Промова Обами в ООН – ляпас тим, хто закликає мусульман звернутися до ООН

Пакистан
Друкарня

Мусульмани ніколи не погодяться зі свободою слова та лихослів’ям на адресу свого улюбленого Пророка ﷺ

Промова Обами в ООН - ляпас по обличчю тих, хто дає жалюгідні та порожні поради використовувати інститут ООН для рішення питання про наклеп на адресу нашого Пророка ﷺ. Обама у своїй промові дав чітко зрозуміти, що згідно з американською конституцією захист свободи слова священний та вкрай важливий для нього, і він не може заборонити образливий фільм. Навпаки, він порадив мусульманам змиритися з ідеєю свободи слова у невірних та не приходити в лють від наклепу на адресу Пророка ﷺ. Хізб ут-Тахрір заявляє Обамі, що безсоромні та віроломні правителі мусульман за короткий час прийняли його пораду, тому що навіть у цю мить вони, будь-то Зардарі або Мухамад Мурсі зустрічають західних лідерів із захватом та задоволенням, у той час, як вони надають цілковитий захист наклепникам.

 

Але мусульмани ніколи не погодяться з невірною західною цивілізацією, яка визначає наклеп на кращого представника людства як свободу слова. Хізб ут-Тахрір також каже Обамі про те, що так само  як він не проґавить жодної можливості, щоб схопити вбивць американського посла у Лівії, мусульмани не заспокояться та не будуть ігнорувати ображання на адресу Мухаммада ﷺ і людей, які вчинили цей огидний та нікчемний вчинок.

Осудження цього фільму Америкою – це всього лише прикриття, яким безсоромні правителі мусульман зможуть виправдатися і з його допомогою приборкати лють Умми. У той же час Америка настільки зарозуміла, що не задовольняється додатковою охороною, яка виставлена у посольств, а вимагає негайного припинення хвилі протестів. Іронічним виглядає те, що Америка з одного боку вимагає від мусульман прийняти свободу слова, але з іншого не збирається давати їм можливість виразити свій погляд та гнів у відношенні ображення Пророка ﷺ. 

Обама заявив, що у сьогоднішньому світі немає місця для насилля та вбивств. Смішно. Минуле та сьогодення Америки і Заходу повно крові невинних людей, які загинули від їхніх рук, як наприклад індійці Америки, жертви Хіросіми та Нагасакі, і сьогоднішні жертви в Афганістані, Іраку, а також у регіоні племен у Пакистані.

Хізб ут-Тахрір хоче запевнити Обаму, що звернення до ООН є харамом, тому що Аллах ﷻ каже:  

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَن يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلَالًا بَعِيدًا

 «Невже ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували у ниспослане тобі і у ниспослане до тебе, але хочуть звертатися на суд до тагуту, хоча їм наказано не вірувати в нього? Сатана бажає ввести їх у глибоку оману» (4:60).  

Єдиним рішенням для даної проблеми є Халіфат. Після свого відновлення Халіфат об’єднає більш ніж мільярд мусульман та їх 6 мільйонне військо, скасує посольства Америки та тих західних країн, які знаходяться з мусульманами у стані фактичної війни, припинить тилову підтримку НАТО і накаже 6 мільйонній армії мусульман помститися за Посланця Аллаха ﷺ гідним чином.
 
Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
уПакистані
Воскресіння, 21 Зулькада 1433
7 Жовтня 2012

 

Головне меню