Кампанія взаємодії з суспільством «Нусрат для Халіфату». Семінар у м.Лахор, столиці найбільш населеної провінції Пакистану

Пакистан
Друкарня

 Кампанія Хізб ут-Тахрір, вілаят Пакистану по негайному поверненню Халіфату у чисті і благі землі Пакистану триває з посиленням інтенсивності з волі Аллаха ﷻ. Хізб ут-Тахрір провів семінар у м.Лахор, столиці найбільш населеної провінції Пакистану Пенджаб. Населення міста складає 10 мільйонів жителів.

Член Хізб ут-Тахрір, доктор Іфтікхар звернув увагу присутніх на необхідність діяльності по встановленню Халіфату згідно з методом Посланця Аллаха ﷺ. Жива і натхненна промова розкривала присутнім думку про те, що Посланець Аллаха ﷺ не входив у систему невір'я для її усунення або змінення навіть тоді, коли  йому запропонували очолити її. І він ﷺ відмовився від взяття влади навіть тоді, коли йому запропонували піти на компроміс навіть за однієї умови.

Замість цього, з метою усунути режим невір’я, Посланець Аллаха ﷺ позбавив його усілякої підтримки в суспільстві. Посланець Аллаха ﷺ усунув підтримку невір'я всередині народу, хоробро відкинувши систему невір'я і відкрито закликавши народ до Ісламу. Окрім цього, він ﷺ позбавив правління куфру його матеріальної підтримки від тих, хто володів фізичною владою, що зберігала його існування. Він ﷺ особисто зустрічався з людьми війни, вогню і сталі, й вимагав від них нусрату для релігії. Він ﷺ подорожував на далекі і близькі відстані, в трудності і легкості, щоб знайти нусрат для Ісламу у якості держави.

Посланець Аллаха ﷺ намагався знайти володарів сили, розпитуючи про їх міць в подробицях і запитуючи: «Чи володіють ваші люди міццю?». Він відмовлявся від тих, хто були занадто слабкі, щоб захистити Іслам від його ворогів. Таким чином, він зустрівся з багатьма племенами, з числа яких Бану Каль, Бану Ханіфа, Бану Амр ібн Саса, Бану Кінда і Бану Шаібан. Він ﷺ слідував за своїм методом доти, допоки Аллах не зробив його успішним у пошуку нусрату, за допомогою ансарів (р.а.) - маленької, але щирої і хороброї групи з числа людей війни. Таким чином, нусрат Ісламу був отриманий по методу Пророкування, перетворивши Ясріб, що роздирався чварами у потужний маяк Ісламу — Медину Мунаввара.

Довідка: Фотографії і відео даного семінару доступні на сайті: hizb-pakistan.com


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
18 Шавваль 1434 р.х.
25/08/2013
N0: PR13090

 

1

2

Головне меню