сил. Невже це є дотриманням рішення переглянути співпрацю з Америкою? Ми запитуємо: хто насправді повинен бути об’єктом військового трибуналу: бригадир Алі Хан або генерал Каяні?

Друге: Після атак НАТО у листопаді Каяні заявив розлюченому війську Пакистану, що атаки американських безпілотників припинено, так само як і тилове забезпечення НАТО. Ми запитуємо: Якщо Каяні насправді поводить себе так зухвало по відношенню до Америки, то чому ж він не заявив про такі «хоробрі» заходи одразу після атаки на Абботобад? Якщо він міг завжди  це зробити і свідомо не робив, не дивлячись на наслідки у вигляді втрати десятків життів в результаті атак НАТО і тисяч життів в результаті атак безпілотників. Або все це було зроблено для того, щоб накинути ширму на очі щирих людей в рядах озброєних сил, з метою остудити їх гнів, таким чином, щоб Америка і далі мала змогу експлуатувати військовий та розвідувальний потенціал безперебійно та без будь-якого перегляду? І ми знов запитуємо: хто насправді повинен бути об’єктом військового трибуналу: бригадир Алі Хан або генерал Каяні?

Третє: 27 січня 2011 р. агент американської розвідки Раймонд Девіс, збираючи інформацію для атак безпілотників вбив двох пакистанців. Із собою у нього був переговорний пристрій, обладнання GPS та каталог із фотографіями стратегічних об’єктів. Не дивлячись на це, зі схвалення генерального директора ISI генерала Ахмед Шуджа Паша, Хусейн Хаккані уклав угоду для звільнення Раймонда Девіса, поставившись недбало до явної змови проти безпеки і суверенітету Пакистану. До цього часу представники американської розвідки вільно розгулюють по країні. Ми запитуємо: за смерть скількох мусульман несе відповідальність Алі Хан?  Так хто повинен бути об’єктом переслідування військового трибуналу: бригадир Алі Хан або генерал Паша? Ми запитуємо у черговий раз.

Четверте: Судове переслідування бригадира Алі Хана є частиною американської політики у землях мусульман, яка виконується зрадниками у військовому керівництві, суть якої полягає в зачищенні озброєних сил мусульман від щирих та здібних офіцерів, які бажають бачити Умму сильною та вільною. Ця політика виконується, тому що Америка занепокоєна тим, що випустить із рук контроль над мусульманами, тому вона намагається контролювати їх через озброєні сили. В інтерв’ю Washington Times від 24 листопада 2008 р. генерал-майор Джон М.Кастер, начальник розвідувального центру США у Форті Хаучука в Арізоні, із жалем заявив, що «Старі військові лідери люблять нас, вони розуміють американську культуру, і знають, що ми не є ворогами, але у зв’язку зі своїм віком вони поступово покидають озброєні сили».

В інтерв’ю  Washington Post у березні 2009 р. Девід Кілкуллен, радник начальника об’єднаного центрального командування генерала Девіза Х. Петреуса, заявив: «Пакистан має населення у 173 мільйони, 100 ядерних боєголовок та армію, яка більша, ніж армія США. Зараз ми досягли такого моменту, коли на протязі 1-6 місяців ми можемо стати свідками руйнування держави Пакистан в результаті екстремістського перевороту, який перевершить усе те, що ми бачили у цій війні з терором». Ця американська політика по зачищенню озброєних сил від офіцерів, які схиляються до Ісламу, також застосовується агентами Америки в Індії та Бангладеш. Ця політика проводиться Шейхом Хасіною шляхом арешту десятків щирих офіцерів, які стоять на боці Ісламу і виступають проти правителів-запроданців, які товаришують з Америкою та Індією. Саме ця політика із зачищення виконувалася у Сирії на протязі десятиліть, в результаті якої сьогодні Америка може спокійно спостерігати, як її агент президент Башар Асад веде війну проти власного народу за допомогою важкої артилерії, танків та повітряної техніки на протязі декількох місяців. Ми запитуємо: Невже не аналогічній політиці слідують Каяні і Паша, призначеною їм Америкою як нагорода за їх віддану службу? Невже ця політика не полягає у перетворенні озброєних сил Пакистану на захисників американських інтересів проти власного народу, який вони присягнули захищати від зовнішніх агресорів?

Невже не ця політика виконується у регіоні племен, і невже Каяні та Паша не показали свою готовність розширити війну Фітни на великі міста Пакистану, включаючи Карачі? Невже не з цього приводу будь-якого щирого офіцера виганяють із озброєних сил и роблять його прикладом для інших, щоб вони не виступали проти? Так хто повинен бути об’єктом військового трибуналу: такі щирі офіцери як бригадир Алі Хан або такі зрадники як Каяні та Паша? Ми запитуємо це вкотре.

О офіцери озброєних сил Пакистану!

Знайте, що з одного боку, Америка працює над тим, щоб взяти під контроль цю величезну Умму, через самий  сильний прошарок у ній – озброєні сили, з іншого боку вона намагається утримати контроль над суспільством шляхом заборони Хізб-ут-Тахрір, який є щирим політичним лідером Умми. Усі колоніальні сили, які влаштовували завади у відношенні Умми, заборонили Хізб-ут-Тахрір в ісламських країнах руками правителів-маріонеток, подібно до того, як Росія заборонила Хізб у Центральній Азії, а Америка і Британія заборонили Хізб у Пакистані, Бангладеш та низці арабських країн, але, не дивлячись на усе це, Хізб виріс і став найбільшою політичною партією світу, яка працює у 40 країнах під лідерством одного керівництва.  

Хізб-ут-Тахрір разом зі щирими людьми в озброєних силах здатний звільнити Умму від колоніального рабства.

О офіцери в озброєних силах Пакистану!

Невже ви не бачите ту міць, яка є в вас і те, як Америка спирається на вас у досягненні своїх інтересів? Невже ви не бачите, що Америка здійснює ці каральні зачищування через свій страх перед вами? Невже ви не бачите, що Каяні та Паша повинні закрити рота таким як бригадир Алі Хан, тому що вони говорять про те, що заходиться в ваших серцях та свідомостях? Саме тому Америка боїться цього інституту і хоче перетворити вас у розумово відсталу найману силу, метою якої є захист її інтересів? Бригадир Алі Хан не перший і не останній, кого буде переслідувати Америка, доки вона та її агенти не будуть впевненні, що усе військо підкоряється її наказам, підкоряється сліпо без краплі піклування про безпеку та суверенітет Пакистану.

Так на чиєму боці ви знаходитесь у той час, як Америка намагається перетворити вас у свого захисника проти власного народу? На чиєму ви боці у той час, як щирі стали об’єктом судового переслідування, а зрадники отримали відстрочку? 

Деякі з вас стоять на боці правителів-зрадників та невірних американців, підтримуючи їх за мирські блага з повним розумінням масштабів зла, яке вони чинять. Знайте, що такі люди руками Умми будуть покарані разом із зрадниками, коли незабаром установиться Халіфат, якщо побажає Аллах. І знайте, що кара Аллаха ﷻ більша, аніж будь-яке страждання цього світу. Аллах ﷻ сказав:

فَأَذَاقَهُمُ اللَّهُ الْخِزْيَ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَلَعَذَابُ الْآخِرَةِ أَكْبَرُ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ

 «Аллах дав їм відчути ганьбу в мирському житті. А мук в Останньому житті, безсумнівно, буде ще більше, якщо б вони тільки знали! (39:26). 

Деякі з вас мовчать, упускаючи міць, яку дарував вам Аллах ﷻ і за яку ви будете запитані у День усіх днів. Невже ви не бачили, як була покарана армія Фараона разом із тираном, якому вона підкорялася? Невже це життя з його швидкоплинними насолодами утримує  вас від вічного блаженства в Раю? Аллах ﷻ сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ ۚ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ ۚ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

 «О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задоволені мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але тимчасове задоволення мирського життя у порівнянні з Останнім життям мізерне» (9:38). 

І під кінець, останні з вас чекають поразки для ворогів і перемоги для мусульман Так ось настав час, шановні брати. Настав час негайно надати допомогу (Нусрат) Хізб-ут-Тахрір для встановлення Халіфату. І з волі Аллаха, настане день, коли зло та брехня злочинних зрадників анулюється істиною Ісламу. Аллах ﷻ сказав:

لِيُحِقَّ الْحَقَّ وَيُبْطِلَ الْبَاطِلَ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ 

«Щоб перемогла істина і зникла брехня, навіть якщо це ненависне грішникам». (8:8)

Хізб ут-Тахрір / Вілаят Пакистан    
21 рабі уль-авваль 1433 р.х.
13 лютого 2012       

Головне меню