Алеппо та пригноблені мусульмани потребують допомоги пакистанської армії, а не злочинних режимів в ісламському світі

Пакистан
Друкарня

«З причини тісних стосунків між Пакистаном та Саудівською Аравією головнокомандуючий пакистанською армією Камар Джавєд Баджва відчуває відповідальність за безпеку ісламської общини, у цілому, і за територіальну цілісність своєї країни – зокрема», – пишеться у спільному комюніке короля Саудії Сальмана ібн Абдуль-Азіза аль-Сауда та Камара Баджви, оприлюдненому відділом по зв’язкам з громадськістю у пакистанській армії.

Нагадаємо, що генерал пакистанської армії та король Саудівської Аравії провели зустріч в Ер-Ріяді 18.12.2016.

Житлові будинки в Алеппо руйнуються ракетами Росії, бочковими бомбами тирана Башара та касетними бомбами Ірану, а мусульмани Пакистану та окупованого Кашміру іще більше піддаються актам агресії з боку Індії . У цей складний для Умми час засмучує те, що голова найсильнішої армії в ісламському світі пропонує підтримку корумпованому режиму Саудівської Аравії, який погруз у зрадництві мусульман, який будує тісні стосунки з Індією до такого ступеню, що нагороджує прем’єр-міністра Індії, гуджаратьского м’ясника Нарендру Моді, найвищою саудівською нагородою – орденом короля Абдель-Азіза ібн Сауда. Окрім цього, режим Саудії використовує брудні політичні гроші, щоб зупинити благословенну революцію Шаму через страх перед тим, що вона може закінчитись встановлення держави Халіфат на методі пророцтва. До того ж руки злочинного режиму Саудії забруднені кров’ю мусульман в Ємені, і усе це – заради того, щоб його хазяї-колонізатори змогли повністю оволодіти регіоном.

Ми звертаємось до головнокомандуючого озброєних сил Пакистану! Звірства, яків кояться в Алеппо, показали нам зіпсовану сутність усіх політичних правителів в ісламському світі. Умма кипить від люті до цих правителів , тому що вони не надають допомогу Алеппо, М’янмі та окупованому Кашміру. Такі правителі не гідні підтримки будь-яких ісламських озброєних сил, особливо тих, які вірять в Аллаха та Його Посланця ﷺ і які готові віддавати найцінніше на шляху Аллаха. Усі надії покладаються на вас! Ви знаєте, що Алеппо горить через те, що жителі Шаму закликають до встановлення Халіфату на методі пророцтва, а це вимагає вашої підтримки – армії, яка займає сьому місце серед найбільших у світі і яка оснащена ядерною зброєю. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

مَا مِنِ امْرِئٍ يَخْذُلُ امْرَأً مُسْلِماً عِنْدَ مَوْطِنٍ تُنْتَهَكُ فِيهِ حُرْمَتُهُ وَيُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ إِلاَّ خَذَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ فِى مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ، وَمَا مِنِ امْرِئٍ يَنْصُرُ امْرَأً مُسْلِماً فِى مَوْطِنٍ يُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ وَيُنْتَهَكُ فِيهِ مِنْ حُرْمَتِهِ إِلاَّ نَصَرَهُ اللَّهُ فِى مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ

«Якщо хтось залишить мусульманина без підтримки там, де його гідність принижують , а честь ображають, то Аллах залишить його без допомоги там, де він захоче її отримати. І якщо хтось підтримає мусульманина там, де його гідність принижують, а честь ображають, то Аллах надасть йому Свою допомогу там, де він захоче її отримати» (Ахмад).

Ми звертаємось до головнокомандуючих пакистанської армії та запевняємо, що порятунок Умми – у ваших руках. Мусульмани усього світу чекають вашої допомоги! Надайте допомогу партії Хізб ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату за методом пророцтва. Тоді у нашої Умми буде своя держава, а ви отримаєте найвищу нагороду від Аллаха! Всевишній говорить:

يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَيُدْخِلْكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ وَأُخْرَى تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ

«Він пробачить вам ваші гріхи, введе вас у Райські сади, у яких течуть ріки, і у чудові оселі у садах Едему. Це – великий успіх. Буде іще те, що ви любите: допомога від Аллаха та близька перемога. Повідом же благу звістку віруючим!» (61:12,13).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Пакистан
Понеділок, 20 Рабіъ уль-авваль 1438 р.х.
19.12.2016 р.
№ PR16071

Головне меню