Про яку справедливість може йти мова у громадянських та військових судах у затишку демократії?!

Пакистан
Друкарня

Треба скасувати вигадану систему та встановити Халіфат за методом пророцтва

Влада Пакистану обговорила питання продовження роботи військових суді, строк легітимності яких виходить у поточному місяці. Нарада на високому рівні під головуванням прем’єр-міністра Наваза Шаріфа відбулась 09.01.2017 у столиці в столице Пакистану – Ісламабаді.

У ньому взяло участь військову та громадянське керівництво Пакистану. На засіданні було прийнято рішення, що федеральний уряд почне процес консультацій відносно введення поправок до конституції Пакистану, щоб військові суди продовжили свою роботу. Нагадаємо, що військові суди були засновані у січні 2015 р. строком на два роки як частина національного плану дій по боротьбі з «тероризмом» після жахливого нападу на військову школу у Пешаварі 16.12.2015. Тоді уряд країни дійшов висновку, що громадянські суди не у змозі судити «терористів» і виносити ефективні вироки. Правителі стверджували, що за два роки зможуть вирішити проблему з «терористами». Проте, незважаючи на це, вони хочуть продовжити роботу військових судів по спливанню строку їх легітимності. Це підтверджує те, що уряд не у змозі вирішити наявні проблеми у державі.

У справжній час судочинство безсильне та несправедливе, тому що судить не на основі Корану та Сунни, а на основі судової системи часів британської окупації. Ця судова система була розроблена колонізаторами для придушення Ісламу та мусульман, щоб вони прийняли панування невірних та їх прибічників. У цих вигаданих законах неможливо знайти справедливого ставлення до мусульман. А тому кожна спроба виправити ситуацію приречена на поразку. Формування військових судів також не вирішить проблему, тому що вони також не судять на онові Ісламу. У цьому нема різниці між громадянськими та військовими судами, тому що усі вони засновані на принципах демократії, в яких не присутня справедливість. Якщо мусульмани повстали проти несправедливості громадянських судів, то як у цій справі може допомогти військовий суд, який судить по тим же самим законам?! Насправді, відомо, що з миті введення Національного плану дій два роки тому назад від варту було взято сотні вчених та ісламських активістів, у тому числі – ті, які закликають до відновлення Халіфату за методом пророцтва , лише через те, що вони вимагали Ісламу та його головування над усіма іншими ідеологіями. Єдина відмінність між громадянськими та військовими судами полягає у тому, що військові суди утискають Іслам нахабно і можуть приховати свою несправедливість від очей громадськості через зачинений характер своїх засідань, а це – те, що підходить режиму, тому що Національний план дій є проектом США по придушенню потужних ісламських рухів, які чинять опір окупації Афганістану з боку Америки та Кашміру – з боку Індії.

Всемогутній Аллах заборонив мусульманам судити на основі тагуту, невір’я. Всевишній говорить:

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُواْ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُواْ إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُواْ أَن يَكْفُرُواْ بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلاَلاً بَعِيدً

«Хіба ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували у ниспослане тобі і у ниспослане до тебе, проте хочуть звертатись на суд до тагута, хоча їм наказано не вірувати у нього? Сатана бажає ввести їх у глибоку оману» (4:60)

І тому, щоб добитися справедливості, мусульмани повинні прийняти проект встановлення халіфату за метолом пророцтва та вести спільну діяльність з Хізб ут-Тахрір. Єдиний шлях виправити несправедливість нинішніх судів – це скасувати їх разом з демократією, що можливо лише за допомогою встановлення держави Халіфат за методом пророцтва та втілення Ісламу у судовій системі.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Пакистан
14 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
12.01.2017

Головне меню