Була переборена перепона остраху, приєднайтеся до відродження Ісламської Умми!

Таджикистан
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Кілька місяців тому назад у деяких мусульманських країнах,таких як Туніс, Єгипет, Ємен, Бахрейн, Лівія, Сирія, Алжир, Марокко та ін. почали проводитися демонстрації  з боку Ісламської Умми проти несправедливих правителів. Ці правителі тримали у залізному кулаку  пригноблену Умму протягом двадцяти, тридцяти,або , навіть, і сорока років, пили її кров, застосовували несправедливі закони,які були нав’язані їм з боку їх хазяїв – невірних. Вони разом зі своїми хазяїнами грабували її багатства, замахувалися на честь та притискали елементарні людські права, принижували її релігію та святість.

Іншими словами,тиранія Фараонів сьогодення досягла свого краю та вийшла за межі усіх кордонів. Терпець Умми урвався, люди вийшли на вулиці, і тепер ніхто та ніщо вже після цього не здатне стати їм на заваді, чи йдеться про сили безпеки, чи про інші структури, чи по хитрощі та підступні плани західних колонізаторських країн. Пригноблена Умма забула про острах та дійшла твердого рішення, що вона не піде з майданів та не розійдеться по своїх домівках, допоки не усуне правителів-тиранів. Пробудження Умми відбувається через причину завершення часу правителів-тиранів та несправедливості.    

Бо Посланець Аллаха (с.а.в.) повідомив нам про це: «Потім прийде період правління зла та насильства, який триватиме стільки,скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах,він припиниться». Правителі-тирани, подібні до Бен Алі та Хосні Мубарака, один за іншим потрапили до темних глухих кутів історії, а їх хазяї-невірні не проявили до них жодної уваги, залишивши їх наодинці зі своєю жалюгідною участю! На їх друзів-співучасників у мусульманських країнах, які також за допомогою сили захопили владу над Уммою, чекає така сама участь, лишилися лічені дні. З дозволу Аллаха прийде період,про який у радісній звістці повідомив нас Пророк Аллаха (с.а.в.): «Потім прийде Халіфат за методом пророцтва».

Таджикистан, як і решта країн Середньої Азії, є частиною мусульманського світу, народи цих земель є частиною неподільної та єдиної Ісламської Умми. У цих країнах правителі, які захопили владу, вже протягом десятиріч також пригноблюють людей. Останнім часом тиранія та несправедливість досягли такого ступеню, що такого же не бачили очі та не чули вуха.

Злочинний уряд Таджикистану на чолі зі своїм президентом диктатором Ємомалі Рахмоновим перетнули усі можливі кордони несправедливості та тиранії. Рівень життя людей знизився до неможливого в усіх відношеннях, країну охопило зубожіння. Серед людей пошук шматка хліба став основною метою. Було утиснуто усі релігійні права, аж до виконання елементарних релігійних норм та традицій, навчання релігії та зовнішніх проявів Ісламу, таких як ісламська форма одягу, борода,  набули по змісту «злочинного» характеру, а тих, хто стоїть за ними, почали вважати «терористами»та «радикалами»!

У цій країні за рахунок звичайних людей у розкоші та заможності живе лише той прошарок суспільства, який наближений до влади. Для цього прошарку єдине, що має значення – це збереження власного контролю та збагачення національними багатствами шляхом їх накопичення у банках Європи та Америки. Ці злочинці не пропустять жодної можливості досягти своїх брудних планів. Вони стали справжніми рабами своїх хазяїв, змагаючись один з одним у виконанні їх наказів та змов проти Ісламської Умми. Тому що вони своїх хазяїв вважають за гарантійний квиток задля збереження власної влади та багатства.  

Вони навіть не помічають, що днів їх контролю залишилось небагато, вводячи самих себе в оману різними фантазіями. Мусульмани Таджикистану почали відчувати відразу та огиду по відношенню до несправедливості та терпець їх урвався. Сили опозиції  з числа жителів цієї країни досягли крапки громадського вибуху. Уряд Таджикистану, якщо навіть і здається з боку заспокоєним, але це спокій перед початком справжньої стихії, яка назавжди зруйнує собою владу грішного диктатора та його подільників. Завдяки тому, що мусульмани Таджикистану є частиною однієї великої Ісламської Умми, вони не відстануть, з дозволу Аллаха, від шляху відродження Ісламської Умми та її повернення до своїх цінностей, що вже і почалося.

Пророк Аллаха (с.а.в) виразив єдність цієї Умми наступними словами: «Приклад віруючих у їх взаємній любові, співчутті та милосерді подібне до тіла». Таким чином, радість и горе, думки та почуття у цієї Умми однакові. Процес відродження цієї Умми, який вже розпочався, охопить сьогодні або завтра решту територій. Наші брати та сестри у цих країнах не повертаються до своїх домівок протягом кількох місяців, не дивлячись на витівки тиранів та смерті тисяч людей шахідами. На усіх майданах було чути єдине гасло: «Народ бажає скасування режиму!» Нема сумнівів у тому, що буревій революцій в Уммі також досягне і нашої пригніченої країни!

Хізб-ут-Тахрір у Таджикистані з першого дня своєї діяльності, завдяки милості Аллаха, ніколи не мовчав відносно положення Умми, цієї несправедливості та тиранії. Усі мусульмани у країні свідки цьому та чудово обізнані про цей хізб. Більше триста членів цієї групи вже відбули тривалі строки за ґратами, на сьогодні інші хлопці у кількості триста осіб продовжують перебувати у в’язницях цього грішного диктатора. Деякі з них після тривалого ув’язнення були арештовані знову. Навіть жінки цієї невеликої кількості щирих братів мусульман підпали піж жорстокі тортури та були ув’язнені на довгі роки. Усе це слугує наочним прикладами тому,про що тут йдеться.

Ми переконані, що мусульмани у Таджикистані на сьогодні обізнані про діяльність Хізб-ут-Тахрір заради звільнення Ісламської Умми від гніту пригноблювачів та колонізації країн невір’я. Для будь-кого зрячого зрозуміло, що світанок наступив, і порочність несправедливих правителів стала неприхованою, серед них і правителі Таджикистану. Умма нарешті відчула себе вільною. Для мусульман Таджикистану з’явився шанс надихнутися подіями, демонстраціями та революціям,які відбуваються та влаштовуються їх братами в інших частинах Ісламського світу, а також настав час розпочати вести серйозну діяльність з Хізб-ут-Тахрір по скиненню порочних режимів, і замість них встановити праведний Халіфат.

О, тирани!

Знайте та візьміть собі до уваги, що ваших днів при владі залишилось небагато. На вас чекає участь Бен Алі у Тунісі,Мубарака у Єгипті, Каддафі у Лівії! Пригнічена Умма помститься вам з дозволу Аллаха, і ви отримаєте по заслугах. Тоді вам не допоможуть ваші багатства, посади, особисті сили безпеки, навіть ваші хазяї – невірні зречуться вас! Знайте, що лише смітник історії чекатиме на вас. І гіршим за це є для вас покарання від Аллаха у Пеклі!

Шановні мусульмани у Таджикистані!

Абу Бакр,Умар,Осман,Алі, Умар ібн АбдульАзіз, Халід, Салахуддін, аль-Муътасим, від згадування лише імен яких серця ваших ворогів наповнювалися острахом – усі вони ваші предки. Знайте, що ви нащадки цих славетних чоловіків. Прийшов час, щоб ви облишили боятися несправедливості грішних рабів та попрямували шляхом кращого джихаду. Пророк Аллаха (с.а.в) сказав: «Кращим джихадом є слово істини, яке сказане несправедливому правителю». Нікого не бійтеся окрім Всевишнього Аллаха. Аллах каже:

وَاخْشَوْنِي وَلِأُتِمَّ نِعْمَتِي

 «Не бійтеся їх, а бійтеся мене» (2:150) 

Ми звертаємось особисто до вчених, бо Всевишній Аллах сказав:

إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ  

 «Бояться Аллаха серед Його рабів лише ті,хто обізнаний» (35:28) 

Пророк Аллаха(с.а.в.) також каже: «Вчені – нащадки пророків». Тобто вчені нащадки пророків у тому, що кажуть слово істини, відчитують правителів, та скеровують Умму до благого. Отож, вчений світ більше за усіх несе тягар відповідальності перед Аллахом. Через це на них чекає велика нагорода. Так, але вчені мають такий статус лише у тому випадку, якщо вони будуть вчиняти згідно до наказів Аллаха та Його Посланця, поведуть Умму у справі звіту несправедливих правителів та постануть проти самої несправедливості. У протилежному випадку вони не заслуговують на те, щоб називатися вченими, більше того, на них буде чекати суворий розрахунок та покарання перед Аллахом. Хай убереже нас Аллах від цього!

Шановні мусульмани, вчені, люди зі здоровим глуздом!

Хізб-ут-Тахрір  закликає вас разом з ним голосно виразити слово протесту проти несправедливих правителів та порочних капіталістичних режимів, поза різницею як вони називаються – диктаторські або демократичні. Усі вони є несправедливими. Відкрито виступіть у мечетях, на вулицях з  такбірами, молитвами та демонстраціями. Заявіть про свою солідарність з вашими братами-мусульманами у Єгипті, Тунісі, Ємені, Бахрейні, Сирії та Лівії. Виступіть-бо як частина цілої, неподільної Ісламської Умми разом із рештою мусульман Ісламського світу, щоб скинути деспотичні режими та встановити одну-єдину ісламську державу  праведний Халіфат, справедливого Халіфа, який буде оберігати мусульман та захищати їх.

Цю справу зробити наказав вам Всевишній Аллах,за виконання якої ви отримаєте велику нагороду. Також ця справа позбавить вас від несправедливості та приведе вас до щастя в обох світах. Якщо ж ви не докладете жодних зусиль, то Аллах покарає вас тяжким покаранням за вашу байдужість до правління вами не Ісламом та несерйозність як ісламських вчених, які мають нести слово істини. Пророк Аллаха (с.а.в.) сказав: «Клянусь Аллахом, ви повинні веліти робити схвалене Аллахом та забороняти робити те, що заборонив Аллах, і хапати за руку несправедливого, скеровувати його до істини, або Аллах змішає ваші серця з їх серцями, потім прокляне вас також, як проклянув їх».

Хізбут-Тахрір закликає вас до цієї справи, він вірить у те, що обіцянка Аллаха и блага звістка від Його Посланця (с.а.в.) здійсниться у найближчий час.

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ

 «Аллах обіцяв тим з вас, які увірували та коїли праведні справи, що Він неодмінно зробить їх намісниками на Землі» (24:55) 

«Потім прийде Халіфат за методом пророцтва»

Дайте відповідь на його заклик, отримавши згодом щастя в обох світах.

Хізб ут-Тахрір                                
Таджикистан
28 Джумада аль-Ахіра 1432 р.х.
31.05.2011

Головне меню