Боротьба з окупацією — не «тероризм»

Пакистан
Друкарня

Праведний халіф та його далекоглядне керівництво — єдине, що зможе об’єднати Умму для ефективної боротьби проти США

13 січня 2017 року Джеймс Маттіс у своїй письмовій заяві Комітету Сенату США по озброєним силам (перед слуханнями щодо питання ствердження його на посаді міністра оборони США) підкреслив, що «Пакистан повинен зробити упор на необхідності видворення або нейтралізації зовнішньо орієнтованих бойових угрупувань, які діють у межах його кордонів». Варто відзначити, що підкорення вимогам США завжди ставить під загрозу безпеку мусульман, прирікаючи Умму на нові небезпеки. Що ви скажете, наприклад, щодо сліпого підкорення вимогам США по нейтралізації племінного опору американській окупації в Афганістані ? США «подякували» озброєним силам за перепочинок, наданий американським хрестоносцям, оперативно відкривши двері Афганістану для Індії, через які не закриваючи очей працює для підриву нашої безпеки. А як щодо підкорення вимозі США нейтралізувати опір проти окупації Індією Кашміру? Так США «подякували» керівництво Пакистану, яке неможна не назвати «сліпим»,за перепочинок, наданий Індії, за рахунок якої розширились її можливості озброїтися до зубів та добиватись регіонального панування, щоб протистояти Китаю та мусульманам. Також Індія «подякувала» Пакистану шляхом нарощування своїх атак по усім нашим кордонам та створення нестабільності у межах наших кордонів, одночасно підсилюючи свої звірства у відношенні багатостраждальних мусульман в окупованому Кашмірі.

«Сліпе» керівництво країни, яке підкоряється США,стало величезним тягарем для Пакистану. Далекоглядне керівництво, якого Пакистан та наші озброєні сили гостро потребують, проявиться лише в Ісламі та Халіфаті за методом пророцтва . Дотримуючись Корану та Сунни, праведний халіф надасть мусульманам чіткий шлях для забезпечення панування Ісламу, що є єдиним гарантом справедливості, процвітання та безпеки. Він гарантує те, що Умма Посланця ﷺ об’єднається під його ﷺ стягом в особі єдиної потужної держави для того, щоб покласти край окупації мусульманських земель, де б вона не була. Він мобілізує найкращим чином усі величезні ресурси Умми так, щоб ми змогли діяти незалежно, згідно з Ісламом, не потрапляючи у смертельну пастку союзу з нашими ворогами. Він відірве руки ворогів, які залізли у наші дома, припиняючи усі зв’язки з ворожими державами, обмежуючи їх присутність на нашій землі та вигнавши їх представників. Замість того, щоб підкоритись ворожим державам, халіф буде іти по шляху Халида (р.а.), Салахуддіна та Мухаммада ібн Касіма, б’ючись за справу Аллаха ﷻ з повною готовністю до повної залежності від Аллаха ﷻ. Ніщо інше ніколи не зможе убезпечити мусульман від злодіянь США та Індії. Аллах ﷻ говорить:

يَٰٓأَيُّهَاٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ قَٰتِلُواْ ٱلَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ ٱلۡكُفَّارِ وَلۡيَجِدُواْ فِيكُمۡ غِلۡظَةٗۚ وَٱعۡلَمُوٓاْ أَنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلۡمُتَّقِينَ ١٢٣

«О ті, які увірували! Бийтеся з невіруючими, які знаходяться поблищу вас. В нехай вони упевняться у вашій суворості. І знайте, що Аллах — з богобоязливими»(9:123).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Пакистан
Вівторок, 19 Рабіъ уль-авваль 1438 р.х.
17.01.2017 р.
№ PR17004

Головне меню