Гадюкам не місце у нашій країні!

Пакистан
Друкарня

Покінчіть з американською присутністю та зачиніть посольство, консульства та розвідувальні бази США

У відповідь на заяву Держдепартаменту США стосовно американської присутності у Пакистані ми вимагаємо зачинити посольство, консульства та розвідувальні бази и США, а також вигнати із нашої країни усіх американських дипломатів, військових та співробітників розвідувальних служб.

Як відомо, 5 січня 2017 року держсекретар США Джон Керрі виступив зі своїм прощальним посланням, у якому він розповів про існування довгострокової державної стратегії по «забезпеченню безпеки на нашій землі». Хоча, насправді, ми бачимо зовсім протилежні дії після американської агресії та окупації, як це має місце в Афганістані та Іраку! Керрі підтвердив, що США активно реалізують програму американських військово-морських сил, що американським силам дозволено пересуватись, розташовуватись та проводити свої операції по усій території Пакистану під приводом американських дипломатичних місій, які входять у нове американське посольство у столиці Пакистану – Ісламабаді. При цьому це посольство представляє собою цілу фортецю, у повному сенсі цього слова, яка була відкрита 31 липня 2015 року та обійшлась США у суму $85 млн. Офіційно воно вважається найбільшим по своєму розміру американським посольством у світі після посольства США в окупованому Іраку. Окрім цього, варто було б нагадати мусульманам Пакистану про те, що згідно до офіційних звітів, у Пакистані діють, принаймні, сорок чотири відділення Федерального бюро розслідувань (ФБР). Посол США у Пакистані Венді Чемберлен зазначила, що ФБР діє на постійній основі. «Ми будемо мати у Пакистані співробітників ФБР, які будуть працювати на постійній основі, а не лише тих, хто приїздить на два тижні. Це скеровано на зосередження нашої присутності у даному регіоні» (див. «NewYorkTimes» за 12.05.2017).

Це американський форпост та центр шпигунства є стрижнем «терористичної мережі», що дестабілізувала Пакистан з тієї миті, як Мушарраф навстіж відкрив двері перед американцями. Фактично, ця мережа є очами, вухами та руками Америки, якими вона сіє хаос у нашій країні. І це є прямим результатом американської зовнішньої політики, зокрема – тихої та невидимої політики, яка знищила внутрішню стабільність та послабила наші ресурси, сили та можливості. Врешті решт, виправдовуючись цим небезпечним станом, уряд знов попросив Америку втрутитись, а остання почала вимагати «іще більших привілей». Вже усім ясно і ні для кого не секрет, що таємні операції та організовані напади відбуваються під контролем та управлінням американських посольств та розвідувальних служб США по усьому світу, від Латинської Америки до Південно-Східної Азії, щоб упевнитись у тому, що та або інша країна повністю виснажена. Проте, всупереч розсудливості, нинішні правителі Пакистану продовжують тримати двері відкритими перед цими американцями та залишаються відданими цим терористичним наддержавам, вигадуючи одне виправдання за іншим, щоб вигородити своє зрадництво, незважаючи на те, що Посланець Аллаха ﷺ говорив:

مَا مِنْ عَبْدٍ يَسْتَرْعِيهِ اللَّهُ رَعِيَّةً يَمُوتُ يَوْمَ يَمُوتُ وَهُوَ غَاشٌّ لِرَعِيَّتِهِ إِلَّا حَرَّمَ اللَّهُ عَلَيْهِ الْجَنَّة

«Якщо Аллах надав якійсь людині владу над людьми, а та померла, обманюючи їх, то Аллах обов’язково зробить Рай забороненим для неї» (Бухарі, 7150; Муслім, 142).

О щирі воєначальники (генерали та офіцери) в озброєних силах Пакистану!

На вас покладається обов’язок порятунку країни із тієї кризи, у яку кинули її зрадники Мушарраф, Кайяні та Рахіль. Для цього вам необхідно покінчити з американською присутністю, яке випускає отруту на нашій. Смута та хаос у нашій країні не закінчаться, доки наші щирі озброєні сили не об’єднаються з ополченцями племен проти американської присутності у регіоні. Адже з появою цієї присутності почали плануватись та фінансуватись усілякі кампанії, які перетворили військові об’єкти та мирні райони Пакистану у мішень американської. І доки американці будуть знаходитись на наших землях, ми не побачимо кінця цим руйнуванням; ми і далі будемо нести величезні втрати та великі збитки. Лише відновлення Халіфату за методом пророцтва зможе мобілізувати та згуртувати наші озброєні сили та племінні в одну єдину силу та остаточно покінчити з американською присутністю у регіоні, щоб нікому і у голову не приходило втручатись у наші внутрішні справи. І тоді розсіється їх чаклунство, яким вони розчленили цю Умму на розрізнені частини. Будьте впевнені, усе це можна здійснити протягом декількох годин, якщо ви надасте допомогу Хізб ут-Тахрір у встановленні Ісламської Держави та формуванні нового військового командування, яке нікого не буде боятись, окрім Всевишнього.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрі у Пакистані
11 Рабіъус-сані 1438 р.х.
09.01.2017 р.

Головне меню