Хізб ут-Тахрір Пакистан засуджує напад на поліцейське управління

Пакистан
Друкарня

Покладіть кінець американській та індійській присутності у Пакистані, яка є причиною кровопролиття і хаосу

Сьогодні, 17 лютого 2015 р., пролунав вибух у головному поліцейському управлінні Лахору. Вибух стався коло головних воріт поліцейського відділку у місті Кіла Гуджар Сінгх (Лахор). Як повідомляють, вісім людей було вбито і десятки поранено. Відповідальність за жахливе вбивство мусульман узяли на себе сумнівні особистості, які стверджують, що представляють мусульман із Зони Племен.

Хізб ут-Тахрір засуджує цей жахливий злочин і заявляє, що він був скоєний одразу після міжнародної антитерористичної конференції, організованої адміністрацією Обами, у якій прийняв участь міністр внутрішніх справ Пакистану. Без сумнівів, визначення часу для нападу не є просто збігом, а, скоріше, є спробою режиму сформувати громадську думку на користь так званої «війни з терором».

Саме в цьому і полягає кривава співпраця між режимом і його колоніальними хазяями, які є основними винуватцями смерті та руйнувань у Пакистані. Хізб ут-Тахрір нагадує мусульманам про те, що подібні жахаючі вбивства розробляються й організовуються американськими спецслужбами та індійськими шпигунами для здійснення їх цілей у регіоні. Режим сприяє проведенню подібних бридких операцій проти власного народу, заплющуючи очі на те, що відбувається, активно підтримуючи та захищаючи співробітників ворожих спецслужб, які ведуть діяльність під виглядом посольств і консульств, якими Америка заполонила головні обласні центри Пешавар, Лахор, Карачі та федеральну столицю – Ісламабад.

Поінформованим стосовно даного питання добре відомо про те, що американські та індійські спецслужби багато років тому проникли у неконтрольовані Ісламабадом повстанські організації у Зоні Племен та підбурюють незнаючих з їх числа спрямувати зброю проти своїх братів мусульман замість того, щоб направити її на хрестоносців, які окупували Афганістан. Хізб ут-Тахрір засуджує режим за скоєння подібних злочинів у відношенні до власного народу, а також за те, що він дозволяє співробітникам ворожих спецслужб бути присутніми на нашій землі й організовувати подібні напади.

Хізб ут-Тахрір звертається до мусульман із Зони Племен, які бються проти американської окупації в Афганістані, з тим, що вони повинні припинити подібні бійні. Ми не повинні дозволяти агресорам, нетямущим в Ісламі, виступати від нашого ім’я, інакше ви виявитеся їх посібниками, діючими всупереч покорі Аллаху ﷺ і Його Посланцю ﷺ. А також Хізб ут-Тахрір закликає щирих офіцерів у рядах озброєних сил, які є володарями фізичної сили, вирішити це питання, суворо слідуючи наказам Аллаха ﷻ. Відрубайте голову змії та очистіть Пакистан від американської та індійської присутності! І знайте, що проблема вирішиться лише у тому випадку, якщо ви надасте нусрат Хізб ут-Тахрір у справі встановлення Праведного Халіфату і його повернення на землі Пакистану.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Пакистан
28 Рабі ус-сані 1436 р.х.
17/02/2015
N0: PR15013

Головне меню