Візит Наваза Шаріфа в Америку

Пакистан
Друкарня

Турне до Америки — зрада у відношенні крові тисяч жертв вибухів і атак безпілотників

Турне Наваза Шаріфа в Америку є зрадою у відношенні крові тисяч громадських  осіб і військових, яких було вбито у результаті вибухів організованих, американською мережею “Реймонда Девіса”. Окрім цього, на протязі багатьох років Америка зазіхає на суверенітет Пакистану за допомогою атак безпілотників, у результаті яких жахливою смертю загинули тисячі мусульман. Однак, головнокомандуючий  ядерної держави не проявив і краплі хоробрості, гідності чи непокори. Він поїхав у Америку заради консолідації американського панування у Пакистані, яке основане на черепах і кістках мусульман. Якщо навіть така слабка країна як Венесуела, що знаходиться на підступах Америки, вислала її дипломатів за їх можливу участь у саботажі з метою дестабілізації країни, то чому дипломатичне і військове керівництво Пакистану, очолюване Навазом Шаріфом і Каяні, не може зайняти стійку позицію проти американського втручання?

Візит Наваза Шаріфа в Америку - це подяка раба своєму хазяїну, але за що? За те, що вони викинули його на вулицю 14 років назад, коли він перестав приносити їм користь. Зараз, коли вони втратили “високопосадових” зрадників, у справі збереження свого панування вони стали відчайдушно копирсатися у смітнику історії і повернули його назад! Тим не менш, без краплі сорому, Наваз Шаріф коротко розповів Обамі про свої успіхи у так званій американські війні з терором і отримав подальші інструкції по виконанню в життя американського плану по реалізації постійної присутності Америки в регіоні, завуальованій під частковий вивід військ у 2014р. Саме тому після зустрічі з Навазом Шаріфом Обама заявив, що він “не бажає, щоб співпраця у сфері безпеки була джерелом напруженості  між США і Пакистаном”.

Народ Пакистану і щирі офіцери в озброєних силах повинні знати, що історія Пакистану доводить, що диктатура і демократія є двома скакунами Америки, готовими для будь-якого зрадника у якості жокея. Кожний диктатор або демократичний правитель, який приходить до влади, іще більше поневолює нас політично і економічно перед Америкою. Після, коли Америка нас принижує за допомогою таких інцидентів як Абботабад і Салала, ці безхребетні зрадники говорять народу про те, що підтримання відносин з Америкою є необхідністю. Лише Халіфат визволить Пакистан від політичного і економічного рабства перед Америкою за допомогою всебічного виконання Ісламу. Лише праведний халіф накаже американським дипломатам, військовому і приватному персоналу залишити країну, закриє американські посольства, консульства і бази, а також покладе кінець американському пануванню. Тому щирі офіцери в озброєних силах повинні виступити і надати нусрат (матеріальну підтримку) Хізб ут-Тахрір у поверненні Халіфату в Пакистан і тим самим набути вдоволення свого господа Аллаха ﷻ у цьому світі і світі іншому.


Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
19 Зуль Хиджджа 1434 г.х.
24/10/2013
№: PR13102

 

Головне меню