О, мусульмани! Прийшов час зламати бар’єр страху!

Таджикистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Минуло не більше року, як ісламська Умма, ставши активною, потягнулася до відродження, звільнившись від страху, та в  увесь голос протистоїть тиранам і скидає їх одного за іншим.

Тиран Тунісу Зін аль-Абідін Бен Алі залишив свій престол та втік з країни. Народ заочно виніс йому вирок 15 років ув’язнення. Тиран Єгипту Хосні Мубарак перебуває у в’язниці вже рік. Лівійський же тиран Муаммар Каддафі був вбитий немов приблудний пес. І був скинутий зі своєї посади голови країни Алі Абдалла Салех у Ємені. А що стосується тирана Башара аль-Асада та його приспішників, то на них чекає така ж сама доля. З дозволу Аллаха Всемогутнього, така сумна доля чекає на решту тиранів в арабському та мусульманському світах. Вони бачать урок, але нічому не вчаться з нього! Всевишній Аллах каже:

 

لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

«У них є серця, які не розуміють, і очі, які не бачать, і вуха, які не чують. Вони подібні до тварини, але є тими, хто іще більше заблукав. Саме вони є нерозважними невігласами»  (7:179).

Те, що відбулося з вищезгаданими арабськими тиранами, кинуло острах у серця правителів-тиранів Центральної Азії, вони начали побоюватися того, що хвиля революцій ісламських народів перекинеться і на них. Внаслідок чого розпочали боротьбу проти Ісламу та мусульман, щоб зберегти свої жалюгідні престоли та життя. Так, диктатор Казахстану Назарбаєв зробив більш жорстокими закони у своїй країні проти Ісламу та мусульман. Диктатор Узбекистану – кяфір єврей Карімов не має аналогів у цій сфері, він перетворив країну на суцільний агентурний ланцюг нишпорення, аби тільки запобігти будь-якому прояву Ісламу в усіх прошарках суспільства та класів.
 
Диктатор Таджикистану зі своїм злочинним урядом у даному випадку нічим не відрізняється за своїм курсом від єврея Карімова. Він знає, що рано чи пізно його наздожене те, що наздогнало диктаторів в арабських країнах. Внаслідок чого він скерував усі сили держбезпеки на придушення Ісламу і мусульман. Основну роль у цій роботі відіграє покірне слугування злочинному тирану лакеїв-службовців держкомітету нацбезпеки та відділу по боротьбі з організованою злочинністю МВС. Ці прокляті нишпорки подібні до язичників Мекки та «гестапо» фашизму у їх протистоянні Ісламу та мусульманам, та у їх величезному досвіді та майстерності щодо катувань щирих братів та сестер мусульман. Ми прохаємо Аллаха, щоб усе, що вони коять, обернулося проти них самих та їх правителів.
    
В останні роки стало більш жорстоким законодавство Таджикистану по боротьбі з Ісламом та мусульманами. Злочинам цих правителів немає меж, це стало ясним як день для усього суспільства. Зовсім нещодавно Інтернет-сайт    zvezda.ru оприлюднив секретне розпорядження про держкомітет нацбезпеки МВС. Ця інформація була виставлена на широкий огляд користувачів у таких соціальних мережах як facebook. Сайт tjknews.com надрукував інформацію про те, що Таджикистан перебуває на грані перевороту. У цьому рішенні віддається наказ спецслужбам про посилення жорстокості у боротьбі проти Ісламу та мусульман.

Нема нічого нового у тому, що відбулося і у тому, що зараз відбувається у цьому напрямі, це є єством цих нещодавніх комуністів, які натягли на себе маску «демократії». А те, що підсилилась їх ненависть та агресія цими днями, це не інакше як через жах, який охопив їх від наближення свого падіння. Тому тиран та його прислужники роблять усе можливе, щоб врятувати себе та своє майно. Але з дозволу Всевишнього Аллаха їх старання є марними, вони не врятують їх від того, що їх наздожене. Аллах воздасть їм як Каруну (Корей), фараону, Хаману та скинутим правителям в арабському світі. 

وَلَقَدْ جَاءهُم مُّوسَى بِالْبَيِّنَاتِ فَاسْتَكْبَرُوا فِي الْأَرْضِ وَمَا كَانُوا سَابِقِينَ

«І прийшов до них Муса з ясними знаміннями, а вони возгордилися на землі та не були випередившими»  (29:39).

Ісламська Умма подібна до одного-єдиного тіла, як сказав Посланець Аллаха (с.а.в.):

مَثَلُ الْـمُؤْمِنِينَ فِي تَوَادِّهِمْ وَتَرَاحُمِهِمْ وَتَعَاطُفِهِمْ مَثَلُ الْجَسَدِ، إِذَا اشْتَكَى مِنْهُ عُضْوٌ تَدَاعَى لَهُ سَائِرُ الْجَسَدِ بِالسَّهَرِ وَالْحُمَّى

 «У своєму милосерді, любові та співчутті по відношенню один до одного віруючі подібні до одного-єдиного тіла: коли одні із частин його уражає хвороба, усе тіло відкликається на це безсонням та лихоманкою». (Бухарі та  Муслім).

Ісламська Умма пробудилася та переборола перепону страху, вона подібна до буревію, і ніхто і ніщо не може  завадити їй. Умма скинула з себе сьогодні приниження та вийшла на вулиці, щоб вимагати своє право, і не замовкне, допоки не падуть усі тирани-правителі, і без сумніву, вона доб’ється цього. Хвиля протистоянь досягне усіх пригнічених країн, вона вже здійнялася та стоїть на порозі. Мусульмани Таджикистану добре розумують, що не залишилось ані краплі поваги до цього деспотичного уряду та його прислужників, і що падіння режиму неминуче. Сьогодні або завтра з дозволу Всевишнього хвиля протестів безперечно заполонить вулиці!
 
Хізб-ут-Тахрір у Таджикистані активно проводить серед мусульман ідеологічну та політичну боротьбу протягом останніх 12-13-ти років з метою відродження ісламського способу життя та встановлення ісламського праведного Халіфату, незважаючи на численні тортури, утискання, пригноблення, арешти та насильство з боку влади. Як чоловіки так і жінки ведуть цю роботу на шляху Аллаха, незважаючи ані на що, проявляючи терплячість, жертвують на цьому шляху. Подібно до того, як члени Хізб-ут-Тахрір в арабських країнах беруть участь у хвилі протестів на підтримку революції для перемоги ісламської Умми над диктаторами та закликають до встановлення справедливої системи праведного Халіфату. Також і члени  Хізб-ут-Тахрір у Таджикистані закликають мусульман зламати бар’єр страху та приєднатися до руху ісламської Умми. Оскільки цими днями підсилилась атака на мусульман з боку деспотичного режиму у Таджикистані, кажемо, повторюючи для усіх
 
Ей, злочинний правителю та твої запроданці-прислужники! Прийшов час вашого падіння, досить пити кров мусульман, досить насильства та сваволі! Настав час кинути вас до сторінок забутої історії! Покладаючись на Аллаха Всемогутнього, кажемо вам, що дасть Аллах, і ми незабаром побачимо ваше скинення та поразку вашої системи, а вас приниженими за ґратами у залі суду.
 
Ей, служби безпеки та військові, ми попереджаємо вас – пожалійте себе та свої сили, бо світанок Халіфату настає за допомогою Аллаха. Того дня, коли Халіфат прийде, розправа чекає на кожного, хто зашкодив хоча б на вагу порошинки Ісламу та мусульманам. Тому що Посланець Аллаха (с.а.в.), коли завоював Мекку, наказав вбити таких людей, навіть, якщо вони будуть чіплятися за покривало Кааби. І, більше того, ви не бажаєте врятувати себе від покарань Аллаха Судного дня. Якщо серед вас є ті, хто розмірковує, то відійдіть та уникайте поганих справ та слугуванню деспотичному правителю, покайтеся перед Аллахом щирим покаянням за ті гріхи, що ви скоїли, та покваптеся здійснити підтримку у перемозі щирим мусульманам – носіям заклику. Можливо, хто-небудь з них у такому стані візьме вас під свій захист, а Милосердний Аллах можливо пробачить вам ваші гріхи.

О, мусульманські вчені, о, партія ісламського відродження Таджикистану, і кожен, хто дотримується Ісламу! З іменем Аллаха, нагадуємо вам, що більше за усіх з мусульман відповідальність лежить на вас, і нагадуємо вам слова Посланця Аллаха (с.а.в.), скеровані до вас про те, що ви є нащадками пророків (мир їм усім). Протягом усієї історії заради Аллаха щирі вчені були у перших рядах у політичній боротьбі Умми. Вони вели за собою Умму, вимагаючи звіту від правителів, та не боячись смерті, казали істину, які б страждання на шляху Аллаха їх не спіткали. Достатньо вам як приклад імама Абу Ханіфа та імама Ахмада ібн Ханбаля, хай змилується над ними Аллах. Так ведіть же Умму, щоб рухнув диктаторський режим та встановився праведний Халіфат. Якщо зробите це, то набудете блага мирського життя та наступного, а якщо ні, то горе вам у цьому житті та у наступному.
 
О, мусульмани Таджикистану, о розуміючі!  Пам’ятайте, що ви – діти найкращої Умми, виведеної серед людей. Будьте сьогодні як колись ваші предки, будьте як ваші брати та сестри у Тунісі, Єгипті, Ємені, Бахрейні, Сирії та решті арабських країн, які позбулися свого рабського страху та боягузливої мовчанки та вийшли на вулиці проти правителів – тиранів, скинули розпусні режими та правителів. Ось вже більше року, і вони тверді у своїй рішучості добитися падіння корумпованого режиму та встановлення Ісламу, і поклялися не повертатися, допоки не досягнуть наміченого.  Хіба ви не є невід’ємною частиною цієї Умми? Хіба ви забули, що ваш Пророк Мухаммад (с.а.в.) порівняв вас з єдиним домом і тілом?! Тоді, о мусульмани Таджикистану, чи не прийшов вже час вам прокинутись від вашого глибокого сну, вийти на вулиці та здійснити той фард, що на вас лежить і скоїти найкращий джихад! До якого ступеню повинно дійти пригноблення та насильство, щоб ви прокинулися?!
 
О, мусульмани, о, вчені, о, ті, хто займається закликом, і ті, хто розуміє! Хізб-ут-Тахрір у Таджикистані закликає вас:

Настав час перебороти страх та, переставши мовчати, скинути правителя-тирана та його прислужників, залишивши їх забутими в історії. Прийшов час повернути справедливого халіфа та другий праведний Халіфат на арену життя! Настав час звільнити себе від цього насильства та приниження та повернути справедливість та спокій не лише для себе, але і для усього людства взагалом! Прийшов час втілити релігію Аллаха у суспільстві та розповсюдити слово Аллаха на увесь світ! Пора потягнутися до величі у цьому світі та до благ наступного. Хізб-ут-Тахрір закликає вас до цього блага! Так дайте відповідь йому на цей заклик! 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ

 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він вас закликає до того, що вас оживляє».  (8:24).

Хізб ут-Тахрір                                
Таджикистан
23 Рабіъ ас-Сані 1433 р.х.
16 березня  2012

 

Головне меню