Сотні тисяч мусульман в Рафасі голодують через бездіяльність офіцерів і солдатів, які очікують наказу, який ніколи не наступить

Пакистан
Друкарня

Прес-реліз

Офіцери і солдати пакистанської армії! До вас багаторазово доходило волання із Гази. Досить цих закликів для тих, у кого вуха, які чують, і серця, які б’ються. Протягом усіх цих тривалих, болісних і неспокійних місяців ми чуємо ваші виправдання за бездіяльність. Жодне із ваших виправдань не буде прийнято Всевишнім Аллахом і Його Посланцем ﷺ. Умма не прийме жодне із ваших оправданий.

Бомби розірвали на частини тіла десятків тисяч мусульман в секторі Газа. Найбоягузливіші люди винаходять усе нові способи вбивати і залишати каліками тисячі людей. Аллах же поклав на вас джихад, надання допомоги мусульманам і звільнення Благословенної землі. Вам не велено для цього очікувати наказу агентів колонізатора, адже від них подібного наказу ніколи не надійде. Необхідність діяти ніяк не пов’язана з кордонами національної держави, накресленими колонізатором для розділення і ослаблення Ісламської Умми.

Аллах не прийме ваших виправдань за бездіяльність, поки тіла ваших братів, сестер і дітей залишаються під уламками домів. Аллах не прийме ваші виправдання, поки сотні тисяч ваших братів і сестер-мусульман голодують. Поки вони помирають від голоду прямо на вулицях. Поки вони шукають зіпсовану їжу в брудному смітті. Поки вони збирають траву, що приготувати собі їжу і хоч якось утамувати голод. Поки вони оплакують своїх дітей і старих. Поки вони втрачають свідомість від голоду. Чим же ви відповісте зараз?! Ви плачете, погрожуєте піти у відставку і проклинаєте своїх керівників?! Бездіяльність робить вас співучасниками злочину, в якому погрузло ваше керівництво. Підкорення тим, хто ослухається Аллаха, призведе тільки до жахливому покаранню у Вогні. Аллах говорить:

وَقَالُواْ رَبَّنَآ إِنَّآ أَطَعۡنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَآءَنَا فَأَضَلُّونَا ٱلسَّبِيلَا۠

«Вони скажуть: «Господь наш! Ми підкорялись нашим старійшинам і нашій знаті, і вони збили нас зі шляху» (33:67).

Офіцери і солдати пакистанської армії! Мусульманські правителі і військові керівники — це найгірші злочинці. Вони є вістрям списа невірного Заходу в хрестовому поході проти Ісламу і мусульман. Вони нехтують першою киблою мусульман, благословенною мечеттю аль-Акса, щоб зберегти свої трони, які рушаться. Ви ж — захисники і помічники цих правителів і воєначальників. Ваша бездіяльність дозволила цим військовим керівникам співпрацювати з американцями і надати євреям свободу дій протягом цих тривалих місяців. Чому вороги не бояться вас?! Як ви допустили, що зрадники покладаються на вас?! Хіба не має у вас хоча б частки мужності того американського солдата, який підпалив себе на знак протесту проти дій власного військового керівництва?! Як довго ви будете ігнорувати веління Аллаха, по милості Якого ви дихаєте, п’єте і їсте?! Аллах говорить:

وَمِنَ ٱلنَّاسِ مَن يَعۡبُدُ ٱللَّهَ عَلَىٰ حَرۡفٖۖ فَإِنۡ أَصَابَهُۥ خَيۡرٌ ٱطۡمَأَنَّ بِهِۦۖ وَإِنۡ أَصَابَتۡهُ فِتۡنَةٌ ٱنقَلَبَ عَلَىٰ وَجۡهِهِۦ خَسِرَ ٱلدُّنۡيَا وَٱلۡأٓخِرَةَۚ ذَٰلِكَ هُوَ ٱلۡخُسۡرَانُ ٱلۡمُبِينُ

«Серед людей є і такий, який поклоняється Аллаху, перебуваючи на грані між вірою і невір’ям. Якщо йому дістається добро, то завдяки цьому він відчуває себе упевнено; якщо ж його спіткає спокуса, то він обертається назад. Він втрачає як цей світ, так і Останнє життя. Це і ж очевидний збиток!» (22:11).

До якого часу ми будемо чути, як ти виправдовуєшся, говорячи: «Що я можу зробити один?». Як взагалі можна таке говорити?! Як ви думаєте, чи згодні з вами усі щирі офіцери і солдати навколо вас?! Як можна говорити це, будучи мусульманами, люблячими Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих?! Як довго іще купка зрадників буде утримувати вас від виконання свого обов’язку — нусри чи шахади?! Чому б вам не планувати і не координувати свої дії з іншими щирими мусульманами для усунення перешкод на шляху до Шаріату Аллаха?! Невже ви віддали перевагу дун'ї перед Ахіратом, як і ці проклинаємі зрадники?! Аллах вже застеріг:

قُلۡ إِن كَانَ ءَابَآؤُكُمۡ وَأَبۡنَآؤُكُمۡ وَإِخۡوَٰنُكُمۡ وَأَزۡوَٰجُكُمۡ وَعَشِيرَتُكُمۡ وَأَمۡوَٰلٌ ٱقۡتَرَفۡتُمُوهَا وَتِجَٰرَةٞ تَخۡشَوۡنَ كَسَادَهَا وَمَسَٰكِنُ تَرۡضَوۡنَهَآ أَحَبَّ إِلَيۡكُم مِّنَ ٱللَّهِ وَرَسُولِهِۦ وَجِهَادٖ فِي سَبِيلِهِۦ فَتَرَبَّصُواْ حَتَّىٰ يَأۡتِيَ ٱللَّهُ بِأَمۡرِهِۦۗ وَٱللَّهُ لَا يَهۡدِي ٱلۡقَوۡمَ ٱلۡفَٰسِقِينَ

«Скажи: «Якщо ваші отці, ваші сини, ваші брати, ваші жінки, ваші родини, придбане вами майно, торгівля, застою в якій ви побоюєтесь, і осели, які ви схвалили, миліші вам, аніж Аллах, Його Посланець і боротьба на Його шляху, то чекайте, поки Аллах не прийде зі Своїм велінням. Аллах не наставляє на прямий шлях нечестивих людей» (9:24).

Офіцери і солдати пакистанської армії! Умма стоїть на роздоріжжі. Або буде від Господа Всевишнього суворе покарання або благословення. Усе залежить від того, що виберете ви. Аллах говорить:

إِلَّا تَنفِرُواْ يُعَذِّبۡكُمۡ عَذَابًا أَلِيمٗا وَيَسۡتَبۡدِلۡ قَوۡمًا غَيۡرَكُمۡ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيۡ‍ٔٗاۗ وَٱللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيۡءٖ قَدِيرٌ

«Якщо ви не виступите в похід, то Він піддасть вам жахливим стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатен на усіляку річ» (9:39).

Ви можете надати сіоністським звірям урок, який вони і колонізатори, які їх підтримують, не забудуть. Ви можете помститись за невинних дітей, сестер і братів і вселити жах в серце кожного тирана. Ви можете очистити Благословенну Землю від бруду єврейського утворення.

Вашої армії або навіть її частини більше аніж досить, щоб звільнити її Палестину. Уся Умма буде стояти за вами. Кожен дієздатний мусульманин буде стояти поруч з вами. Пам’ятайте, що Аллах і Його Посланець ﷺ — на вашому боці. Скиньте правителів і обірвіть усілякий зв’язок Америки з нашими країнами. І після цього їй нічого не залишиться, окрім як безпорадно спостерігати за тим, що відбувається, з-за океану. Америка вже боїться, що різанина, влаштована євреями над мусульманами, може привести до скиненню цих правителів в період Рамадану. Так нехай же цей страх стане дійсністю. Надайте нусру Хізб ут-Тахрір і встановіть Халіфат за методом пророцтва. Партія чекає вашої відповіді, вже приготувавши для цього повноцінний політичний проект. Чи накликаєте ви на себе гнів Всемогутнього Аллаха подальшою бездіяльністю, або ж будете прагнути заслужити Його прихильність і благословення в цьому світі в Майбутньому житті?

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані
Понеділок, 23 Шабана 1445 р.х.

 

Головне меню