Відкритий лист від Хізб ут-Тахрір/Вілаят Пакистан Послу Марокко у Пакистані

Пакистан
Друкарня

Ми надсилаємо цього листа з надією на те, що якщо ваш режим має хоч краплю розважливості, він визнає свої злочини та відступиться від них. Член Хізб ут-Тахрір Тхамі Наджім - це 37 річний батько 4 синів, який працював програмістом.

Він був викрадений зі свого будинку 3 лютого 2012р. Пізніше, йому були висунути звинувачення у підготуванні змови проти марокканської монархії з використанням насильницьких методів та іноземних грошей. Йому були інкриміновані дві статті КК Марокко.

Стаття 201 – змова проти монархії з використанням насилля.

Стаття 206 – використання іноземних грошей для послаблення відданості народу правлячому режиму.

5 червня 2012р. суд виправдав його за 201 статтею, але визнав винним за 206, засудивши до 10 місяців ув’язнення. Варто зазначити, що через 6 місяців після його арешту Міністр юстиції та свободи Мустафа Рамед визнав його політичним ув’язненим (газета «Al-Masae», 23.08.2012р.). Після 7 місяців після арешту 11.09.2012р. Апеляційний суд відмовив у позові та збільшив термін ув’язнення до 18 місяців. І це не дивлячись на те, що Тхамі Наджім наддав усі документи на грошові перекази, зазначені у карній справі. Документи довели, що усі отримані ним гроші, без краплі сумніву, були переказані на його рахунок датськими компаніями у якості оплати за розробку програмного забезпечення.

Загальновідомо, що Хізб ут-Тахрір – політична партія, яка стверджує про відмову від будь-яких насильницьких дій у своєму методі діяльності, і ваш режим чудово про це обізнаний. Партія віддана політичним методам, тому що це єдиний шлях змінити теперішню свідомість мусульманських народів. Отже, без жодної краплі сумніву, переслідування Тхамі Наджіма є політично мотивованим.

Ми вимагаємо його негайного звільнення та попереджаємо вас, що продовжуване насилля у відношенні мирної політичної діяльності не продовжить життя вашому деспотичному режиму. Якщо ваш уряд не змінить теперішній курс, незабаром він буде покараний майбутнім Халіфатом, який вже близько. Тому дослухайтеся до нашої поради і врятуйте себе від гніву Умми у цьому світі та гніву Аллаха ﷻ у світі Наступному.
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Вівторок, 23 Зулькада 1433
9 Жовтня 2012

 

Головне меню