Допоможіть нам скинути лицемірних, брехливих правителів, які вислуговуються перед своїми іноземними хазяями!

Пакистан
Друкарня

Прес-реліз

Режим Імран Хана і Камара Джаведа Баджви в Пакистані сьогодні квапиться забезпечити безпеку перебування американської армії біля воріт єдиної країни в ісламському світі, яка володіє ядерним озброєнням, брехливо виправдовуючись перед народом за своє зрадництво. Очікуваний візит міністра іноземних справ Пакистану в Кабул, призначений на 15.12.2018, буде обмежений роботою по налагодженню взаємодії з маріонетковим проамериканським режимом в Кабулі. Таким чином, входячи у співпрацю з афганським режимом, Пакистан надасть американській армії офіційне політичне право перебувати в Афганістані на постійній основі. Заява про намір прибути з візитом до Афганістану була об’явлена після того, як президент США Дональд Трамп відправив листа Імран Хану в Пакистан, запросивши у нього співпрацю по Афганістану. За день до цього об’явлення, 07.12.2018, генерал США Джон Данфорд, який займає пост командуючого штабом американських військ, говорячи про Афганістан, заявив: «Я б не рекомендував уходити із нього». Потім він додав: «Наша присутність в Афганістане була пов’язана з рішенням покінчити зі здатністю ворога виробити яку б то не було загрозу для нас».

Немає ніякого нового Пакистану! Слова про новий Пакистан, з якими виступають нові правителі — брехня. Це так тому, що американська гегемонія над Пакистаном нікуди не ділась і не зазнала ніяких змінень. Режим Баджви-Імрана дуже схожий на попередній режим, який зрадив нас співпрацею зі своїми іноземними хазяями, і здавав їм наші інтереси з потрохами. Ці правителі-раби насправді є рукою американської політики, ведучи подвійну гру з нашими озброєними силами, щоб в ітозі протистояти глибоким антиамериканським і антиіндійським настроям серед солдатів, які до того ж іще лояльні до Ісламу. Тому коли Америка почала війну проти Ісламу, назвавши її «війною з тероризмом», брехливі правителі Пакистану примкнули до неї, сказавши, що це і наша війна теж. На цій хвилі вони в ітозі змогли надати Америці політичну і військову допомогу проти мусульман. Сьогодні ж, коли Америка економічно виснажується, а її війська підкошені, вона шукає шляхи для підписання угоди з муджахідами Афганістану, щоб забезпечити собі постійну і безперешкодну присутність в Афганістані, позиціонуючи себе як гарант миру і безпеки в регіоні.

Сказав Посланець Аллаха ﷺ:

ثَلاثَةٌ لاَ يُكَلِّمُهُمْ اللَّه يوْمَ الْقِيَامةِ، وَلاَ يُزَكِّيهِمْ، وَلا ينْظُرُ إلَيْهِمْ، ولَهُمْ عذَابٌ أليمٌ: شَيْخٌ زَانٍ، ومَلِكٌ كَذَّابٌ، وَعَائِل مُسْتَكْبِرٌ

«З трьома Аллах не заговорить в Судний День, не очистить їх, не подивиться на них і їм будуть (уготовані) тяжкі муки: старий перелюбець, брехливий правитель і зарозумілий бідняк» (Муслім).

Мусульмани усього регіону перебувають у великій небезпеці через відсутність американських військ. Ці війська стоять там у якості основного бар’єру проти Китаю і місцевих мусульман, а також для спостереження за зростаючою регіональною міццю Індії. Одночасно для Індії буде важливо захищати свою присутність в Афганістані разом з Америкою. Для чого Індія допомагає їй військами. Це дозволяє Індії створювати в регіоні розвідувальну мережу для розпалювання хаосу в Белуджистані та за його межами. На тлі того, що коїться, брехливі правителі Пакистану з усіх сил намагаються допомогти хворій Америці і зробити замість неї те, на що сама вона вже не здатна в Афганістані — кладовище імперій.

Досить вже, мусульмани Пакистану! Покінчить з епохою брехливих правителів, які ведуть подвійну гру з вами на благо їх іноземних хазяїв! Покваптесь з нами до встановленню Халіфату за методом пророцтва, щоб призначити замість них таких правителів, які б почали поводити себе згідно наказам і заборонам Аллаха і Його Посланця ﷺ!

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір — вілаят Пакистан
№ 16/1440
Понеділок, 3 Рабі ус-сані 1440 р.х.
10.12.2018 р.

Головне меню