Мережа Реймонда Девіса наносить чергового удару

Пакистан
Друкарня

Ані християни, ані мусульмани не будуть у безпеці від американських терористів без Халіфату

22 вересня у Пешеварі, під час християнських днів поклоніння подвійний теракт у церкві призвів до смерті більше 80 осіб та пораненню 140. Ми питаємо безсоромний режим Каяні-Шаріфа: Як довго іще ви будете приносити у жертву пакистанських громадян  та солдатів для захисту американських інтересів у регіоні, дозволяючи Америці грати у її криваві ігри? Прийшовши у лють від відмови пакистанської громадськості погодитися та підтримувати американську окупацію Афганістану, Америка стала карати її за допомогою кривавої кампанії вибухів в усьому Пакистані, які влаштовуються її розвідувальною мережею при прямій та повній підтримці пакистанських правителів. Цими безжальними вбивствами Америка сподівається на те, що Умма преклониться перед її нечестивими планами та стане підтримувати продовження війни з терором, метою якої є збереження постійної присутності американських військових баз в Афганістані та Пакистані.    

Тих, хто бажає миру для Пакистану та знесилені смертю та руйнуваннями у цій країні, ми попереджаємо тим, щоб вони уникали несучої шкоди наївності та вводячих в оману дурощів. Мир у Пакистані тісно пов’язаний з миром в Афганістані, який не може бути досягнутий доти, доки американська присутність не буде повністю викорінена  в усьому регіоні. Саме американська розвідувальна мережа стоїть за вбивствами мусульман у Федерально – керованих племінних територіях за допомогою атак безпілотників і саме ця мережа стоїть за організацією вибухів громадянських та військових закладів у містах Пакистану, метою чого є втягти пакистанських військових у війну Фітни (смути). Доти, доки присутня американська розвідка, працює посольство Америки в Ісламабаді, а її посол вільно розгулює по нашій країні, віддаючи накази пакистанських військовим та громадянських правителям, мир у Пакистані неможливий. Тому в ім’я встановлення миру скеруйте свій гнів у бік істинних винуватців, американських агентів, Наваза Шаріфа та генерала Каяні, які без втоми працюють для захисту американської присутності у Пакистані та Афганістані.         

Ми також питаємо у тих із числа озброєних сил, хто хоробрий, щирий та здатний повернути Халіфат у Пакистан: Як довго ви будете дозволяти громадянам Пакистану втрачати своїх старих, жінок та дітей, і збирати покалічених з залитих кров’ю вулиць? Ви поклялися захищати народ від ворога, так чому ви дозволяєте американським базам, консульствам, посольствам та їх «конвеєру тероризму» вільно функціонувати та бути недоторканими? І чому ви досі не забезпечили повернення Халіфату, у той час як Посланець Аллаха ﷺ наказав захищати не мусульман-громадян ісламської держави (ахлю зіма) сказав:   
 «Воістину, хто вб’є  людину, якій дарована безпека, що є угодою з Аллахом та Його Посланцем ﷺ, той порушив свою угоду з Аллахом та Його Посланцем, і тому він не відчує навіть аромату Рая, у той час як його аромат відчутний на відстані 70 років».


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
20 Зуль аль-Къида 1434 р.х.
26/09/2013
N0: PR13097

Головне меню