Відкиньте зрадницьку саудівську коаліцію! Участь у ній у якості найманців – це сприяння західному хрестовому походу!

Пакистан
Друкарня

Міністр оборони Пакистану Хаваджа Мухаммад Асіф 6 січня 2017 року заявив про те, що колишній командуючий сухопутними військами Пакистану генерал «у відставці» Рахіль Шаріф призначений командиром сил військової коаліції, штаб-квартира якої знаходиться у Саудівській Аравії.

Як відомо, до цієї «антитерористичної» коаліції увійшли 39 мусульманських країн. Даний крок було здійснено зі схвалення пакистанського уряду. Ані для кого не секрет, що глобальна війна з «тероризмом», яка проводиться світовими наддержавами та підконтрольними їм урядами – ніщо інше, як війна з Ісламом та мусульманами. І причиною цієї війни є пробудження Ісламської Умми та її становлення на шлях розвитку, а також страх Заходу перед встановленням держави халіфат за методом пророцтва.

Тим не менш, нинішні правителі в ісламському світі використовують наші озброєні сили у цих глобальних та регіональних коаліціях, щоб допомогти своїм західним заокеанським хазяям та примусити Ісламську Умму змиритися зі скованою проти нею сваволею, однаково, чи проявляється ця несправедливість у виді масових вбивств, окупації або позбавлення прав на об’єднання та ісламське правління за допомогою держави Халіфат за методом пророцтва. Останні події у Сирії є найбільшим підтвердженням тому. Після того, як боягузливий та жадібний Захід не зміг самостійно здійснити дві вищезгадані мети, він вирішив використовувати сили самої Ісламської Умми, щоб придушити її та примусити робити брудну роботу замість нього. Таким чином озброєні сили мусульманських країн увійшли у західну коаліцію та взялись виконувати ці брудні справи, незважаючи на те, що Аллах заборонив вступати у будь-яку коаліцію або співробітництво, скеровані на скоєння гріху та агресії. Всевишній Аллах говорить:

وَتَعَاوَنُواْ عَلَى ٱلۡبِرِّ وَٱلتَّقۡوَىٰۖ وَلَا تَعَاوَنُواْ عَلَى ٱلۡإِثۡمِ وَٱلۡعُدۡوَٰنِۚ وَٱتَّقُواْ ٱللَّهَۖ إِنَّ ٱللَّهَ شَدِيدُ ٱلۡعِقَابِ

«Допомагайте один одному у благочесті та богобоязливості, проте не допомагайте один одному у гріху та ворожнечі . Бійтеся Аллаха, адже Аллах суворий у покаранні» (05:02).

О щирі генерали в озброєних силах Пакистану!

Західні хрестоносці скористались зрадницьким режимом Саудівської Аравії та сформували коаліційні війська, використовуючи мусульманських солдатів з усього світу під прапором ООН у найбільш критичний період в історії людства. Сьогодні у Сирії, незважаючи на падіння Алеппо, Росія та Америка не сподіваються на те, що їм вдасться запобігти встановленню Халіфату за методом пророцтва, незважаючи на усі політичні маневри, здійснювані агентами від Каїру до Ер-Ріяду, у тому числі – і в Ісламабаді. Після того,як Умма прокинулась и мусульмани почали масово вимагати втілення своєї релігії – Ісламу , – на вас, о генерали, покладається обов’язок скинення цих правителів-зрадників. Ви не повинні бути співучасниками у їх зрадницькій змові. Ви не повинні дозволити їм використовувати озброєні сили Пакистану у якості найманців, що обслуговують хрестові імперські інтереси Заходу в усьому світі. дайте відповідь на заклик Хізб ут-Тахрір до об’єднання та мобілізації ісламських озброєних сил для надання допомоги мусульманам в Афганістані, Кашмірі, Палестині та Сирії.

Одним із найтяжчих злочинів та гріхів є пролиття вашої крові з використанням вашої ж зброї через вашу участь у коаліції західного хрестового походу проти Ісламу та мусульман, а також проти їх політичного проекту, що представляє собою Халіфат за методом пророцтва. Дуже жаль, що генерал пакистанських озброєних сил, який перебуває у ваших лавах, став командиром загону найманих солдатів, сформованого для знищення Ємену у межах геополітичного зіткнення за вплив в Ємені між двома жадібними злочинцями – Англією та Америкою. Відкиньте саудівську коаліцію заради Всевишнього Аллаха, Його Посланця ﷺ та своїх віруючих братів. Наша доля опинилась у ваших руках, чи відповісте ви тому, до чого прагне Ісламська Умма?! Надайте допомогу Хізб ут-Тахрір під керівництвом видатного ісламського вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти! Лише так будуть усунені ці зрадники та будуть мобілізовані ваші війська з боку праведного халіфа на допомогу мусульманам Сирії, Палестини, Ємену та окупованих територій Кашміру та Афганістану. Адже Всевишній Аллах зобов’язав вас та вшанував вас честю надання допомоги пригнобленим мусульманам в усьому світі!


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
10 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
08.01.2017 р.

Головне меню