Навіть якщо усі західні уряди та їх агенти в ісламському світі заборонять Хізб ут-Тахрір, партія, з волі Аллаха, створить Халіфат і викоренить західний світовий порядок

Пакистан
Друкарня

Прес-реліз

Найвідоміша англомовна газета в Пакистані «Аль-Фаджр» опублікувала новину про заборону Хізб ут-Тахрір в Британії під заголовком «Британія заборонила Хізб ут-Тахрір як терористичну групу». Ця новина викликала суперечки і дискусії в соціальних мережах і впливових колах. Тому Хізб ут-Тахрір в Пакистані звертає увагу людей, які володіють владою і силою в країні, на наступні факти:

1 — Британія, так звана «мати демократії» і «колиска ліберальних свобод», заборонила глобальну ісламську політичну партію «Хізб ут-Тахрір». Таким чином, Британія прямо в штабі свого уряду в Лондоні поховала усі свої зазіхання на свободу слова. Це рішення стало шоком для західних мислителів і політичних оглядачів. Хізб ут-Тахрір протягом понад сімдесяти років відомий ідейною і ненасильницькою політичною діяльністю. Велика кількість найвідоміших аналітичних центрів світу, урядів, правозахисних організацій, судів і засобів масової інформації підтверджували цей факт сотні разів. І про це ж свідчать більше шести досліджень, проведених самим британським урядом. Заборона несе виключно політичний мотив, як це завжди було в стилі хитрих британських політиків, але ніяк не законодавчі причини або які-небудь моральні підстави.

2 — Заборона показує, що Хізб ут-Тахрір вимусив західний світ визнати свою поразку на ідейному і політичному рівні. Він показав, що свобода слова прийнятна тільки до того часу, поки мусульмани не кидають виклик несправедливому західному світовому порядку. Заборона так само виявила хибність ідейної переваги західної культури. Раніше західний світ надавав свободу слова партіям, які дотримуються будь-яких інших ідеологій, будь то комуністичних чи соціалістичних, оскільки вважав, що західна культура в силу своєї «переваги» затьмарить усі інші ідеології. Західні люди вірили, що їх культура примусить усі сторони до ідейної поразки і капітуляції. Але ось Британія перед лицем істинних, сильних і переконливих ідей Ісламу не знайшла іншого шляху, окрім заборони, цензури і придушення. У будь-якому випадку, британський уряд, який разом з арабськими і турецькими агентами знищив Халіфат в місяці Раджаб 1342 року хіджри/березні 1924 року, незабаром стане свідком повернення Халіфату за методом пророцтва, який покаже гідну відповідь.

3 — Хізб ут-Тахрір продовжує непохитно закликати мусульманські армії звільнити благословенну землю Палестини, і ніякі обмеження і заборони не можуть завадити цьому заклику. Хізб ут-Тахрір продовжить боротьбу з тією ж силою. Раніше Британія ввела першу заборону на Хізб ут-Тахрір. Більше сімдесяти років назад британський генерал-лейтенант Джон Баготт Глабб, відомий в арабському світі як Глабб-паша, тодішній начальник штабу йорданської армії, заборонив діяльність Хізб ут-Тахрір в Йорданії. Проте, незважаючи на ту ранню заборону і подальші заборони з боку західних агентів в ісламському світі, Хізб ут-Тахрір розгорнув свою діяльність у більше сорока мусульманських країнах і став найбільшою політичною партією в ісламському світі. Хізб ут-Тахрір день і ніч працює над пробудженням мусульманських озброєних сил, в тому числі — сил Пакистану, Туреччини, Йорданії і Єгипту, для надання допомоги-нусри Газі і Палестині. І це, незважаючи на те, що діяльність Хізб ут-Тахрір вже заборонена багатьма західними агентами в ісламському світі.

Так що чергова заборона ніяк не вплине на нашу діяльність. Після десятиріч роботи в десятках країн члени Хізб ут-Тахрір чудово знають, що як би на шляху до заклику не зачинялись двері, Всемогутній Аллах завжди відкриває нові і кращі двері.

4 — Свобода слова — це брехня, навіть при тому, що вона є одним із стовпів секулярної думки. Ця ідея з’явилась для звільнення від релігії. Світська ідеологія є західною зброєю для осквернення святинь і спотворення божественних цінностей. У той же час вона нездатна притягти правителів до відповідальності і захистити суспільство від неправильних і гріховних ідей, що також видно із накладання заборони на Хізб. Основою політичної і ідейної боротьби в Ісламі є благородний обов’язок закликати до схвалюваному і забороняти засуджуване. Такою є шаріатська основа тієї боротьби, яку веде Хізб. Вона ж заклала фундамент шаріатського обов’язку протистояти невір’ю, несправедливості і брехні. І ніякі обмеження чи нагляд не анулюють цей обов’язок. Неприпустимо відмовлятись від цього обов’язку через страх перед пригноблювачами. Боротьба на цьому шляху має велику нагороду. Це той обов’язок, завдяки якому слово істини підноситься перед несправедливими правителями. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

أَفْضَلُ الْجِهَادِ كَلِمَةُ عَدْلٍ عِنْدَ سُلْطَانٍ جَائِرٍ

«Кращий джихад — справедливе слово, сказане при несправедливому правителі» (Абу Дауд).

Тому боротьба Хізба триватиме, поки трони західних агентів в ісламському світі не похитнуться і падуть, і серед них — трон англійського вихованця, короля Йорданії.

Тепер ми звертаємось до пакистанських озброєних сил! Захід відкрито виразив свою ненависть до Ісламу, Халіфату і джихаду. Хізб ут-Тахрір — єдина ісламська політична партія, яка готова реалізувати Іслам як альтернативу несправедливому західному світовому мировому порядку. В даний час у світі є тільки один ідеологічний конфлікт — це війна між Ісламом і невір’ям. Проте ваше керівництво лояльне до невірних, об’єднавшись з західною політичною системою у цій війні. Ми не зможемо виграти цю війну, якщо ви не усунете це зрадницьке керівництво і не дасте нусру Хізб ут-Тахрір, щоб заснувати Халіфат за методом пророцтва. Тільки тоді ви зможете звільнити мусульман Гази зі лап євреїв. Ваша нусра для створення Халіфату — це те, що обіцяв мусульманам Всемогутній Аллах і передвіщав Пророк Мухаммад ﷺ. Або ви виконуєте свій обов’язок, або Аллах замінить вас іншими. Що заважає вам заслужити цю велику честь?

Аллах говорить:

وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمۡ دِينَهُمُ ٱلَّذِي ٱرۡتَضَىٰ لَهُمۡ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّنۢ بَعۡدِ خَوۡفِهِمۡ أَمۡنٗاۚ يَعۡبُدُونَنِي لَا يُشۡرِكُونَ بِي شَيۡ‍ٔٗاۚ وَمَن كَفَرَ بَعۡدَ ذَٰلِكَ فَأُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلۡفَٰسِقُونَ ٥٥

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані
Понеділок, 10 Раджаба 1445 р.х.
22.01.2024 р.
1445/30

Головне меню