На двох стільцях не всидіти! Залиште демократію і встановіть Халіфат!

Пакистан
Друкарня

Прес-реліз

15 грудня 2018 року аккаунт прем’єр-міністра Пакистану в «Твіттері» опинився в центрі громадської уваги через підтримку Праведного Халіфату. Опубліковані твітти були цитатами із відео доктора Ісрара Ахмада про засновника Пакистану Мухаммада Алі Джінна і його ствердженні, що Пакистан повинен стати взірцем Праведного Халіфату, а також мусульмани повинні утвердити свою владу на землі.

Незважаючи на сильні ісламські настрої в Пакистані, він управляється західним законодавством. Режим Баджви-Імрана намагається усістись на двох стільцях одночасно, і тим самим він викриває сам себе , виставляючи на посміховисько і піддаючи звинуваченням в лицемірстві. Гірше того, створюючи видимість прихильності Ісламу і граючи з релігією, режим накликає на себе гнів Аллаха, Який сказав:

وَلَا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُوا الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ

«Не облекайте істину в брехню і не приховуйте істину, тоді як ви знаєте її» (2:42).

Мусульмани повинні виступити проти правителів, які прагнуть служити Заходу, у той час як ці правителі стараються заспокоїти мусульман лише словами. Умма об’єдналась по усьому світу в своїй цілі — правлінні законами Аллаха. Остання спроба мусульманських правителів відкласти повернення ісламського правління — це бажання приховати владу куфру за мантією Ісламу. Мусульмани повинні відмовитись від демократії і вести діяльність для повернення Халіфату за методом пророцтва. Вони повинні прагнути до держави, конституція якої заснована на Корані і Сунні, яка прагне об’єднати ісламські землі в одну державу замість того, щоб ділити і послабляти їх в рамках національної державної системи, як це передбачено в Вестфальскій домовленості. Мусульмани повинні працювати над створенням держави, яка виконує свої військові зобов’язання, коли це необхідно , замість використання «ручок», «паперів» і переговорів. Необхідно працювати над створенням держави ,яка буде використовувати економічні ресурси, якими Аллах наділив мусульман, на благо і процвітання кожного підданого , а не виводити багатства із країни на благо і процвітання колонізаторів. Вивів Ахмад від Хузайфи ібн аль-Ямана, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

تَكُونُ النُّبُوَّةُ فِيكُمْ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً عَاضّاً فَيَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ يَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ ثُمَّ سَكَتَ

«Ви живете під час пророцтва стільки, скільки побажає Аллах, а потім він забере його, і буде Халіфат за методом пророцтва , і він триватиме стільки, скільки побажає Аллах, а потім Аллах забере його. Потім буде несправедливе царство, і триватиме воно стільки, скільки побажає Аллах, а потім Він забере його. Потім буде тиранія, і триватиме вона стільки, скільки побажає Аллах, а потім Він забере її. А потім знов буде Халіфат за методом пророцтва», — а потім він замовчав».

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Пакистан
№ 18/1440
17.12.2018 р.
Понеділок, 10 Рабі ус-сані 1440 р.х.

Головне меню