Демонстрації з вимогою мобілізувати пакистанські армії для звільнення аль-Акси та Палестини

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Пакистані провів демонстрації у великих містах для звільнення аль-Акси та Палестини. На плакатах та банерах були гасла: «Нехай пакистанська армія буде мобілізована для звільнення Палестини», «Палестина звільниться не за допомогою ООН або ОІК, а джихадом під затишком Халіфату».

Після падіння Халіфату колонізатори захопили мусульманські регіони, зробивши із них національні країни. Сьогодні жодна із цих країн не встала на звільнення аль-Акси та Палестини, навпаки, після кожної агресії «Ізраїлю» вони проводять з’їзди, конференції під стягами арабських та «ісламських « організацій, щоб подавити гнів Умми та обмежити засудженням «Ізраїлю», не забувши вимагати від міжнародної спільноти та ООН виконати свої зобов’язання. Більше того, кожного разу, коли Умма вимагає від правителів виконувати свої обов’язки, тобто мобілізувати мусульманські армії, вони починають шукати виправдання та посилатись на слабкість в економічному та військовому відношенні. Проте якщо постає питання захисту інтересів колоніальних держав, то вони відправляють війська під стягами ООН хоч на край світу. Сьогодні Пакистан, Туреччина, Іран, Саудівська Аравія скеровують свої війська для військових дій проти мусульман у райони Пакистану, Сирії, Ємену та масового проживання курдів, витрачаючи на це багатства Умми.

Звільнення та подальший захист аль-Акси та Палестини буде здійснений у повній мірі лише державою Халіфат, коли вона скерує ісламські сили під своїми стягами на звільнення усього мусульманського світу від лап Заходу та його агентів. Тому усім мусульманам є ваджибом вести спільну діяльність з Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату, правління у якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Лише Халіфат здатен об’єднати мусульманські землі в одне ціле, а також зібрати наші ресурси та ісламські армії під своїми стягами. Лише тоді буде знищений «Ізраїль», після чого прийде мир, стабільність та безпека на землях Палестини!

لَأَنتُمۡ أَشَدُّ رَهۡبَةٗ فِي صُدُورِهِم مِّنَ ٱللَّهِۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمۡ قَوۡمٞ لَّا يَفۡقَهُونَ

«Воістину, вони страшаться вас у серцях сильніше, аніж Аллаха, оскільки вони є людьми нерозуміючими» (59:13).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Пакистан
Неділя, 4 Рамадана 1439 р.х.
20.05.2018 р.

Головне меню