Встановіть Халіфат, покладіть кінець американському пануванню!

Пакистан
Друкарня

Режим Рахіля-Наваза здійснює тиск на муджахідів для посилення американської окупації

Режим Рахіля-Наваза здійснює сильний тиск на муджахідів, які бються проти американської окупації Афганістану, з метою посилення контролю Америки над країною і встановлення її панування у регіоні. У той час, коли США знаходиться у складному положенні через серйозну економічну кризу та довгі війни в Іраку та Афганістані, а уряд в Кабулі не у змозі захистити американські інтереси, режим Рахіля-Наваза виступає на підтримку американського панування у регіоні, яке знаходиться у вкрай хиткому положенні.

З метою забезпечення американських інтересів режим спочатку ініціював військові операції у Північному Вазиристані через зміцнення у регіоні групи Хаккані та інших муджахідів, які бються проти американської окупації Афганістану. Потім режим використав напад на школу у Пешаварі у якості виправдання для розробки національного плану «антитерористичних» дій та розширення повноважень спецпідрозділів для проведення військових операцій по всій країні. Поряд зі здійсненням даних операцій режим здійснює тиск на деякі угрупування муджахідів для того, щоб вони почали переговори з Америкою, метою яких є забезпечення американського впливу в Афганістані. За останні місяці з боку режиму Рахіля-Наваза Кабул відвідали військові та політичні діячі, візит яких передбачав здійснення даних цілей.

Подібні дії є ударом по інтересах мусульман Пакистану та Афганістану. У той час, коли мусульмани регіону, жертвуючи усім заради здійснення своєї мети, серйозно наблизилися до знищення зловісних планів Америки, зрадники у політичному та військовому керівництві Пакистану у черговий раз розв’язують руки невірним хрестоносцям замість того, щоб підтримати мусульман. Позиція США в Афганістані є критичною, і у світлі цього влада Афганістану і представники американського парламенту вимагають від президента США змінити дату часткового виводу військ, про який було раніше повідомлено владою США. Під час свого нещодавнього візиту до Кабулу, міністр оборони США Ештон Картер згадав про те, що Вашингтон готовий відкласти зачинення деяких баз в Афганістані та зберегти більшу кількість військ у регіоні.

Останнього часу президент Афганістану Ашраф Гані та держсекретар США Джон Керрі схвально відгукуються про дії режиму Рахіля-Наваза, спрямовані на встановлення «миру» в Афганістані. Це явна ознака того, що зрадники у політичному та військовому керівництві Пакистану використовують усі можливі політичні та військові ресурси, щоб змусити муджахідів сісти за стіл переговорів та погодитися з умовами, які висуває США. Хізб ут-Тахрір попереджає народ Пакистану та Афганістану, а також щирих офіцерів збройних сил Пакистану про те, що думка про те, що угода між США та муджахідами принесе мир до Пакистану та Афганістану, є небезпечною. Прикладом у даному питанні може слугувати ситуація в Іраку, де щоденно проливається кров мусульман. Мир у регіоні може бути встановлений лише за допомогою вигнання з регіону усіх форм американської присутності, а це можливо лише за допомогою встановлення Халіфату за методом пророкування.
 

Шахзад Шейх
Помічник офіційного представника Хізб ут-Тахрір Пакистан
04 Джумада аль-уля 1436 р.х.
23/02/2015
N0: PR15014

Головне меню