Безчинство російських спецслужб

Росія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

19 травня у м. Москва зранку органи ФСБ затримали сестру-мусульманку Сідікову Умедахон Ганієвну,1976 р.н. При затриманні їй не давали зателефонувати, повідомити про себе. Троє її неповнолітніх дітей, донька Майрамхон 1999 р.н.,сини Нусратуллох 2001 р.н. та Салахуддін 2003 р.н. були відправлені до дитячого будиноку.

Раніше, 7 грудня 2010 р., за звинуваченням в участі в діяльності ісламської політичній партії «Хізб-ут-Тахрір» був заарештований її чоловік Сідіков Фаррух Фазлідінович, 1972 р.н. Ні у чому неповинна жінка була заарештована з метою тиску на її чоловіка у тому, щоб він зізнався у злочинах, які він не коїв. Сьогодні, коли керівництво країни намагається показати Росію як цивілізовану країну, що додержується прав людини,ми бачимо у дійсності, на які низькі вчинки вони йдуть заради досягнення своєї мети. Мати розлучили з дітьми, і суд вже виніс постанову про її арешт на 2 місяці!

Також 23 травня у м.Уфа та на її околицях пройшли необґрунтовані обшуки та арешти у будинках та квартирах мусульманок. Так, 23 травня 2011 року у Маннапової Юлії Казіхановни ,1984 р.н. , що мешкає за адресою: м. Уфа,вул. Мушнікова 11,кВ.617, співробітниками правоохоронних органів було проведено обшук. Після цього увезли її за адресою вул.Калініна 55а. Потім все відбувалося за улюбленою схемою силовиків. Вони погрожували їй викруткою,шилом. Називали її психічнохворою,заблукавшою і навіть сектанткою,обіцяли відібрати та відвезти  її дітей у відділення зі справ неповнолітніх, чим здійснили на неї психологічний тиск. І це все відбувалося на протязі майже цілого дня, в той час як вдома залишалися грудна дочка та п'ятирічний син!!!

У Мінбаєвої Ельміри Юнеровни,1985 р.н., що мешкає за адресою:м. Уфа,вул..Корольова,б.29, кв. 61, яка знаходиться на восьмому місяці вагітності, також провели обшук. Обшук пройшов з найгрубішими порушеннями закону, зокрема, у документах була вказана неправильна адреса реєстрації, а в якості свідків були дві жінки з числа самих співробітників, які приїхали разом з ними. Все що відбувалося, співробітники знімали на камеру. Щоб краще зняти обличчя сестри на камеру, співробітник за ім'ям В'ячеслав, буквально тиснув на неї. Під час цього жаху в квартирі знаходився її чоловік Мінбаєв Тагір Фанісович та однорічний син Мінбаєв Алім Тагірович 2010 р.н.!!Кричущим фактом безчинства співробітників було те, що під час обшуку вони наступали брудними ногами на книги зі священними писаннями!!!

Цим вчинком вони зневажили релігійні почуття цих віруючих!Через цю нервову та стресову ситуацію у неї піднявся тиск, прискорилося серцебиття, з'явилися больові відчуття знизу живота. Все це призвело до негайного виклику швидкої допомоги. Після огляду, лікар зробив висновок про її стресовий стан, та зазначив можливість втрати дитини. Потім їй дали заспокоююче та відвезли в пологовий будинок №6 по вул.Шафієва. Після приїзду сестру оглянули, але у госпіталізації відмовили, пояснивши це тим, що пологовий будинок переповнений.

Шакірова Ліліія Рамілевна, 1982 р.н. ,що має чотирьох неповнолітніх дітей: Зайнаб-6 років,Салахуддін-4 роки, Алі-2 роки,Джанат-1 рік також зазнала тиску з боку співробітників. О сьомій ранку  23 травня 2011 року до будинку, де мешкає сестра, під'їхали дві тоновані машини, з яких згодом вискочили багато чоловіків . Серед них також були декілька жінок, які в подальшому виявилися свідками,що вказує на те,що свідки були з числа них самих. В цей час сестра виходила з будинку, щоб поїхати до чоловіка Шакірова Альберта Закієвича на побачення, який був,незаконно осуджений за статтею 282 ч.1 22 вересня 2010 року, наслідком чого її родина залишилася без годівника та опікуна. Оточивши її зі всіх сторін,вони без пояснень причини почали силою відбирати мобільний телефон. Далі вони діяли за «старою» схемою:показали ордер на обшук та примусили пустити додому. В пошуках забороненої літератури співробітники «правопорядку» перегорнули увесь дім до морозильної камери холодильника,хоча вся література,яка малася в домі, була видана власноручно. Далі не заспокоївшись на цьому,вони почали погрожувати,що почнуть здирати обшивку зі стінок, бо кімнати у її будинку обшито деревом. Сильний шум дуже налякав  малолітніх дітей, які до початку обшуку іще спали. Їх довелося дуже довго заспокоювати. На сьогодні не відомо, скільки знадобиться часу для їх реабілітації!!  

Після обшуку, сестру відвезли до відділку, який знаходиться по вулиці: Калініна, 55а, до кабінету №218. Потім почалася така звана «бесіда», особливість якої полягала у тому, що вони дуже настирливо схиляли її підписати заздалегідь підготовлений ними текст, у якому сестра визнає себе екстремісткою. Її прохання викликати адвоката, а також те, що вона посилалася на ст.51 Конституції РФ, на них жодним чином не діяло. У відповідь з їх боку сипалися загрози позбавлення її волі та відправлення дітей до дитячих будинків. Демонструючи серйозність своїх намірів, співробітники почали демонстративно обдзвонювати відповідні інстанції з метою дізнатися, де є найближчий дитячий будинок, на додачу до цього почали розмахувати біля її обличчя ножем та шилом.

О,мусульмани!

Скільки іще буде тривати це беззаконня по відношенню до наших жінок, матерів, сестер та дітей?! Скільки іще часу ми будемо мовчати та робити вигляд, що нічого е відбувається з нами? Як ми будемо тримати у Судний день відповідь перед Всевишнім Аллахом, коли Він спитає нас про те, що ми зробили задля порятунку та допомоги нашим сестрам та їх дітям!? Бо Всевишній Аллах сказав:

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُم مِّيثَاقٌ

«Якщо вони попрохаються вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72)

У цю мить наші брати, їх жінки та діти прохають вас, мусульмани, про допомогу.

У хадисі Ібн Умара, який передали Бухарій та Муслім, кажуть, що Посланець Аллаха(с.а.в.)сказав: «Мусульманин мусульманину брат, і він (не повинен) ані пригноблювати його, ані зраджувати. Тому, хто (допоможе) своєму брату у його потребах, Аллах (допоможе) у його власних потребах, того, хто позбавить мусульманина від суму, Аллах позбавить від одного суму Дня воскресіння, а того, хто приховає гріх мусульманина, Аллах приховає оди з його гріхів у День воскресіння».

Також у хадисі з добрим існадом, і люди, які передали хадис, заслуговують а довіру, вивів ат-Табараній з хадісу Зайда Ібн Сабіта, що Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Аллах буде допомагати своєму рабу до того часу, коли той буде допомагати своєму брату».

У хадисі від Абу Хурайри, у Мусліма говориться: «Мусульманин брат мусульманину, не образить його і не залишить без допомоги…». А той, хто маючи можливість, не захищає його, вважається таким, хто залишив свого брата без допомоги.

У хадисі Джабіра, у Абу Давуда говориться, о Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «І не залишить мусульманин іншого мусульманина у тому місці, де буде принижуватися його честь та гідність, бо тоді залишить його без допомоги Аллах у тому місці, де він буде потребувати  Його допомоги. А мусульманину, який допоможе іншому мусульманину у тому місці, де принижується його честь та гідність, допоможе Аллах у тому місці де він буде потребувати Його допомоги.

Ці випадки не повинні залишити нас байдужими, кожен з нас повинен прийняти посильну участь у звільненні цих мусульман, у першу чергу сестер та дітей. Звичайно, ми знаємо, і вкотре упевнюємося, що е маючи Имама, такі біди будуть відбуватися з нами багаторазово. Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Імам – це щит, за яким воюють та яким захищаються». (передали Муслім від аль-Аъраджа, від Абу Хурайри). І будучи правителем мусульман, він захистив честь мусульманки, покаравши плем’я Бану Кайнука. Також халіф Муътасим, почувши заклик по допомогу від мусульманки, одразу ж кинув військо їй на допомогу.

Дорогі брати та сестри!

Ви можете допомогти цим мусульманам, у першу чергу, роблячи дуа за них, прохаючи у Аллаха їх скорішого звільнення. Також ми повинні розповсюдити звістку щодо цієї трагедії до усіх, кому е байдужа доля віруючих. Ці випадки не повинні пройти повз ЗМІ не поміченими, ми повинні притягнути увагу усієї громадськості та ЗМІ до цього безчинства влади. Ми повинні вимагати від релігійних ісламських діячів, щоб вони втрутились до цієї ситуації та сприяли вирішенню цієї проблеми.

О, мусульмани! Допоможіть релігії Аллаха, і Він допоможе вам!

Хізб-ут-Тахрір                                            .
Росія
25.05.2011

Головне меню